עכשיו הכל בסדר

עכשיו הכל בסדר

(ממש המשך טבעי לכותרת של שבוע שעבר
בחיי שלא התכוונתי) - שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

השבוע האמיתי התחיל מהסופ"ש ../images/Emo6.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

סופ"ש נורא חווייתי, הרבה אנשים אהובים.
- שיר השבוע (של אביתר):ההקלטה. זה לא יוצא לי מהראש. אני לא מפסיקה לשמוע אותה
(מתלבשת בין 2 הפרצופים. האם אני נואשת?) אני תמיד רוצה לחזור אחורה, להיזכר במה שהיה במעבדה ההיא. מניחה ש-"אבא" ו-"עד מחר". כל פעם מחדש צורם לי לשמוע אותי מייבבת שם. - שיר השבוע (כללי) שירים חדשים של מיכל גבע. לא מפסיקים להתנגן השבוע באוזניים שלי. השירים מההופעה, ובכלל... פתאום לשמוע אותה באנגלית.שרהשירים חדשים. זה ממש גיוון. הסיבוב הופעות החדש נשמע מרתק. לבינתיים יש לי משהו כמו 10 שירים חדשים מהסיבוב הופעות הנוכחי. + קניתי גם סינגלים חדשים באוזן השלישית, בניהם, חמי רודנר ושליחי הבלוז (גאולה), סינגל של "החדשות", פיטרוט בסינגל מהאלבום החדש הזה שהוא הוציא (שר צ'יזיק, משהו כזה? גרועה בשמות) ועוד כמה., רק 5 הפעם (ועוד אחד לחבר יקר), כי לא היה מבחר בכלל. העצוב הוא, שלא הייתי עדיין באוזן הירושלים בכלל. ידוע אם מוכרים שם גם סינגלים?
הם אמרו שהם ממש לא רוצים את הסינגלים האלו, אבל אני אישית נורא אוהבת. רק שאנחנו משלמים על זה והם לא, הו וול
(והמוכרים שם מעצבנים לאללה אני חייבת לציין.
) - אלבום השבוע: ידידי היקר איתמר הספיק לקנות את האלבום החדש של עינב (המהממת) ג'קסון, ולצערי לא זכיתי לקנות!
כשהייתי באוזן, אז המוכר אמר שהעשרה הראשונים שקונים זוכים בדיסק בונוס שנראה לא פחות מעניין מהאלבום (שממנו אני לא מכירה רק 3 שירים מתוך 13, זה נחמד) אבל לא היה לי מספיק כסף. בכל אופן, האלבום ממש קסום. לשמוע את "קרבות ראווה" בגרסאת אלבום... וואו
. - ספר השבוע אני בדיוק בספריה, ולקחתי ספר עם כריכה מעניינת. "חי צומח דומם". נחיה ונראה... - ציטוט השבוע: "זה כמו צום, רק שאפשר לאכול בו" (מחכים ומייחלים שתצא כבר השבת. שונאת שהשבתות מתארכות, זה יותר גרוע מצאת צום
) - סרט \ סדרת השבוע: מישהו הספיק לראות כבר את "אינדי סיטי"? נשמעת סדרה מעניינת
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם) מירוב טקסטים איכותיים שיש כבר לא רואים את היער
עשיתי טעות זרקתי לים תותחים כבדים אה אה עשיתי טעות של מתחילים, מתחילים אה אה" - אמוטיקון השבוע:
+
- משהו שעשה לכם את השבוע: סדנת אמן של יוני בלוך בראש העין, ושינה אצל חברותיי גפן ושקד התאומות
פה אפשר לראות אותי עושה פאדיחות-
http://www.youtube.com/watch?v=elkNbkdqbyw&feature=player_embedded ופה אפשר לראות אותי ואת חברה שלי צועקות "מאמי" בערך בדקה 2:15 http://www.youtube.com/watch?v=elkNbkdqbyw&feature=player_embedded + פגישה עם חבר טוב. אמנם קצרה, אך מספקת. היה כ"כ כיף, ולא רציתי ללכת, אבל נהנתי נורא
+ שבת עם חברי איתמר שבא אליי בהפתעה גמורה, בכלל שכחתי שהוא אמור לבוא
- משהו שהרס את השבוע: המחשבות על השבוע החדש שהולך לבוא. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של גבע אלון ביום חמישי, ואולי אולי אולי הצגה ביום. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: לא עולה
אנסה להקטין. - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): סיבוב ההופעות החדש של מיכל גבע, ומיכל גבע. כמובן. כי הסיבוב הופעות לא יכול להתקיים בלעדיה
- המלצה על משהו (שהוא לא אמן): חיבוקים. אחד הדברים אם לא ה-
אמאל'ה, חפרתי

אה, ותמונה סוף סוף- ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

זה הציור. עשיתי "קאבר" לציור של מקס ליברמן. לא יצא מאוד דומה, אבל זאת גם לא המטרה. נתתי לזה פרשנות אישית. המקור בצבעי שמן, הציור שלי בפנדה.

למעלה