נודע לי ממקור מהימן שהיא חזרה אליו בסוף, קשה לסרב להצעת נישואין (הלחץ הזה של להתחתן) אמנם כבר די הפנמתי שהיא לא תהיה שלי, אבל עדיין יש את הטעם המר הזה. זהו רציתי רק לשתף אתכם. סידייייייייי
אני מבינה "את הטעם המר הזה"......... אני מקווה שבכל זאת אתה בסדר ושהזמן עשה את שלו וימשיך לעשות את שלו ושהכאב יעבור ויחלוף לגמרי... מאחלת לך אהבה חדשה אהבת אמת שתשכיח את כל הכאב ותחייה את הלב. מכל הלב
אני מקווה שלא ממש ממש ממש ממש ממש קשה לך ואם אכן כן מאוד קשה אני מקוה שתצא מזה מהר כי אני מעדיפה אותך בחיוך ענק והמון הומור ואם היא החליטה הכי טוב לאחל לה כל טוב בכל אשר תלך וזהו....
זה לא ממש ממש ממש קשה, כי בסופו של דבר אני חושב שידעתי את זה. אבל כמו שכתבתי יש איזה הרגשה מעורבת כזאת. ואני הראשון שיאחל לה את החיים הכי מאושרים שיכולים להיות לה. סערת (אוף אני חייב למצוא לך איזה כינוי אחר
) רגשות אני מאחל לך גם שתמצאי את אהבתך ואני מאחל לך בהזדמנות גם חג שמח. ג´סי יום נישואין שמח ושתדעו המון אושר ואהבה.
...רגשות, אין לי בעיה עם הכינוי עצמו, אלא שהוא פשוט ארוך מאוד זה הכל. אבל שטויות אולי אני פשוט צריך להתרגל לכתוב אותו. ותאמרי לי איפה היית בזמן השיאור בדקדוק הא? מה זה השגיעות קתיב האלו?