עכשיו זה רשמי ה-cw הכריזו היום שהעונה השמינית תחל ב-8/10-12, כלומר בעוד 98 ימים
R riktal New member 29/6/12 #1 עכשיו זה רשמי ה-cw הכריזו היום שהעונה השמינית תחל ב-8/10-12, כלומר בעוד 98 ימים
• •°D a N u § h°• New member 29/6/12 #2 האמת שאחרי הסיום אני לא כזה במתח.. כך שלא ממש משנה לי.. אבל יש מצב שאני אשנה את דעתי אחרי שאני אשלים את כל הסדרות שאני לא רואה עכשיו בתקופת מבחנים וישעמם לי..
האמת שאחרי הסיום אני לא כזה במתח.. כך שלא ממש משנה לי.. אבל יש מצב שאני אשנה את דעתי אחרי שאני אשלים את כל הסדרות שאני לא רואה עכשיו בתקופת מבחנים וישעמם לי..
I icy tear drop New member 30/6/12 #3 יהההההההההההההההההההההההההה יהההההההההההההההההההההההההההההההה איזה כיף!!! אני בעננים. הספירה לאחור מתחילה~
יהההההההההההההההההההההההההה יהההההההההההההההההההההההההההההההה איזה כיף!!! אני בעננים. הספירה לאחור מתחילה~
• •°D a N u § h°• New member 30/6/12 #4 מסתבר שאלונה טל התארחה בתוכנית של טל ברמן! אח שלי המעפן לא טרח להגיד לי בזמן..אבל יש היום גם ב11 אז מקווה שזה ש.ח של זה ולא של תוכניות קודמות...
מסתבר שאלונה טל התארחה בתוכנית של טל ברמן! אח שלי המעפן לא טרח להגיד לי בזמן..אבל יש היום גם ב11 אז מקווה שזה ש.ח של זה ולא של תוכניות קודמות...