עכשיו זה באמת דחוף...

camila 20002

New member
עכשיו זה באמת דחוף...

רציתי לשאול את הבנים שבני 12: מה הייתם הכי רוצים לקבל ליום הולדתכם?! זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!זה דחוף!...

ShirShir

New member
ובכן,

אני לא בן וגם לא בת 12, אבל אני מוכנה לנסות..
+ משחקי וידאו + משחקי מחשב + סוני פלייסטישן + דיסקים + דיסקמן + כלב/חתול מקווה שעזרתי.

roya9

New member
טוב..

אני בן.. לא בן 12 אבל בכל זאת: *משחק מחשב *משהו לחדר : בנים יאהבו מנורת לבה וכו´ *שלט לדלת של החדר (זול! זול! זול!) *תחתוני טנגה (סתם.. צוחק.. / אלא אם כן..) *בושם (זה מה שתמיד קונים בגיל הזה..) מקווה שעזרתי.

ShirShir

New member
עוד רעיונות..

+ חולצה עם הדפס מגניב + פח לחדר (למלא אותו בממתקים!) + נעלי ספורט/נעלי בית/רולרבליידס..

למעלה