עכשיו הכל זורם

עכשיו הכל זורם

- שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

יאללה

- שיר השבוע (של אביתר): "עד מחר", כנראה - שיר השבוע (כללי): "אני הולך" - אהוד בנאי. בלי שום צל של ספק
- אלבום השבוע: "ארגמן" של ארז. בשלבי היכרות ראשוניים כרגע - ספר השבוע: "פתאום דפיקה בדלת". סיימתי אותו ביומיים, אכזבה - ציטוט השבוע: "שמעת? אביתר בנאי הוציא שיר חדש!" *
התקף לב קטן
* "יש מצב שאת מתכוונת לאהוד?" "אה, אהוד, כן. אף פעם לא ממש הבדלתי ביניהם"
- סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "אז תאמין שאם קילקלת אתה יכול גם לתקן, כן כן, לתקן..." - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: המ, טוב, אז יש לי בלוג חדש, שזה די מרגש
מוזמנים לקפוץ לביקור! http://shirtiyul.wordpress.com - משהו שהרס את השבוע: עייפות, כרגיל - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יו, שלל הופעות. חמש במספר
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): אהוד בנאי! - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): להביא את המעיל הצבאי הביתה לשבת כשהתחזיות אומרות שתחילת השבוע יהיה סוער
שבוע טוב!

פתאום דפיקה בדלת האחורית

אכן, יומיים ודי מאכזב. אחרי פעמיים שלוש, כשזוכרים וזה מתיישב באיזו פינה במוח, פתאום תפגשי את הסיפורים בחיים הקטנים שסביבך.. תנסי.. בתקווה שאני לא שוב מבלבל בין זכרים ונקבות כאן..

יתאימו לי מדים? ../images/Emo195.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

, אני בעד מדים ורודים. "צבא הגנה לגבי".
זאת בקשה גדולה מידי?
- שיר השבוע (של אביתר): הסיפור על הזאב וכיפה אדומה מההקלטה
- שיר השבוע (כללי): "לא קל, לא פשוט" שחברה שלי הקדישה לי בטלפון
!!! (קבענו שעה שהיא תתקשר אליי מההופעה, ונורא רציתי "לא,קל, לא פשוט" או את "להיות עצוב יותר", אבל לא ידענו מה יהיה בהופעה. קבענו בשעה 16:00, והיא התקשרה אליי בשעה הזאת, והיה את השיר "לא קל, לא פשוט"! זה היה ממש מגניב
) - אלבום השבוע: האמת שלא היה משהו ספציפי השבוע. שמעתי פשוט הקלטות מהופעות. - ספר השבוע: קניתי בדיוק אתמול 2 ספרים ביריד של 20 ש"ח של סטימצקתי. אני אפילו לא זוכרת מה קניתי, פשוט בחרתי לפי הכריכה הכי מעניינת כי לא היו שם ממש ספרים מעניינים. מקווה שהבחירה תתברר כטובה,בדרך כלל זה מצליח
- ציטוט השבוע: יואווווו זה היה קורע!
(לאותו רגע, אולי עכשיו זה כבר יישמע פחות מצחיק) שאלתי את הפקידות בכנסה אם יש טלפון ציבורי אולי בלשכה, כי בחוץ היה מבול, אז איזה חרדי-דוס אחד אמר לי: "קחי, בת ישראל, השיחה לא ממני. היא משם שמיים. קחי, בת ישראל הקדושה". זה היה ממש נחמד מצידו, אז התקשרתי לדווח לאבא שלי שיצאתי בשלום מהמבחנים הפסיכו-עמו האלו. אח"כ החזרתי לו את הטלפון, ואמרתי תודה. הייתי עם מעיל ארוך קצת אחרי הברך, אז זה כיסה את החצאית הקצרצרה מתחת
הוא שאל אותי "את דתיה? את שומרת שבת? את מדליקה נרות?" כן, כן, כן. תודה תודה, שלום שלום שלום. ממש צחקתי מזה
- סרט \ סדרת השבוע: קצת מ-"האח הגדול", אבל המריבות שלהם עושות לי כאב ראש
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "בקיץ הזה תלבשי מדים..."
(איזה קיץ, חורף
) - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: ההקדשת שיר הלבבית מחברה שלי
- משהו שהרס את השבוע: חבר/אקס/לא זגורה על זה של אחותי שבא היום לבית. אני לא אוהבת אותו
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: ללכת לישון אצל חברה יום חמישי וללכת איתי לסדנת אמן עם יוני בלוך
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות: לא עולה, לצערי. גדול מידי. אני אנסה להקטין ולהעלות יותר מאוחר. - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): מג'יקל מיסטרי טור (מארחים את יוני ואת יהלי סובול זה יהיה נהדר). הם גם ממש מקסימים, מבחינה אישית, והופעות שלהם זה פשוט כיף.
- המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לא לאכול את הסנוויצ'ים חינם של הלשכת גיוס, הם דוחים
ולהביא טושים צבעוניים ועוגיות ביתיות בכל מצב. זה תמיד משמח ומעודד אנשים שהם לחוצים.

