יתאימו לי מדים? ../images/Emo195.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif
, אני בעד מדים ורודים. "צבא הגנה לגבי".
זאת בקשה גדולה מידי?
- שיר השבוע (של אביתר): הסיפור על הזאב וכיפה אדומה מההקלטה
- שיר השבוע (כללי): "לא קל, לא פשוט" שחברה שלי הקדישה לי בטלפון
!!! (קבענו שעה שהיא תתקשר אליי מההופעה, ונורא רציתי "לא,קל, לא פשוט" או את "להיות עצוב יותר", אבל לא ידענו מה יהיה בהופעה. קבענו בשעה 16:00, והיא התקשרה אליי בשעה הזאת, והיה את השיר "לא קל, לא פשוט"! זה היה ממש מגניב
) - אלבום השבוע: האמת שלא היה משהו ספציפי השבוע. שמעתי פשוט הקלטות מהופעות. - ספר השבוע: קניתי בדיוק אתמול 2 ספרים ביריד של 20 ש"ח של סטימצקתי. אני אפילו לא זוכרת מה קניתי, פשוט בחרתי לפי הכריכה הכי מעניינת כי לא היו שם ממש ספרים מעניינים. מקווה שהבחירה תתברר כטובה,בדרך כלל זה מצליח
- ציטוט השבוע: יואווווו זה היה קורע!
(לאותו רגע, אולי עכשיו זה כבר יישמע פחות מצחיק) שאלתי את הפקידות בכנסה אם יש טלפון ציבורי אולי בלשכה, כי בחוץ היה מבול, אז איזה חרדי-דוס אחד אמר לי: "קחי, בת ישראל, השיחה לא ממני. היא משם שמיים. קחי, בת ישראל הקדושה". זה היה ממש נחמד מצידו, אז התקשרתי לדווח לאבא שלי שיצאתי בשלום מהמבחנים הפסיכו-עמו האלו. אח"כ החזרתי לו את הטלפון, ואמרתי תודה. הייתי עם מעיל ארוך קצת אחרי הברך, אז זה כיסה את החצאית הקצרצרה מתחת
הוא שאל אותי "את דתיה? את שומרת שבת? את מדליקה נרות?" כן, כן, כן. תודה תודה, שלום שלום שלום. ממש צחקתי מזה
- סרט \ סדרת השבוע: קצת מ-"האח הגדול", אבל המריבות שלהם עושות לי כאב ראש
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "בקיץ הזה תלבשי מדים..."
(איזה קיץ, חורף
) - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: ההקדשת שיר הלבבית מחברה שלי
- משהו שהרס את השבוע: חבר/אקס/לא זגורה על זה של אחותי שבא היום לבית. אני לא אוהבת אותו
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: ללכת לישון אצל חברה יום חמישי וללכת איתי לסדנת אמן עם יוני בלוך
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות: לא עולה, לצערי. גדול מידי. אני אנסה להקטין ולהעלות יותר מאוחר. - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): מג'יקל מיסטרי טור (מארחים את יוני ואת יהלי סובול זה יהיה נהדר). הם גם ממש מקסימים, מבחינה אישית, והופעות שלהם זה פשוט כיף.
- המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לא לאכול את הסנוויצ'ים חינם של הלשכת גיוס, הם דוחים
ולהביא טושים צבעוניים ועוגיות ביתיות בכל מצב. זה תמיד משמח ומעודד אנשים שהם לחוצים.