עכשיו זה רשמי

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
עכשיו זה רשמי

נודע לי ממקור מהימן שהיא חזרה אליו בסוף, קשה לסרב להצעת נישואין (הלחץ הזה של להתחתן) אמנם כבר די הפנמתי שהיא לא תהיה שלי, אבל עדיין יש את הטעם המר הזה. זהו רציתי רק לשתף אתכם. סידייייייייי

היי סידי - קבל ../images/Emo24.gif

אני מבינה "את הטעם המר הזה"......... אני מקווה שבכל זאת אתה בסדר ושהזמן עשה את שלו וימשיך לעשות את שלו ושהכאב יעבור ויחלוף לגמרי... מאחלת לך אהבה חדשה אהבת אמת שתשכיח את כל הכאב ותחייה את הלב. מכל הלב

jess ועוד

New member
סידי חמוד ../images/Emo24.gif

אני מקווה שלא ממש ממש ממש ממש ממש קשה לך ואם אכן כן מאוד קשה אני מקוה שתצא מזה מהר כי אני מעדיפה אותך בחיוך ענק והמון הומור ואם היא החליטה הכי טוב לאחל לה כל טוב בכל אשר תלך וזהו....

sidi

New member
תודה

לכן על החיזוקים
זה לא ממש ממש ממש קשה, כי בסופו של דבר אני חושב שידעתי את זה. אבל כמו שכתבתי יש איזה הרגשה מעורבת כזאת. ואני הראשון שיאחל לה את החיים הכי מאושרים שיכולים להיות לה. סערת (אוף אני חייב למצוא לך איזה כינוי אחר
) רגשות אני מאחל לך גם שתמצאי את אהבתך ואני מאחל לך בהזדמנות גם חג שמח. ג´סי יום נישואין שמח ושתדעו המון אושר ואהבה.
סידיייייי

למה כינו אחר סידי??? ../images/Emo8.gif

יש ימים שהכינוי מתאים לי בול!! ואני מחמיאה לעצמי שעל שמצאתי כינוי כל כך מתאים! חחחחחחחחחח
למה הוא לא מוצא חן בעיניך? יש הצאות לאחר? יש לי ראש פתוח (לא תרתי משמע
) בינתיים חג שמח ורק טוב

אני מתה מעייפות... איזה שגיאות...

ממש בושה!!! אז קודם על שמצאתי........ ואחר כך הצעות
ממני, שמתפלאה על השגיעות האלה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (סתם סתם - שגיאות)

sidi

New member
סערת...

...רגשות, אין לי בעיה עם הכינוי עצמו, אלא שהוא פשוט ארוך מאוד זה הכל. אבל שטויות אולי אני פשוט צריך להתרגל לכתוב אותו. ותאמרי לי איפה היית בזמן השיאור בדקדוק הא? מה זה השגיעות קתיב האלו?
ובנימה זאת אאחל לך שוב פעם חג שמח סידייייייי

סידי, דווקא........... ../images/Emo8.gif ../images/Emo9.gif

הוצאתי 98 בלשון ודקדוק העייפות מכריעה ועושה לי את זה וגם אני כותבת מהר ולא מסתכלת כמעט... אז אלה התוצאות משש בושה!
ולגבי הכינוי אתה יכול לקרוא לי ר´ יותר טוב??? חג שמחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני הולכת למשפחתי היקרה שכבר הרגישו בחסרוני חחחחחחחחח
נשיקות.............

למעלה