עכשיו משו רציני....

עכשיו משו רציני....

לא יודעת איך זה אצלכם.. תקופת החגים... המתנות... בגדי חורף חדשים... ו... הביחד! זה נעים, זה נחמד.. זה מדליק (חחחחח כן) אבל! נמאס לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא יכולה יותר .... נשבעת לכם שקשה לי! אני אוהבת את השגרה... באלוהים שאני אוהבת! יש לי אחלה שגרה ... מה זה זה... מי קבע שחודש ככה כולם ב...טווח ראיה שלי? ואני (מה לעשות....חחחחח) מרגישה איך הפתיל הולך ומתקצר! אבל!!!! לא נשאר עוד הרבה.... פחות משבוע לא? (תעודדו אותי נו...) אז נשתדל להחזיק מעמד! מה אתכם? באותו מצב או שאני כרגיל שונה ומוזרה???????????

אותו כנ"ל...יוצאת מדעתי....

כמה שאני בדר"כ אנטי-שיגרה....החודש הזה מוגזם לגמריי.... בלבל לי את היוצרות...בלגן בשעות העבודה... מתנות ובגדים פתרתי במינימום הוצאות "חברה מצטערת,השנה צימצומים,סורי" או "עץ הדולרים ששתלתי לפני 7 שנים נמצא בשנת שמיטה"

לא נורא מתנות...

לא נורא עץ דולרים (תני טיפ אופו שותלים חחחחחח) אבל!!!!!!!!!!!! נורא זה ש...כולם עם כולם!!!!!!!!!!! ועוד הכל מתרכז בבית... זה בסדר שבוע... די... זה עובר כל גבול... צריך לחוקק משו לגבי זה..

אופו שותלים?

או אופו השתיל? חחחחחחחחחחחח הבעיה זה שהפעם אף חג לא נפל על שישיבת... אני משערת שגם אז הייתי מתלוננת...
אני מהסוג שתמיד מוצאות על מה לקטר...(ולא! אני לא פולניה
)

מזדהה עם

הצפיפות. השנה לפחות החגים לא היו צמודים לחופשת הקיץ למזלי. ולמזלם
כל החג מארחים ומתארחים אבל זה גם כיף לא

שמים1

New member
אז אם כולם מרגישים כך..../images/Emo3.gif

אז אני נורמלית לחלוטין נכון? מתה כבר לחזור לשיגרה...לשקט , לסדר היום , לרגיעות ולשלווה בבית... וכל זה יחזור החל מיום רביעי...ואז צריך לקיים את כל מה שדחינו ואמרנו שנעשה אחרי החגים.... לסדא את כל האורונות.. להתחיל להתעמל ולהמשיך את הדיאטה שהפסקנו......
וחוצי מיזה תגידו..אנדי בסביבה?
נחש אנדי מה אכלתי אצת חמותי היום.....? נחחחששש? מלא מלא קציצות פראסההההה בחתונה של אימא שלך לא אכלת קציצות כאלה.... שיהיה לכם ערב נעים ושבוע נפלא

שמים1

New member
אני דווקא מרגישה קצתתתתת ../images/Emo3.gif

לא ממש נורמלית היום חחחחחחחחחח
תודה חיל'ה.......

וואי קציצות פרסה....מתה על זה....

למדתי מחמתי הספניולית....אצלנו בדר"כ אוכלים את זה בפסח.... עכשיו עשית לי חשק....
בטח שאת נורמלית נשמה...

שמים1

New member
תקשיבי לוקחחחתתתת../images/Emo24.gif

אחרי החגים......אנחנו נפגשות....
.. חחחחחחח שתי לא נורמליות ביחד....... אני אביא לך מלא קציצות פרסה בשקית של סבתא אביבההה.

למעלה