עכשיו הבנתי מה חסר בסמולוויל..

אלעד ר

New member
עכשיו הבנתי מה חסר בסמולוויל..

תמיד היתה לי הרגשה שההווי הסמולווילי הוא קצת מושלם מדי, ועכשיו הבנתי מה הבעיה בסדרה (שאם יפתרו אותה היא תהיה בהרבה יותר טובה).. נראה שכל הדמויות בסמולוויל פשוט יותר מדי תמימות, בקושי מתעוררות בעיות בין כולם והדבר היחיד שחסר זה טראבל-מייקר (Trouble Maker) לסדרה, דמות קבועה שתהיה כאילו חבר של הדמויות אבל בעצם תעורר בינהם בעיות! הוספת דמות חדשה תפלפל יותר את הסדרה ותעשה אותה יותר מעניינת חוץ מהעניין של קלארק-קלואי-לאנה. יכולות להתפתח עלילות חדשות מכך ולשמור על חידוש. מה אתם אומרים?

Lizz

New member
לקסיפוץ´

הוא קטון וחמודון ולא עשה רע לאף אחד. וגם לא יעשה רע לאף אחד. ~lizz, in absolute denial about true comic/movies canon

לאנה

New member
חחחחח.....

אהבתי. לקסיפוץ´. לפי מה שאני מבינה הדמות שתיארת אמורה להיות מניפולטיבית וסכסכנית - מצטערת, יותר מדי אופרת סבון בשבילי.

אלעד ר

New member
הקטע הוא

שאי אפשר יהיה למתוח יותר מדי את הספור היחיד שיש בסמולוויל, ולאחר כמה זמן צריך שיווצר סיפור חדש שיהיה גם הוא חשוב.. או שאולי מתכוונים לשכלל את הספור הקיים בכך שבעונה השנייה וויטני יתחיל להראות סימני מאבק על לאנה, מה שיקשה על קלארק עוד יותר חוץ מאביו המנוח של וויטני שמפריד בין קלארק ולאנה לעת עתה.

באמת צריך קצת יותר רגש ../images/Emo58.gif

התחלה (דבר שקיבלתי בסוף 1X21- אבל פרק אחד לא מספיק...)
סוף אפשר להוסיף באמת איזהשהו תככן/ביצ´ טובה (במובן הרע של המילה "טובה" כמובן), קצת תפניות בלתי צםויות, והטוב מכולם: מוות!

לאנה

New member
עם ביץ´ אני יכולה לחיות.

אבל שלא תיהיה מהסוג של היפים והאמיצים.

ברודי

New member
אתם יודעים מה מפריע לי?!

(חוץ מהעובדה שאפ´חד לא שאל אותי) טוב אז מה שמפריע לי זה שכל פעם קלארק מעורב באיזה מקרה מוזר שקרה הוא תמיד בזירת הארוע, ואף פעם אף אחד לא חושד שאולי הוא אחראי למשהוא...

למעלה