עכשיו זה רשמי

Funky Giraffe

New member
עכשיו זה רשמי

אחרי בסך הכל חודשיים של היכרות עמוקה ואלבום אחד שיש לי ביד שלהם, הגרובטרון הם להקת הפ'אנק הכי טובה בארץ. עיבודים, ביצוע, הופעה. :) אין לי כח לחפור יותר מדי על ההופעה שהייתה אתמול - אני חושב שזה רק יקלקל. היו שם כל כך הרבה סגנונות, זאת פשוט הייתה המסיבה הכי טובה שהייתי בה. כל כך הרבה שמח, מלטיני למזרחי לFאנק ורוק'נ'רול של הנדריקס דרך בלוז וג'אז וסווינג ובוגי וארץ ישראל מסורתי והסטאנד אפ של בראבא שגמר אותי (ואת הלר) מצחוק למשך כל אותו הערב (".... והגרוזיני מת מהריח") וזה לא שהסטאנד אפ של דרור אהבה רומם היה חלש בכלל. ממליץ בחום של לבה מתפרצת ללכת להופעה ולקנות הדיסק (70 שקל - שווה כל שקל ובא עם DVD, חוצמזה, הפצה של הד ארצי, מה רציתם) ולהביא איתכם כמה שיותר אנשים. בפעם הקודמת שהייתי בהופעה שלהם בכפ"ס היינו שם בערך 25-30 אנשים, ואתמול היו שם קרוב ל350 בהערכה גסה. מדהים.

SV Design

New member
לא יודע אם להקת הFאנק הכי טובה בארץ..

כי אני אוהב את פאנקנשטיין הרבה יותר וקולולוש גם..אבל בהחלט להקה מעולה..הייתי בהופעה לפני הרבה זמן כשהם לא היו קרובים עוד להוצאת אלבום...אבל היו הרבה שירים..והם היו מעולים..עכשיו הם השתפרו במלא ויש עוד שירים אני חייב ללכת להופעה בירושלים..אבל שוב החברים שלי זה פשוט מכה..הדבר היחיד שלא צריך לשכנע אותם ללכת זה לדג...לדברים אחרים זה קשה במיוחד..

Funky Giraffe

New member
אחי, אני אגיד לך משהו טיפה לא נעים

אל תשים על החברים. אם החברים לא רוצים להבין עניין - תלך לבד... אתמול הבאתי איתי בערך 10 חברים ונלחמתי על כל אחד בשיניים, הייתי אמור גם להקריב בהתחלה את החינם שלי בבשביל להביא אנשים אבל בסוף הכל הסתדר... והנה יאצק הגדול מכולם >>> "א-חד א-לו-הינו!"

SV Design

New member
אין אני לא אוהב להיות בהופעות לבד זה פשוט

לא כיף...יש הופעות שלא משנה מה אני אלך לבד...אולי אפילו זאת..אבל זה יוריד לי כל כך הרבה כיף..ו-10 חברים הבאת להופעה זה רציני מגניב..כאילו אף פעם לא הייתי עם יותר מארבע חברים בהופעות וגם זה בקושי קרה..לא נורא חבר שלי יקלוט את זה לאט שהוא בא אחרי שהוא ישמע אותם ויקרא פה..(הוא גם גולש טיפה פה..)

קדרו

New member
קדר...

ואני עכשיו שומע אותם בפעם הראשונה...במייספייס שלהם.... וזה מוצא חן... אז יש מצב שאני אלך להופעה....

MenDelSonspirit

New member
מאז שאני מכיר את עצמי,

אני הולך להופעות אנדרדוג, לכן לא תמיד אפשר לארגן קהל חברים. הבטחתי לעצמי שזה לא יפריע לי בשתיית התרבות שלי. תאמין לי שזה לא נורא בכלל. אז הגרובטרון. עידו, אין לי מושג מה הקטע שלך... לא שאני חס וחתול מזלזל בגרובטרון הם להקה מדהימה, יש להם קונספט עננקקק, הם מרימים שואו בהופעות כמו מטורפים, הם מצחיקים. אבל אם לרגע נניח את זה בצד ונביט מבחינה מוזיקלית נטו- אי אפשר לקרוא להם להקת הפאנק הטובה בארץ. עם כל הכבוד, באמת. א. כל שיר שלהם הוא כ"כ בסגנון אחר(לא מבחינת נגיעות. פשוט כל שיר הוא סגנון אחר) שאי אפשר לקרוא להם Fאנק. הם ללא ספק גרוב, אבל לא פאנק. ב. גם כשהם מנגנים פאנק הם לא עושים אותו טוב כמו עמיתיהם בארץ(פאנקנשטיין לדוגמא). אני זוכר, אחרי כמה שמיעות של הEP(את הדיסק עדיין אין), שבאתי לאחי ואמרתי לו שהקונספט שלהם אדיר אבל הביצוע שלו הוא לא הכי-אחי. לא יודע, זה טעמי לפחות. חוץמזה, הגיטריסט שלהם מזכיר לי בצורה מפחידה מדי דוב נמלים. ד"א, SVDESIGN החבריקו מעליי: אני רואה שאתה מתכנן לבוא לדג נחש בלובי בסוף החודש, אז תבקר אצל אחד היחצנים. לתלמידים יש מכירה מוקדמת ב60 (או 65) שקל. שזה הנחה משמעותית, זה משתלם. ממ... זהו. שבוע טוב!

