עכשיו התחיל!!!!!

tool2

New member
עכשיו התחיל!!!!!

בחירתה של גרייסי עכשיווווווו

tool2

New member
וואי איזה סרט עצובבב ../images/Emo7.gif

וואי קריסטין בל פשוט מושלמת!!!!! היא יודעת לשחק כל כך טוב וזה סרט כל כך עצוב!!! בכיתי כל הסרט!!! באמת!!! וואי סרט יפיפה... ולא ראיתי אף רגע שנזכרתי בורוניקה מארס.. אפילו התספורת קצרה ושונה!!! זה רק מראה איזו שחקנית גדולה ומגוונת היא קריסטין שלנו.. מישהו ראה??

Lirchu

New member
חחחחח יפה לך איך את מפרגנת!

ועוד לא ראיתי...כי בדיוק הלכתי אבל הקלטתי ועוד מעט אני הולכת לראות!!!הספקתי לראות ממש רק כמה דקות בהתחלה והיא פשוט יפייפיה!!!

Lirchu

New member
אה! ודרך אגב...

מישו יודע באיזה שנה צולם הסרט???

בשנת 2004.. גם אני ראיתי!

איזה יופי שאמרתם בפורום שיהיה אותו אחרת הייתי מפספסת.. סרט ממש טוב!! עצוב.. אבל יפה שבסוף הסכימו שהיא תאמץ את האחים שלה.. קריסטן פשוט שחקנית ממש ממש טובה!
והתפקיד הזה פשוט מוכיח את זה.. איך התעצבנתי בהתחלה על הפסיכי הזה שיצא עם אימא שלה והעיז להרביץ לה!!
איזה שיער קצר היה לה שם.. מתאים לה כמו שיש לה בורוניקה מארס יותר. והיא נראית כזאת שונה שם.. בלי איפור וזה..

tool2

New member
אממ.. מה שאני רושמת נקרא ספוילר?

נכון... וגם השיער שנהייה לה בעונה השנייה ממש לא מתאים לה.. מתאים לה יותר קצר זה הכי מחמיא לה... אגב, שלחי לי עוד פעם בקשה לאישור באייסיקיו :)

Lirchu

New member
אני התעצבנתי בגלל...

שבהתחלה שרשמו את השמות של השחקנים רשמו KRISTIN BELL איך התחרפנתייייייייייייי צעקתי על הטלויזיה
מסכנה היא לא אשמה אבל נפלט לי *אופס*

tool2

New member
גם אני התעצבנתי

אבל בגלל משהו אחר: שכשראיתי את הפרטים של הסרט במדריך של הוט לא היה רשום בשחקנים הראשיים קריסטין בל והיא כל הסרט!!! החלאות האלה.. אין אני אומרת לכם אם שהוט לט היה ורוניקה מארס הייתי עוברת ליס כמה שיותר מהר

Nitzan122

New member
../images/Emo45.gif חחחח

הוט באמת לא משתווים ליס חוץ מורוניקה...

tool2

New member
אין מה לעשות

קריסטין בל תהיה יפה בכל דבר שהיא תעשה היא פשוט כל כך מושלמת!!!

Nitzan122

New member
ראיתי פעם

כשהיה וממש רציתי לראות שוב אבל לא הייתי בבית
אוף ובדקתי עכשיו ואין עוד שידור חוזר בימים הקרובים איזה באסה... נכון סרט מהמם? אני ממש אהבתי אותו!

monika bing

New member
כן בטח

אבל ראיתי את זה לפני איזה חודש.. באמת סרט מזה יפהה והיא משחקת ונראית שם מצויןן... רק היה לי מוזר לראות אותה שם עם החבר שלה..חחח כי זה היה בתקופה שעוד היה ורוניקה ...ומה לעשות שאז כל מה שהיה לי בראש זה לוגן !!

tool2

New member
חחחחחח

אני חשבתי בכלל שהוא יהיה החבר הכי טוב שלה כמו וואלאס השני חחחחחח מרוב שאני רגילה שהחבר הכי טוב שלה נראה כך.. :)

Lirchu

New member
נצל"ש-שאלה רק כי אני מפגרת../images/Emo70.gif

נפטון...המקום הזה באמת קיים בארה"ב?
כן אני יודעת שזו שאלה מטומטמת אבל אני חייבת לדעת!!! [סוד: פעם בתקופת המורדים חשבתי שהבצפר שלהם (אליט ווי) באמת קיים!]
וזה עצוב...

חחחחחח ../images/Emo6.gif

הלוואי אליט וואי היה קיים..
אממ לא נראה לי שיש מקום כזה..נפטון.. אבל מייבי

geniusblonde

New member
לא, אבל...

הבתים של לוגן ודאנקן הם בתים אמיתיים של אנשים ובסדרה אמרו שנפטון נמצאת 45 מייל מסן דייגו (איפה שמצלמים את הסדרה) כך שאפשר לעשות איזה רדיוס של איפה נפטון יכלה להיות...

למעלה