עכשיו חשבתי על משהו, אני מניח

Yurismaster

New member
עכשיו חשבתי על משהו, אני מניח

שבשביל רוב האנשים כאן השאלה היא די דבילית אבל אני רק מתחיל - מה הדרגון בולס עצמם עושים בסדרה??? הבנתי מה הם עושים אבל מתישהו יתחילו לאסוף ולהשתמש בהם או שכל הסדרה היא רק קרבות(לא שיש לי בעיות אם זה)? וזה מפריע שאני עושה הרבה הודעת ראשיות? פשוט לא מצאתי לאן לשרשר את זה..

king kazabubu

New member
הדרגון בולז

אלה 7 כדורים שברגע שאתה אוסף את כולם אתה יכול לזמן את הדרקון הגדול ולבקש משאלה ממנו. הוא יענה לכל משאלה שלך. אבל יש הגבלה. אתה לא יכול להחזיר לחיים את מי שמת מוות טבעי ואתה לא יכול להחזיר לחיים מישהו שכבר הוחזר לחיים פעם אחת. זהו...

Yurismaster

New member
זהו ?? אז למה הסדרה נקראת כך?

באחת מסדרות הדרגון בול האחרות היה שימוש בו? כי אם לא אז זה פשוט ...לא נחוץ מספיק כדי שיקראו לסדרה ככה! ועוד משהו, אומרים בפרסומת בערוץ הילדים למרות שהם לא מבינים כלום, שכל מי שיש לו דרגון בול מחזיק בכוח עצום ורק מי שמשיג את כל הכדורים זועה בעוצמה אינסופית כלומר משאלה ממלך הדרקונים אבל עוד פעם, מה זה קשור אם לא יהיה שימוש בכדורים בסדרה?

king kazabubu

New member
מה זאת אומרת.??

יש שימוש בדרגון בולז די הרבה בסדרה. בדרגון בול מחפשים אחרי הדרגון בולז. זה העקרון. בדרגון בול ג´י טי גם מחפשים אחריהם פשוט ביקום. ובדרגון בול זי פחות שמים דגש על למצוא אותם... אלא יותר על מה שקורה לדמויות ואיך הן משתמשות בדרגון בולז כדי לסדר את החיים שלהן... זהו. משתמשים המון. לכל כדור לבד אין כח בכלל... רק ביחד יש להם שימוש. בערוץ הילדים קצת מבלבלים את המח סלח לי על הביטוי.

Yurismaster

New member
כן ערוץ הילדם אכן מבלבל בשכל

ואתה צודק, באמת יש שימוש בדרגון בולס אני הורדתי איזה ספיישל או סרט אני לא בטוח
ומשתמשים שם בדרגון בולס כדי להוציא איזה אחד אם מפוחית מתיבת נגינה...לא הבנתי כלום כי הכל ביפנית

king kazabubu

New member
סרט שלוש עשרה...

אני מציע לא לראות אותו לפני שראית חלק נכבד מהפרקים של דרגון בול זי. אם אתה רוצה המלצה תראה את הסרטים ברצף מהסרט הראשון. אל תדלג. ותדע שלסרטים יש קשר מבחינת זמן לסדרה אז מומלץ לברר אותו ורק אז לראות אותם כי אחרת לא תבין הרבה.

gogumagog

New member
הסרט עם טאפיון

סרט חמוד זה!!! אגב, הסרט הזה ממש יצא לקולנוע למי שלא יודע והוא נחשב ל-דרגון בול זי - הסרט".

Yurismaster

New member
אוקי אני אנסה להוריד את הסרטים

והפרקים בפרופורציה , אבל הסרט היה קצר רק 50+ דקות וזה היה בקולנוע?

TotoGuy

New member
זה לא היה בקולנוע האמת

אלה סרטים שנעשו בשביל הפסטיבלים של TOEI (חברת האנימציה שעשתה את הסדרה של DBZ) כדי להקרין יחד עם עוד כמה סרטים, סתם בשביל "לעשות שמח" לילדים שבאו לשם. מאוחר יותר הם הוקרנו בטלויזיה. אבל הם לא סרטים שנועדו להקרנות קולנוע.

gogumagog

New member
what ever

בטח טוטו צודק!!! פשוט יש לי קלטת של הסרט הזה וכתוב על העטיפה: "דרגון בול זי - הסרט"

gogumagog

New member
בפורום הזה כולם

אחרי עשר הולכים לישון!!! אז מה אם אם אני צריך להתעורר עוד 3 וחצי שעות???

TotoGuy

New member
איזו שפה הקלטת?

והאם אתה בטוח שהמספר "13" לא מופיע איפשהו עליה? אני מנחש שזו קלטת זרה כלשהיא (או bootlegg)

gogumagog

New member
צרפתית!

וכתוב עליה את זה בצרפתית! ובצד של הקלטת כתוב Vol.12 ועל העטיפה מצוייר גוקו סופר סאיין 3 מכוון אלינו את הידיים כאילו הוא רוצה לעשות קמהמה!!!

למעלה