עכשיו הראיון עם ליסה!

lovely max

New member
עכשיו הראיון עם ליסה!

תפתחו את הטלויזיה בערוץ שלוש, ותהנו מההצגה.

sweet shir

New member
הממ.. אני יודעת שיש בערך ב-8 בבוקר.

ו.... נראה לי שגם בערוץ 7 [בידור ישראלי] יש. לבדוק במדיך ערוצים.

Kat111

New member
תודה רבה על ההודעה../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif

היה מקסים, חוץ מזה שהיא לא מנהלת את הצוות, גיא, אלא את כל בית החולים...

ראיתי! ^^ ../images/Emo29.gif

(נשארתי ערה במיוחד בשביל זה... אני עוד מעט צריכה לקום :X) היא הייתה מאוד חמודה ^^ והפעם גיא פינס אמר "האוס" נכון

randomguy

New member
ננסה לספר לך אם לא תפסת שידור חוזר

אבל בכל מקרה לדעתי הקטע הכי טוב היה כשהיא אמרה את אחד משני המשפטים היחידים שהיא יודעת להגיד בעברית (אחד זה להגיד שקוראים לה ליסה): "אני לא מדברת עברית" אבל במבטא לא רע בכלל (כמו מי שיודע קצת עברית), אז שואלים אותה "אפילו לא קצת?" והיא עונה "I have no idea what you've just said"

Kat111

New member
כן, אבל אני לא בטוחה שאפשר לקרוא

למה שהם שידרו ראיון... כמו שכבר אמרו פה, הכל זה סקירה של הקריירה שלה, עם איזה דקה בקושי שרואים אותה מדברת... ממש מאכזב
אבל עדיף מכלום... עכשיו אני מצפה בקוצר רוח לראיון המובטח בפנאי פלוס...

randomguy

New member
../images/Emo202.gif זה מה שהיה בגיא פינס: ../images/Emo202.gif

ליסה היתה נורא נחמדה!
ממש רחוק מקאדי
כמובן שהראיון היה באנגלית כי היא לא מדברת עברית (חוץ מלהגיד שהיא לא מדברת עברית ושהשם שלה ליסה - זה היא אמרה בעברית). שאלו אותה עם היא שקלה לשנות את השם משפחה שלה שנשמע יותר מדי יהודי אז היא ענתה בצחוק שהיא שקלה לשנות את השם הפרטי שלה לשם היהודי שלה "חווה לאה". הטמבלים שם אמרו שהיא "ראש הצוות" בהאוס. גיא פינס התנצל בהתחלה בפני הצופים שהראיון נדחק הצידה בגלל כל הביקורים. אמרו שיש לה משפחה בארץ שהיא מבקרת כבר פעם שלישית. היא סיפרה שכולם בהאוס פיתחו סימפטומים מוזרים (כנראה בעקבות החשיפה לידע רפואי) היא אמרה שהם יודעים כל כך הרבה דברים שיכולים להשתבש בגוף שפלא שאנחנו בכלל חיים. היא אמרה אמרה שפעם היתה לה הרעלת מזון בצילומים...לא היה לאף אחד מה לעשות בקשר לזה כי זה לא באמת בית חולים
היא עשתה רושם מאוד טוב. אני שואל את עצמי למה היא קיבלה עד עכשיו רק תפקידים קטנים...היא נראית שחקנית מוצלחת...כנראה בלי מזל. אני מאוד נהנתי מהראיון למרות שהיה רק קטע נורא קצר. והראו קטעים שלה מהאוס, סיינפלד, הבית הלבן. וזהו פחות או יותר.

למעלה