עכשיו זה רשמי :((((((

עכשיו זה רשמי :((((((

אחרי 5 הזרעות ו5 הפריות, פרופסור זיידמן שלח אותי לבדוק את החשד לאנדומטריוזיס.
הייתי במרפאה בתל השומר, קיבל אותי ד"ר ביבי שהיה נחמד..באמצע הבדיקה הוא קרא גם לד"ר סוריאנו שיבדוק אותי גם. ומה מתברר....?
יש לי מוקד גדול כ-4 ס"מ, הוא גם רקטואגינלי..כך שבכלל חגיגה.
כך שזה מסביר למה אני לא בהריון..כמובן שיש עוד דברים אבל זה משהו שמאוד מפריע .
והדובדבן שעל הקצפת זה שיש לי תור לניתוח רק באוגוסט. כלומר עוד 10 חודשים!!
אז דיברתי עם ד"ר סוריאנו ושאלתי אם אני אוכל להבדק ולהיות מטופלת פרטית שלו. הוא אמר שאי אפשר כי באתי כבר לתל השומר והסביר לי שהוא לא יטפל בי פרטי :(
מצד אחד אני מבינה אותו, שזה לא מעשה אתי לקחת אותי מהמרפאה הציבורית אליו.. ואולי אסור לו אפילו לעשות את זה. מצד שני, אני לא מתכוונת לחכות 10 חודשים!
ניסיתי שוב לדבר איתו בטלפון והוא אמר שהוא רוצה לדבר עם זיידמן ולראות מה אפשר לעשות.

אני שמעתי על ד"ר סוריאנו המון שבחים ואני רוצה שהוא יטפל בי, מצד אחר- אם בסופו של דבר הוא לא יוכל....יש רופא אחר ברמתו??
מישהו שנחשב תותח כמוהו. עם מרפאה פרטית שאני לא אצטרך לחכות נצח??
ואם מישהי יודעת גם כמה הסיפור הזה עולה בפרטי אני אשמח לדעת..אפילו בערך....
עוד עצות, השגות, כל עזרה שהיא, אני אשמח
תודה מראש :(((((((((((((

China8

New member
מקוה שזה יעזור

נותחתי לאחרונה אצל ד״ר שינמן בבית חולים מאיר, יש לו גם מרפאה פרטית ברמת החיל, מאד קרוב למרפאתו של סוריאנו.
ניתוח פרטי הוא מאד יקר, יכול להיות שזה משתנה בהתאם לסוג הניתוח ומה צריך לעשות. חברת הביטוח שלי לאחרונה שילמה יותר מ-100,000 ש״ח לביה״ח עבור הניתוח שעברתי, כך שלשלם את זה מכיסך הפרטי זה קצת מוגזם. מה שכן, כשהניתוח הוא פרטי אז ניתן לקבוע תור כבר למחר, כך זה עובד...

תודה על המענה המהיר, ועוד שאלות

1. איך התרשמת מהרופא?
2. כמה זמן עבר עד הניתוח מהרגע שקבעת תור? כי בתל השומר אני מחכה 10 חודשים :( אולי במאיר זה היה מהר יותר?
3. אם אני אלך אליו לפרטי ואשתמש בהחזרי כללית מושלם שיש לי, שזה משהו כמו 85 אחוזי הנחה אז זה כבר סביר, אבל...את בטוחה במחיר הזה???

liats80

New member
מחיר

אני נותחתי אצל סוריאנו לפני כשנתיים וחצי ושילמתי 3000 ומשהו שקלים. כללית מושלם שילמו את כל השאר (אני לא יודעת כמה היה המחיר המלא אבל נראה לי יותר בכיוון של 10000 מאשר 100000- לפחות במקרה שלי).
ושיינמן אכן נחשב לרופא מצויין. הוא עבד עם סוריאנו הרבה שנים.
חבל שלקח כ"כ הרבה זמן להגיע לאבחנה. אני מבינה את התסכול שודאי קיים.
אבל, זה שיש אבחנה זה מאוד חיובי וצעד ענק בכיוון הנכון.
שיהיה בהצלחה!!

ליאת.

אדר 27

New member
היי חמודית :)

אני נותחתי אצל שיינמן בפרטי דרך המושלם ושילמתי 3000 שזה לא נורא בכלל אם את מקבלת תור ממש לעכשיו וגומרת עם הסבל הנוראי הזה! והוא אחלה רופא :) אם תרצי עוד פרטים דברי איתי

למעלה