עכשיו חזרתי מSKYKEF.

c a s t o

New member
עכשיו חזרתי מSKYKEF.

היה יום מטורף לפנים כן ירבו. אורי תוכל לישלוח לי את התמונה של שלושתנו לפני ש...... שהצתרפתה

adietkin

New member
כל הכבוד לסקי כיף../images/Emo45.gif

על אחלה אירגון ליום הפנינג לצנחנים תודה לאלה שדאגו במשך כל היום להאכיל אותנו ולדאוג שנשתה כיד המלך לאלה שצילמו לאלה שהטיסו וכמובן לכל הצנחנים שלקחו חלק ביום כיף הזה היה ממש כיף כיף כיף

adietkin

New member
צנחן מתחיל ומבטיח

גל להב הבחור ממש יודע ליפול על הבטן

adietkin

New member
ועוד אחד שמתקדם מצניחה לצניחה

נתפס בחידק הRW אסף זהיב

pachnga

New member
../images/Emo24.gifבוגי יום שישי

עדי סחטיין על ההדרכה המצוינת תודה מכל הלב לך ולכל המדריכים על ההשקעה והעבודה הנפלאה בצוות ועל היום הנפלא בכל הצניחות במשך כל היום עדי דע לך שבשבת קפצתי עם בחור בשם נדב ובזכות העצות שקיבלתי אתמול היה פשוט נהדר . ושוב עדי תודה כן ירבו כמוך ועוד ימים כאלה : תודה גדולה לצוות ההנהלה של סקייכף המדריכים והצלמים על האירגון הנפלא פשוט אתם תותחים חברה כל הכבוד תמשיכו כך: פצנגה:

pachnga

New member
יום כף../images/Emo104.gif

כל הכבוד לחברה במיבנה למרות שלא רואים והכל בזכות סקייכף והמנצח עדי אנחנו כבר מחכים לסרט של יום נפלא שהיה ומקוה שיהיו עוד הרבה כאלה תודה מיוחדת לרוי ודיקלה על כל הארגוןוכמובן לחברה שעבדו על קיפול המצנחים שהרי בזכותם עלינו מהר לכל יעף חדש : האחד והיחיד פצנגה

נשמע נהדר,

הבנתי שהיום הוקדש לצנחנים? בלי קורסיסטים או טנדמים, נכון? וחוצמזה - אולי אפשר לראות עוד קצת תמונות?

zahivo

New member
היה אחלה של אירוע

כל הכבוד לכל מי שאירגן את היום הזה ואטקין גם לך מגיע תודה

bluerage

New member
ליגה של BOOGIE......

היה פיגוז... תודה לכל המארגנים והמשתתפים! מתי עוד פעם??????????????. צחי.

כל הכבוד ובאמת נראה שהיה אחלה...

בוגי, אוכל, שתייה ואפילו מבנים שלא רואים אף אחד מהם. אבל, דחילק, מה זו איכות הצילום הזו? קניתם את המצלמות בעיסקה אחת עם המטוס??

pachnga

New member
../images/Emo7.gifישראלי טיפוסי

תגיד במקום לפרגן אתה בדיוק הישראלי המצוי חייב להעביר ביקורת ההההה חבל מאוד כי העקיצות הקטנות לא עוזרות לאף אחד : ועוד משהו הימים עוד יגידו .

ישראלי טיפוסי?? האוצ', זה כאב..

ושוב אתם הנורבגים מתנשאים עלינו? למה מה??

בבר האנטיפט

תגיד, אין לך שום דבר חיובי להגיד אף פעם? למיטב הבנתי לא היית באירוע. המשתתפים אומרים שהיה נהדר. אז מה האינטרס שלך להתערב ולהעכיר את האווירה בפורום? ולכל הצנחנים שלקחו קשה את מה שכתבת - אם כל הכוונה שלך היא להיות מגעיל אז באמת לא צריך להתייחס אליך ברצינות. אתה יכול להמשיך... תהנה...

Yonatan Ran

New member
לא הייתי אבל...

שמעתי שהיה מצוין....מקווה להגיע בפעם הבאה... היתה לי רק בעיה אחת....שמעתי על זה קצת מאוחר....הייתי שמח לקבל פירסום יותר מוקדם/מפורט בפורום.....אני הרי צונח בפרדייב, כך שאני לא הכי מעודכן.... אז פעם הבאה....שמח שהיה טוב וכולם נהנו..... אשמח לראות עוד תמונות....

למעלה