SnapDragon

New member
../images/Emo252.gif

שיר השבוע (של אביתר): גם הים נסוג. שבועיים ברציפות. מנסה לדוג נחמה... - שיר השבוע (כללי): Rick Astley - never gonna give you up, שמלבד היותו שיר כיפי ומצחיק (אולי יותר בזכות סוף המשפט הזה), ומלבד העובדה שנתקלתי בו במקרה בסרט שאכחיש כל צפייה בו, זכור לטובה מ"פמילי גאי" בביצועו של בראיין. שימו לב למקור (לעזאזל השביעי, מאיפה הקול הזה יוצא בדיוק?!), ועכשיו לקאבר (שקנה אותי כבר ב: "here's a song by a gay guy"). היסטרי
. - אלבום השבוע: viva la vida / death and all his friends - Coldplay. - ספר השבוע: : סופסוף סיימתי את "ביום שהמוזיקה מתה", ששכחתי בטעות לקרוא את סופו. קצת איבד מקסמו באמצע, אבל בהחלט ייזכר לטובה בשל שילוש חיים-מוזיקה-מוות, והשזירה הזאת. - ציטוט השבוע: *אוטובוס. רגע לפני הכניסה לחרמון, רגע אחרי שאנשים התחילו לחשוש ברצינות שלא נותר שם שלג* ילד קטן לאביו: "היי, אבא. אני רואה שלג!!" אבא: "לא, בן. אלה אבנים". וזה כמעט מה שקיבלנו לאותו יום. (עד שבאה הסופה, למעלה..) - סרט \\ סדרת השבוע: דקסטר. עוד אחד וגמרנו
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \\ לשבוע שלכם): "גם הים נסוג, ויש בו אולי רגשי אשמה, כמו לי. פתאום". - אמוטיקון השבוע:
רבתי. - משהו שעשה לכם את השבוע: טיול לקיסריה, טיול לחרמון (חסך ילדות אחד פחות לרשימה:ראיתי, וחשתי, שלג יורד לראשונה בחיי! ובחיי, זה כאב!) וההופעה של דניאל אתמול; תותחי מוזיקה מתאבדים על במה אחת, ולך נותר רק לבהות בעיניים משתאות ואוזניים פקוחות לרווחה ולנסות לעכל, תוך כדי פרצי צחוק בלתי נשלטים כלא מאמין, את כל מה שאתה עד אליו. - משהו שהרס את השבוע: הדרך היחידה בה ראיתי את העולם התנפצה לרסיסים למולי, ליטרלי. ובאותו עניין - לשמוע שיש לך מה שתמיד ידעת רק במילים מפחידות יותר ("קוצר ראיה *פתולוגי"*) זה גם לא מלבב ממש
. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: צריך לדרוש מהשבוע הזה עוד משהו ?! (טוב, נו. פיטרוט ומאיר כהן במוצ"ש). - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: ממרומי האתמול. - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): דניאל זמיר, אנשים. על כל נספחיו. חי, על במה. חובה, שזו לא מילה. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): יסלחו לי התום יורקים למיניהם, זה באמת היה מתבקש. (בגדול, ובמקור, דווקא ההתפרקות הגופנית הזאת היא חלק בלתי אינטגרלי מבחינתי בשיר החדש). ובנימה זו, שבוע טוב.

Walk Two Moons

New member
../images/Emo12.gif

אנחנו צריכים אותך בעיניים פקוחות. זה בר-טיפול, נכון?

SnapDragon

New member
אנחנו?

ממתי זה אנחנו ?
(וממתי עיניי נדרשות ולְמה?) טופל, טופל. זה פשוט בא בתקופה ששיוותה לכל הקטע הזה נופך סימבולי-משהו.

Walk Two Moons

New member
זה לא לפה ../images/Emo3.gif

(סתם, נו, ביטוי). אוקיי, עכשיו קבלי חדשה מרעישה - עינייך נדרשות לראייתך ולבריאותך התקינה, ולשלוותם של דורשי שלומך. ועוד, הייתה פה קריצה (סטגדיש) לעניין הצילום, אבל הוא מתגמד כמובן.

SnapDragon

New member
../images/Emo12.gif

מודה שנפתחו לי העיניים למקרא הכותרת. (מישן אקומפליש?) חן חן. (באמת) ו-כן, בדיעבד מידי קלטתי את הקריצה. וזה אומר. קיצר, תודה

מיטלס1

New member
../images/Emo82.gif

- שיר השבוע (של אביתר): אבא, עד מחר, משיב הרוח - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: "לאכול, להתפלל, לאהוב" אני ממש חייבת לסיים את הספר הזה כבר - ציטוט השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: לא יצא לי לראות טלויזיה השבוע - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "עד מחר עוד מעט..." - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: היום התחלתי את הסמסטר האחרון לתואר שלי. לא מאמינה שאני אומרת את זה, אבל כמה טוב לחזור לשגרה... - משהו שהרס את השבוע: אנשים מעצבנים שמתחמקים מאחריות - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיגמר.... - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): סבלנות, לדעת לשחרר וסבלנות

למעלה