עכשיו זה סופי

MacMac7

New member
עכשיו זה סופי

סקראבס נקנו ע"י ABC ובעוד שבועיים הם מתחילים לצלם עונה 8 סה"כ 18 פרקים.

steelwater

New member
בטוח?!

קודם כל - מזל טוב על קניית הסדרה! וואווו בואו נעשה מסיבה ונזמין את נציגי ABC חחח!
עכשיו בעניין של העונה ה-8. אני לא יודעת. אני שווווונאת שסדרות מוכרות את עצמן. כנ"ל סרטים כשעושים סרטי המשך. אבל נקווה שתהיה עונה טובה ואני האמת כן מאושרת שיהיה לי עוד סקראבס לעדו הרבה זמן! וווואאאווו! טירוף!!!!
תודה רבה על המידע קאבוי!
The Dandy Warholes - We Used to Be Friends

Roncha87

New member
איזה יופי!!!../images/Emo13.gif

לא אכפת לי.. אני מבסוטה שזאת לא העונה האחרונה. בעיקר אחרי שראיתי אתמול את 704 וכמה צחקתי. פרק מעולה!
. אני פשוט מאוהבת בסדרה הזאת זה לא ייאמן.

TheLost

New member
איזה באסה...

סקראבס הייתה צריכה להסתיים השנה.

Angelus

New member
בניגוד לכמות לא מבוטלת

של סדרות, דווקא סקראבס היא סדרה שיכולה להמשיך לעוד עונה, קצת יותר מושקעת ומסודרת. אני לא מהסוגדים לאינספור עונות של סדרות, וכמעט כל הסדרות שאני מכיר היו צריכות להסתיים עונה-שתים מוקדם יותר; אבל בסדרות קומדיה זה שונה, ולא יפריע לי לראות אפילו עוד 100 פרקים על השטויות שלהם

TheLost

New member
נכון, אבל

היוצרים היו בטוחים שזו תהיה העונה האחרונה אז סביר להניח שהם כיוונו הכל לקראת הסוף שהם רצו שיהיה לסדרה מהרגע הראשון שלה (זה בד"כ קורה ככה), ולמרות שהם עוד לא צילמו את הסוף אז זה לא עד כדי כך נורא, זה עדיין בטח יגרום לכמה שינויים בסוף שהם רצו ואז יוצא סוף שיכול בהחלט להיות פחות טוב... הבהרתי את עצמי?
וחוץ מזה שסקראבס התעייפה.

Roncha87

New member
../images/Emo45.gifגם ככה העלילה של סקראבס

נהרסה בגלל שקים נכנסה לתמונה. אבל אני תמיד מוכנה לעוד 18 פרקים של צחוק מטורף ופנטזיות ענקיות

hodown

New member
טוב... נקווה שזה יהיה טוב...

בסה"כ זה סקראבס ואני רוצה כבר בפעם המיליון שידורים חוזרים של הסדרה ולא ימאס לי אף פעם (כן.. גם של השישית)

למעלה