עכשיו גמני כאן...

חמישית

New member
עכשיו גמני כאן...

ורק בשביל הפורמליות; היי, היי, היי גמלך, גמלך... לחיצת יד וכאלה... אני חרדית, בשנות ה-20 המאוחרות שלי, נשואה. וודאי פקחתם עין למקרא 'חרדית'. ובכן, כלפי חוץ אני כזו, אין לי כרגע אופציה לשנות את זה, או במילים אחרות; אופציית השינוי תהיה קשה וכואבת והחלטתי לוותר עליה לעת עתה. לאחר שנים של תמיהה, תעיה, תהיה, שאלה וחקירה; אינני מאמינה באלוהים, אינני עונה להגדרה דתיה ובוודאי שלא חרדית. כל קשר ביני לבין קיום מצוות הינו מקרי בהחלט... כיום אני בטוחה בדבר אחד - אין תשובות. שאלות מצאתי, רבות מיני ים. אך תשובות אין!! אני כאן, קוראת ומתענינת... ולכו תדעו, אולי בסוף גם נעשה את הצעד :)) ותודה על האירוח!!

מתלבט13

New member
היי

את מתארת מסע חקירה "לוגי" שבו את הגעת למסקנה שיש הרבה שאלות (או כמו שסוקרטס אמר "הדבר היחיד שאני יודע זה שאני לא יודע"). אני מקווה שרגשית טוב לך איפה שאת נמצאת. בכול מקרה בהצלחה. לחיצת ידיים רק במקום שלא רואים (ייהרג ואל יעבור), ובכלל קודם יביאו לך כאן עוגה וקפה. אז להתאזר בסבלנות רבה. העוגה מקמח שנטחן לאחר הפסח של שנה הבאה.

rigoletto111

New member
ברוכה הבאה אלינו../images/Emo70.gif

מוזמנת להשאר, ותוכלי להכיר עוד כמה שנמצאים במצב דומה. קבלי
+
+ |פטור ממצוות שאין הזמן גרמן|

מענין, גם אני חשבתי כך

יש רק שאלות. וגם אחרי שיצאתי, שואלים אותי שאלות כמו למהב יצאתי, והם אני בטוח בדרכי, וכו' - לא נגמר..

ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

דרך הכרטיס שלך גיליתי עכשיו את הבלוג של חמישי בפרדס. מומלץ

איך את יכולה להיות בטוחה שאין תשובות?

את לא מצאת תשובות. מאוד יומרני לחשוב שיש תשובות. אין תשובות. זה בכלל לא חשוב אם יש או אין תשובות. העיקר שיש שאלות, זה הכי חשוב. מי ששואל מאמין, או לא. אבל העיקר שהוא שואל. אם הוא שואל הוא חי. ועכשיו חידה, "אם אני שואל, משמע אני קיים". מי אמר? ברוכה הבאה.

uri80

New member
שלום לך וברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

צודקת. שאלות יש והמון. אשמח לראות אותך כותבת כאן.

אבזץ

New member
אין לי כח לשנות...

קחי בחשבון דבר אחד, ככל שהשעון נוקף יתרוקנו מצברי הכח עד תום. איני רוצה חלילה להיתפס למסיונריות, בפרט שדעותי רחוקות ת"ק פרסה מהטפה לדרך כלשהי. כל שרציתי הוא להאיר נק' זו. ולאן שלא תלכי שיהיה בהצלחה.

חמישית

New member
וואו... תודה לכולכם!

משומה, לא חשבתי שיש כאן עוד כמוני!! כיף :)) אז תודה לכל המשיבים לחיצת יד חמה (בסתר או בגלוי, תלוי עד כמה העזתם :) לכל התוהים לפשר הניק, הכרטיס שלי יספר לכם. הניק נפתח במטרה להגיב לבלוגיסט אחד, הבלוג ההוא גרם לי לשוטט ולהגיע גם לכאן... אשמח לקחת חלק!

שבתאי

New member
סחטיין...

משום מה, מבחינת ההרגשה, נראה לי שאת באה בגישה כזו בריאה לכל הנושא הזה-ככה בלי לחץ. וזה ממש מקסים בעיניי... אמממ, רק אם אפשר להזכיר שבפורום יש אנשים מאוד חמודים לצד אנשים לא הכי חמודים, כאלה המסוגלים לחשוף את זהותך וכו' - לכן הייתי נזהר מלהיחשף כל עוד את רוצה להישאר אנונימית...

למעלה