bonbonita2
New member
"עכשיו כלבה!!!"
הוא אמר בטון אסרטיבי שאינו משתמע לשני פנים...
עכשיו כלבה! כנסי לחדרך תורידי את הכל והשאירי רק חזיה אני כבר בא!
זרק את המשפט הזה לחלל והשאיר אותי לבד, לא חיכה לתשובה.. אני יודעת שמצפה לי עונש מאדוני, הוא כועס עלי מאוד..
בכל זאת לקבוע ולא להופיע ובקושי לדבר איתו במהלך החודש זה מנוגד לספר החוקים שנכתבו ואני חתמתי בתחילת הקשר...
הוא הבהיר לי שאני חייבת לגמור איתו לפחות פעם ביום.. אני חייבת לחזר ולשלוח מייל יומי בבוקר לפתוח לו את הבוקר...
חייבת לחזר ולהיות יפה מטופחת מפוייסת רטובה..
ואני מתקשה לעמוד בחוקים האלה ופה ושם מקבלת עונשים קשים...
היום אחרי חודש הוא איים להוציא לפועל את כל המחשבות שלו לפועל.. כל עונש אפשרי...
נכנסתי לחדרי מביטה בראי.. משילה ממני את הסמרטוטים חולצה אחרי מכנס חזיה ותחתונים...
הבטתי בגופי העורג נגעתי בערוותי הרגשתי את הרטיבות...
אני תוהה מה יש באיש הזה שגורם לי להרטיב? מדוע אני משתוקקת אליו בכל פעם מחדש? האם הוא מצליח להחזיק אותי קצר? האם אני אישה שרק רוצה שישלטו בה? יתנהגו אליה בקשיחות? האם אני אישה שרק כאב יענג אותה? הרבה תהיות עברו בראשי כשאני מעבירה את ידיי על גופי....
נשכבתי על המיטה, עצמתי עיניים... הידיים שלי התחילו ללטף את גופי הראש שלי מפנטז מפוחד מאויים...
איזה עונש מצפה לי..
המחשבה על כך מרטיטה אותי..
הדגדגן שלי מיילל למגע אצבעותייי...
מתחילה לגעת בו.. מרגישה את הכיווץ בכוס שלי..
הפטמות הזדקרו והאנחה נפלטה מפי...
פתחתי את המגירה לידי.. לקחתי בידי את הויבי הרוטט שלי העברתי אותו על הגדגן האנחות התחזקו הכוס המשיך להתכווץ
אצבעותיי חדרו אותי
צעקות רמות התפזרו בחלל החדר...
גמירה חזקה טלטלה אותי
מתמסרת לעונג של האורגזמה ופתאום שומעת רטט הנייד...
"שפחה! אני עולה במדרגות כדאי לך להיות מוכנה"...
אופסייי...
מורדת פעם מורדת תמיד
הוא אמר בטון אסרטיבי שאינו משתמע לשני פנים...
עכשיו כלבה! כנסי לחדרך תורידי את הכל והשאירי רק חזיה אני כבר בא!
זרק את המשפט הזה לחלל והשאיר אותי לבד, לא חיכה לתשובה.. אני יודעת שמצפה לי עונש מאדוני, הוא כועס עלי מאוד..
בכל זאת לקבוע ולא להופיע ובקושי לדבר איתו במהלך החודש זה מנוגד לספר החוקים שנכתבו ואני חתמתי בתחילת הקשר...
הוא הבהיר לי שאני חייבת לגמור איתו לפחות פעם ביום.. אני חייבת לחזר ולשלוח מייל יומי בבוקר לפתוח לו את הבוקר...
חייבת לחזר ולהיות יפה מטופחת מפוייסת רטובה..
ואני מתקשה לעמוד בחוקים האלה ופה ושם מקבלת עונשים קשים...
היום אחרי חודש הוא איים להוציא לפועל את כל המחשבות שלו לפועל.. כל עונש אפשרי...
נכנסתי לחדרי מביטה בראי.. משילה ממני את הסמרטוטים חולצה אחרי מכנס חזיה ותחתונים...
הבטתי בגופי העורג נגעתי בערוותי הרגשתי את הרטיבות...
אני תוהה מה יש באיש הזה שגורם לי להרטיב? מדוע אני משתוקקת אליו בכל פעם מחדש? האם הוא מצליח להחזיק אותי קצר? האם אני אישה שרק רוצה שישלטו בה? יתנהגו אליה בקשיחות? האם אני אישה שרק כאב יענג אותה? הרבה תהיות עברו בראשי כשאני מעבירה את ידיי על גופי....
נשכבתי על המיטה, עצמתי עיניים... הידיים שלי התחילו ללטף את גופי הראש שלי מפנטז מפוחד מאויים...
איזה עונש מצפה לי..
המחשבה על כך מרטיטה אותי..
הדגדגן שלי מיילל למגע אצבעותייי...
מתחילה לגעת בו.. מרגישה את הכיווץ בכוס שלי..
הפטמות הזדקרו והאנחה נפלטה מפי...
פתחתי את המגירה לידי.. לקחתי בידי את הויבי הרוטט שלי העברתי אותו על הגדגן האנחות התחזקו הכוס המשיך להתכווץ
אצבעותיי חדרו אותי
צעקות רמות התפזרו בחלל החדר...
גמירה חזקה טלטלה אותי
מתמסרת לעונג של האורגזמה ופתאום שומעת רטט הנייד...
"שפחה! אני עולה במדרגות כדאי לך להיות מוכנה"...
אופסייי...
מורדת פעם מורדת תמיד