עכשיו זה רשמי.

עכשיו זה רשמי.

חברים וחברות, יקרים ויקרות. למרות שבתקופה האחרונה לא הייתי פעיל במיוחד בפורום, מחר אני עושה את הפגישה האחרונה שלי, ומכריז על פרישה רשמית מהפורום. אז רציתי להודות לחברים היקרים ובמיוחד לקייסי, דוסית (חרדיפרנט) גלית 99, אץ קוצץ, תקוות החיים, שאיפות (שנעלם אף הוא) ולכל חברי הפורום, על היעוץ, התמיכה ואהבת החינם שנשפכת פה בכמויות. לאחל לכולכם שתמצאו את שאהבה נפשכם בעיתו ובזמנו, בתקוה שהזמן קרוב. בהרבה אהבה, .oldi

מ~ז~ל ט~ו~ב

מאחלת לכם מחול משותף שלעולם לא ייגמר. מזל טוב רעים אוהבים ``כשמחך יצירך בגן עדן מקדם``

kiss 18

New member
../images/Emo26.gifoldi...

ניפרדנו כך, היתה דממה...חחחחחח יאללה כולם עם הנרות, חרדיפרנט שורפה את השיער של מישהי, לא נורא זה גודל! אחח oldi oldi מאחלת לך מכל ה-
את כל האושר שבעולם, רק שמחה, אושר, אהבה, נחת מכל הילדים והנינים...ופרנסה טובה, ורק דברים טובים... שתזכו לבנות בניין עד עד...
ובאמת מאחלת לך אושר במאסות! ותודה גם לך על הכל. שמור על עצמך, ועל האישה והילדים... תלבש סוודר שלא תתקרר..(כן אימא)
תצליחו בכל מכל כל כן... תרשה לי לאחל לכולנו (חוץ מ-לך כי כבר מצאת) את הזיווג שלנו בזמנו ובקלות. הייה שלום! ורק בשמחות... רק רגע, בפעם האחרונה.....
סבב....
ממני, קייסי

קליט

New member
איזו כישרון ! איזו לבביות !

גם אני מצטרף לכל הברכות !

kiss 18

New member
../images/Emo9.gif

לא כל יום oldi מודיע על פרישה... תאמין או לא, אבל עם הזמן ניהייה פה משפחה אחת גדולה וחמה...

מזל טוב old... /tapuzforum/images/emo140.gif

הרבה אושר ועושר... חברים טובים לעולם לא שוכחים... נפגש בחתונה.../tapuzforum/images/emo8.gif

למעלה