עכשיו חזרתי

עכשיו חזרתי

הגעתי לביתי , מחכה לך שתגיעי , רוצה אותך כל כך, רוצה להפשיט אותך , לחלוץ את שדייך מתוך חזייתך , רוצה ללקק לך את הפטמות , להרטיב אותך , למצוץ אותן לנשוך בעדינות , להרגיש את כולך מתכווצת , מתפתלת , , , מתחילה לרדת לכיוון הכוס שלך , הריח שלך משגע אותי , איך שאת רטובה , כן , אני כבר ערומה את מוצצת את כל כולי ואני מוציאה את הדגדגן שלך , מלקקת אותו , מוצצת אותו מרטיבה את כל כולו מכינה את האצבע שלי ועוד אחת ודוחפת אותן לתוכך , ואתה , כן אתה מסתכל , צופה בנו מהצד והזין שלך עומד כמו טיל מתענג עלינו , משקיף ,,, את צועקת , צועקת חזק ,,, כן,,, עוד אצבע אחת

והזין שלך זקור

זוחלת לכיוון שלך , אני על ארבע מכניסה את הזין שלך לתוך הפה שלי , ו מתחילה למצוץ לך את הזין היפה שלך , רק מלראות אותך כולי מתנפחת , ,,, מתפתלת לידך , מדמיינת את הזין שלך בתוכי , מדמיינת איך אתה נכנס אלי , אני צורחת , ואת מלקקת את הכוס שלי , את התחת שלי , את כולי , התחת שלי מתרומם , דוחפת לך אצבעות , שלוש אצבעות לתוך הכוס הרטוב שלך , כן , איזה חום ,,,

berkoa

New member
איפה אני חי!?

אנשים... אני קורא את הסיפורים שלכם... וזה עושה לי רע! למה לי זה לא קורה אף פעם? למה לי אין את המזל הזה... איפה הכניסה לעולם שלכם? איפה אני חי?! תחושות פספוס והחמצה... גם אני רוצה...

למעלה