עכשיו חזרתי מת"א...

BiAAcH

New member
עכשיו חזרתי מת"א...

ואני יכול לתאן את מה שהיה שם במילה את: בן זונה!!! היה שם כל כך טוב, היה דמו אדיר של סקייט בייק ובלייד, היו שם אבי לוזיה, שדפק תרגילים כל כך מטורפים גם בסטריט וגם בוורט, נראה לי שיוני קדם היה שם, גם תותח על, בועז אקינו, ועוד הרבה טובים... אהה, והיה שם איזה בליידר בן 12, נשבה לכם, עוש שנתיים הוא כבר מתחרה על הכתר של האחים יאסוטוקו (או איך שלא כותבים את זה), עושה לכך 720 כמו כלום, באקפליפ, ועוד פול תרגילים אדירים שאני לא זוכר איך קוראים להם... וחוץ מזה, את כל הזמן הזה ביליתי עם אנה (sweet666) והיה ממש כיף איתה, למרות שלא הספקנו ללכת מכות, פגשתי את אור (omni 96) ואת כרמן (jackass girl) וגם פגשתי את מיה, חברת פורום ותיקה שכבר לא נכנסת, אבל אני עוד מדבר איתה באייסי, ובקיצור, היה ממש ממש טוב, ובן, לינדור, אמיר וכל מי שהיה אולי אמור לבוא, פיספסתם בגדול!!

Jackass Girl

New member
נכון!!!!!!!!!!!!!!

זה היה אירוע משהו בנזונה!!! נשבעת לכם!!! הלוואי שהם יעשו עוד אחד כזה!!! וואי היה כזה כיף! תאמינו לי הפסדתם ת'חיים שלכם..

Jackass Girl

New member
רגע...

לא הלכתם למסיבה בברקוד בסוף

BiAAcH

New member
איזה מסיבה...

אם הייתי נשאר הייתי חוזר רק מחר, ואז אמא הייתה באה אליי עם החגורה, ואים לי מצברוח לזה עכשיו... סתם, אבל בפסח אני הולך להתנחל בת"א אצל מישהו איזה 3-4 ימים, נלך למסיבות, נעשה איזה מפגש רציני, ופול ג'קאס...

BiAAcH

New member
אין לי מושג...

אני יודע שאנה נשארת עד מחר בת"א, אבל לא יודע מה עם אור...

למעלה