עכשיו זה רשמי

עכשיו זה רשמי../images/Emo4.gif

אנחנו במועדון הביציות
כל חששותינו התקיימו וכל תקוותינו התבדו. תוצאות פרופיל ההורמוניל כאחרון של פלפל היה כדלקמן: FSH = 68 50 < LH אכשיו היסטרוסקופיה וקביעת לוח זמנים. פלפל רוצה לדעת מה הם ההכנות לפני היסטרו
האם צריכים להיות בצום ולכמה זמן
תוך כמה זמן מקבלים תושובות
האם יש אישפוז לפני או אחרי
כמה זמן יש להמתין עד שהולכים לקבל תרומת בייצית (אנחנו מתכוונים לעשות את זה עם ד"ר קלדרון)? האם פלפל הצריכה לעשות הכנות הורמנליות כלשהם לפני ההחזרה

פליאה 4

New member
יש הכנות והם:

1. מספר בדיקות דם צילום חזה משטח צוואר הרחם א.ק.ג. בדיקות שטן 2. צריך להיות בצום בערך מ12 בלילה אני הייתי אמורה לעשות אצל ד"ר קלדרון ובסוף ביטלתי הוא לא שלח אותי לשום בדיקה ולא אמר לי להיות בצום נשלחתי לעשות בדיקות דרך בית חולים כרמל ששם עשיתי את ההיסטרוסקופיה האבחנתית

סביון1

New member
קשה לי לברך אתכם על ההצטרפות הרשמית

למועדון שלנו, אז אסתפק באיחול - שהתרומה אכן תעזור לכם לחבוק תינוק במהרה. ועכשיו לשאלות - בקשר לצום לפני היסטרוסקופיה: אם ההיסטרוסקופיה היא אבחנתית בלבד אין צורך בצום. אם יתכן שבעקבות האבחנה יבצעו במקום הליך ניתוחי- צריך צום. פרטים מדויקים אצל הרופא. בד"כ עושים היסטרוסקופיה 5-10 ימים מתחילת המחזור, כשרירית הרחם עוד דקה. לא מכירה הכנות מיוחדות. יש כאלה שלוקחות משכך כאבים לפני. תשובות - בעקרון אני חושבת שמקבלים במקום. אני בכל אופן קיבלתי תשובה במקום. אישפוז - תלוי, כמו הצום, אם ההליך אבחנתי או ניתוחי. הכנות הורמונליות לפני ההחזרה - משתנה מאישה לאישה. אבל בעקרון מקבלים אסטרוגן בצורת כדורים לבליעה (פרוגינובה, אסטרופם וכד'). יומיים-שלושה לפני ההחזרה מתחילים עם תמיכת פרוגסטרון (אנדומטרין, גסטון או אוטרוגסטן). שיהיה המון ב ה צ ל ח ה !

תמיכה של פרוגסטרון../images/Emo35.gif

כיצד מקבלים תמיכת פרוגסטרון?| כדורים
זירקות
כו..
סליחי לנו על הבורות אבל אף פעם לא הגענו מעבר לשלב IUI עם איקו.

סביון1

New member
לפעמים בנרות וגינלים ולפעמים בזריקו

אנדומטרין ואוטרוגסטן הם נרות וגינלים, גסטון - זריקה לשריר. תלוי בהחלטת הרופא.

../images/Emo57.gifבהצלחה

רציתי לאחל לכם המון הצלחה ושתוכלו לעבור במהרה לפורום השכן

../images/Emo57.gifבהצלחה

רציתי לאחל לכם המון הצלחה ושתוכלו לעבור במהרה לפורום השכן

בהצלחה בדרך החדשה ../images/Emo140.gif

מקווה שהפעם היא תהיה קצרה ומוצלחת! המון בהצלחה!!

שיר5520

New member
מצטערת על הבשורות,

אבל זה הרבה פחות נורא ממה שזה נשמע. להיפך, לפעמים הטיפולים יותר קלים ויש יותר סיכויים להצלחה. אני יודעת שההתמודדות עם הרעיון קשה ולוקח זמן לעכל, אבל אני בטוחה שברגע שיהיה לכם בבית תינוק תשכחו מהר מאוד איך בדיוק הוא נוצר. בקשר לשאלות אני רואה שענו על הכול, למרות שהרוב זה שאלות יותר לרופאים. אל תשכחו שלכל אחת יש את העניינים שלה. בהצלחה!

חדשות (אולי) בנושא מימין תרומות../images/Emo70.gif

לפני כמה דקות התקשרו עלי מחברת דיקלה בנושא הרחבה לביטוח מושלם שיש לנו במסגרת ביטוח אברים בחו"ל והיצאו לנו עוד הרחבה הכוללת טיפולים מיוחדים. כמובן שהעלתי את נושא מימון לתורמות ביציות. לדעתה של הסוכנת ההרחבה כוללת מימון תרומת ביציות. לטענתה תרומת ביצית הינה תרומה לכל דבר ועם לא אזי יש סיכוי להכניס את זה במסגרת "טיפולים מיוחדים. הזמנתי עלי מחר נציג מטעמם לצורך ייעוץ וכמובן דרשתי שיעשה שעורי בית עם התמקדות בנושא מימון תרומות ביציות. מתחייב לעדכן אותכםעד יום א' אבל אנסה מחר או מחרותיים.

שיר5520

New member
דיברתי איתם פעם

לא הסכמתי להיפגש ולקשקש סתם. דרשתי שהסוכן יבדוק אם יש או אין. הוא עשה כמה בדיקות והודיע שבפירוש אין החזרים על תרומת ביציות. תבדקו את זה. שווה לבדוק אם משהו השתנה.

baby4u

New member
שזו תהיה הדרך המוצלחת

והנכונה בשבילכם !!! בנוגע להכנות להיסטרסקופיה ניתוחית - לא עברתי כל הכנות למעט צום 8 שעות - לא היו כאבים כלל מעט דימום כ-3 ימים וזהו!! בהצלחה

מם 1971

New member
בהצלחה

מאחלת לכם את כל ההצלחה שבעולם ומתפללת כי הדרך הזאת תהפוך אתכם להורים גאים במהרה. מם.

למעלה