עכשיו נזכרתי שיש לי תמונות של ירמי שאני אשמח לחלוק איתכם :)
ה הגיטריסטית לעתיד New member 9/1/05 #5 גם לי יש!!! גם לי יש!!! אבל אני לא יכולה להעלות אותן כי הן גדולות מדי.... ויש לי גם סירטונים מנעם!!! ירמי קטן מרקד לו במחשב שלי.... אההה
גם לי יש!!! גם לי יש!!! אבל אני לא יכולה להעלות אותן כי הן גדולות מדי.... ויש לי גם סירטונים מנעם!!! ירמי קטן מרקד לו במחשב שלי.... אההה
ה הגיטריסטית לעתיד New member 10/1/05 #7 אני אשלח לך בכייף!! אבל אני לא בטוחה שזה עובד במסנג'ר... בכל מקרה, המסנג'ר שלי הוא: [email protected]
אני אשלח לך בכייף!! אבל אני לא בטוחה שזה עובד במסנג'ר... בכל מקרה, המסנג'ר שלי הוא: [email protected]
נ נ ע ם 7 New member 10/1/05 #8 גל איזה סרטונים יש לך...? לי יש סרטון מהקליפ של נעה + את לא יוצאת מכאן ותמנות מההופעת של אסקוט בבארבי ובאוניברסיטה תגידו לי אם אתם רוצים שאני אעלה לפורום....
גל איזה סרטונים יש לך...? לי יש סרטון מהקליפ של נעה + את לא יוצאת מכאן ותמנות מההופעת של אסקוט בבארבי ובאוניברסיטה תגידו לי אם אתם רוצים שאני אעלה לפורום....
ה הגיטריסטית לעתיד New member 10/1/05 #10 תגידי לי איפה את חיה??? יש לי את הסירטונים שלך הרי!!!! זוכרת שלקחתי ממך את הכרטיס זיכרון של התמונות והעלתי הכל למחשב שלי?!?!
תגידי לי איפה את חיה??? יש לי את הסירטונים שלך הרי!!!! זוכרת שלקחתי ממך את הכרטיס זיכרון של התמונות והעלתי הכל למחשב שלי?!?!