parnar

New member
../images/Emo45.gif

אבל לא על הכל, לא מכיר את הגיטריסט שלהם

Funky Giraffe

New member
דוב נמלים?! אחי הלר פשוט גדול

וכרגע חוץ מאמיר בן עמי לדעתי הוא גיטריסט הפ'אנק הישראלי הטוב ביותר. א. הססגוניות והצבע רק מוסיפים - זה לא פיור Fאנק וזה מה שיפה. קשה להשתעמם מזה: 'כשאת אומרת לא' לימד אותי שיש פ'אנק עם דיסטורשן ושינה לי לגמרי את התפיסה לגבי כסאח של פ'אנקי. ב. אני חושב שהם המבצעים הכי טובים לפ'אנק בישראל בגלל הדינמיקה המדהימה של ארז קוסקס, בגלל הסאונד הנקי של גיא תובל, בגלל הTIGHTיות הבלתי נלאית של הבראס, בגלל איתמר גרוס ואייל הלר שלא נשאר לי מה להגיד עליהם יותר, ובגלל דרור אהבה רומם שהוא פשוט הזמר הכי שחור ובעל יכולות שיש היום בישראל מלבד גל תורן אולי. ואני אחדד יותר את הנקודה שלי: הפ'אנקיים שלהם הם הכי טובים בארץ. מבסוטים?

MenDelSonspirit

New member
זה שהוא טוב זו לא שאלה

יש לו טאצ' ג'ימי הנדריקס שחבל על הזמן. וגם הקטע בהופעות שהוא לוקח כוס של וויסקי ומתחיל לנגן איתה כסלייד. אבל הבחור דומה לדוב נמלים, אין שאלה בכלל. הנקודות שאתה מעלה הן נכונות(למרות שכדאי שתדבר בכלים, כי את השמות שלהם אני לא כ"כ מכיר). נגנים פאנקיים, אתה מעלה נקודה קשה, כי בגלל שהם לא מנגנים תמיד רק פאנק(הטענה הראשונה שלי) אז קשה טיפה לזהות. יש להם את הקלידן שאתה קולט שהוא Fאנקי בנשמה שלו. ולכולם אתה מרגיש גרוב מצוין. אבל צריך לעשות את ההבדלה בין גרוב לפאנק. אני מבין אותם ד"א. זה קשה מאוד לחדש שירים ארצישאליים(על ההרמוניות והמלודיות שלהם), ולשנות אותם סגנונית שמים וארץ. אבל להרחיק מזה ולומר שהם הכי פאנקיים... טוב, איש בטעמו. אחד שותה תה, השני קפה...

parnar

New member
הקשבתי לדיסק שלהם

אם כל זה שהם מחדשים שירים, הם לא מחדשים לי משהו מוזיקלית

2noa2

New member
גם אני נוטה שלא להסכים איתך לגבי זה

שהם הלהקה הכי טובה בארץ,אבל אתמול הם באמת היו מרשימים,מהרגע הראשון. האמת שאת העיבודים אהבתי באופן נורא חלקי,אבל הביצוע,וואו,הביצוע היה פשוט מדהים. ובאמת כל הקונספט והשואו שהם דפקו היה ממש מעולה,אנשי כלי הנשיפה שיחדו אותי עם הריקודים שלהם,ממש אהבתי את התיאום, ואת כל ה"חוויה הארצישראלית הזאת" ולראות אנשים מבוגרים בקהל,משום מה,ממש חימם לי את הלב. אני לא אוהבת להרוס שמחות ואני אף מצפה לסקילה,אבל יכול להיות שבלי כל הקונספט הזה והתוספות ה"גרדיוזית" למינהן,כשתשאר רק המוזיקה,יכול להיות שהמופע יהיה טיפה אנמי? הם אמנם מדהימים,מוכשרים,ממש נהנתי בהופעה שלהם,אהבתי את הרוח האופטימית,החמימות והגאווה הישראלית,אבל ממה שקלטתי בהופעה,זו לא להקה שאני אשמע בבית,זו יותר להקה של הופעות,שבאים,רוקדים,צוחקים,נהנים,אבל עיקר העניין הוא האופן,ולא התוכן.הלא כן?

Funky Giraffe

New member
המון חושבים כמוך, אבל אני פשוט לא מסכים

המון מעבר גם לביצוע: אני חושב שהעיבודים מבריקים - הפראזות והליינים וכל המסיבה והשמח, זה פשוט ענק. אני מת על זה. והמון חולקים עליי לצערי. אם יש שני שירים בדיסק שאני פשוט לא אוהב זה שיר בבוקר בבוקר (פתאום קם אדם) ובלדה על סוס שבכיף הייתי מחליף במלאו אסמינו בר (רוצה לבוא איתי אל הגורן?) או לילות התמר (עיבוד גאוני! גאוני!) או למה לא אמרת לי (כשאריק לביא פגש את טאוואר אוף פאוואר) אני חושב שמעבר לאווירה מחממת הלב שיש בהופעה - הם פשוט גדולים, גם אם תשאר רק המוסיקה. גורם המשיכה העיקרי שלי הוא המוסיקה - אבל גם כל המסביב היה בן זונה. ההומור, הביצועים, השואו, הריקודים, החגיגה ואווירת המסיבה המטורפת הזו... יש איזה רגע של שבירה כשיוצאים מהמועדון והולכים על רחוב התע"ש פינת ויצמן בכפר סבא. מרגישים את העילוי יורד וחוזרים ליום יום ואישית זה נורא ביאס אותי. וכל העולם אומר לי שאני ממש מגזים - וזה פשוט לא אכפת לי כל עוד אני באמת מאמין בצדקתי...

SV Design

New member
ביקורת בווינט על האלבום שלהם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3458864,00.html

למעלה