תנו חיוך 1
New member
עכשיו זה רשמי
(((((
אחרי 5 הזרעות ו5 הפריות, פרופסור זיידמן שלח אותי לבדוק את החשד לאנדומטריוזיס.
הייתי במרפאה בתל השומר, קיבל אותי ד"ר ביבי שהיה נחמד..באמצע הבדיקה הוא קרא גם לד"ר סוריאנו שיבדוק אותי גם. ומה מתברר....?
יש לי מוקד גדול כ-4 ס"מ, הוא גם רקטואגינלי..כך שבכלל חגיגה.
כך שזה מסביר למה אני לא בהריון..כמובן שיש עוד דברים אבל זה משהו שמאוד מפריע .
והדובדבן שעל הקצפת זה שיש לי תור לניתוח רק באוגוסט. כלומר עוד 10 חודשים!!
אז דיברתי עם ד"ר סוריאנו ושאלתי אם אני אוכל להבדק ולהיות מטופלת פרטית שלו. הוא אמר שאי אפשר כי באתי כבר לתל השומר והסביר לי שהוא לא יטפל בי פרטי
מצד אחד אני מבינה אותו, שזה לא מעשה אתי לקחת אותי מהמרפאה הציבורית אליו.. ואולי אסור לו אפילו לעשות את זה. מצד שני, אני לא מתכוונת לחכות 10 חודשים!
ניסיתי שוב לדבר איתו בטלפון והוא אמר שהוא רוצה לדבר עם זיידמן ולראות מה אפשר לעשות.
אני שמעתי על ד"ר סוריאנו המון שבחים ואני רוצה שהוא יטפל בי, מצד אחר- אם בסופו של דבר הוא לא יוכל....יש רופא אחר ברמתו??
מישהו שנחשב תותח כמוהו. עם מרפאה פרטית שאני לא אצטרך לחכות נצח??
ואם מישהי יודעת גם כמה הסיפור הזה עולה בפרטי אני אשמח לדעת..אפילו בערך....
עוד עצות, השגות, כל עזרה שהיא, אני אשמח
תודה מראש
((((((((((((
אחרי 5 הזרעות ו5 הפריות, פרופסור זיידמן שלח אותי לבדוק את החשד לאנדומטריוזיס.
הייתי במרפאה בתל השומר, קיבל אותי ד"ר ביבי שהיה נחמד..באמצע הבדיקה הוא קרא גם לד"ר סוריאנו שיבדוק אותי גם. ומה מתברר....?
יש לי מוקד גדול כ-4 ס"מ, הוא גם רקטואגינלי..כך שבכלל חגיגה.
כך שזה מסביר למה אני לא בהריון..כמובן שיש עוד דברים אבל זה משהו שמאוד מפריע .
והדובדבן שעל הקצפת זה שיש לי תור לניתוח רק באוגוסט. כלומר עוד 10 חודשים!!
אז דיברתי עם ד"ר סוריאנו ושאלתי אם אני אוכל להבדק ולהיות מטופלת פרטית שלו. הוא אמר שאי אפשר כי באתי כבר לתל השומר והסביר לי שהוא לא יטפל בי פרטי
מצד אחד אני מבינה אותו, שזה לא מעשה אתי לקחת אותי מהמרפאה הציבורית אליו.. ואולי אסור לו אפילו לעשות את זה. מצד שני, אני לא מתכוונת לחכות 10 חודשים!
ניסיתי שוב לדבר איתו בטלפון והוא אמר שהוא רוצה לדבר עם זיידמן ולראות מה אפשר לעשות.
אני שמעתי על ד"ר סוריאנו המון שבחים ואני רוצה שהוא יטפל בי, מצד אחר- אם בסופו של דבר הוא לא יוכל....יש רופא אחר ברמתו??
מישהו שנחשב תותח כמוהו. עם מרפאה פרטית שאני לא אצטרך לחכות נצח??
ואם מישהי יודעת גם כמה הסיפור הזה עולה בפרטי אני אשמח לדעת..אפילו בערך....
עוד עצות, השגות, כל עזרה שהיא, אני אשמח
תודה מראש