עכשיו בתפוז... Live

שואלים את ח"כ אילן שלגי

היום ב- 19:00 נארח בפורום מפלגת שינוי את ח"כ אילן שלגי, יו"ר ועדת החינוך והתרבות של הכנסת. אתם מוזמנים להשאיר שאלותיכם כבר עכשיו בפורום. קיץ של בילויים בתפוז אנשים

תפוז Live- התחלה חדשה

רוחמה רז תתארח הערב ב- 19:00 בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה, ותספר בין היתר גם על הדיסק החדש שלה. את האירוח ינחו ערן פרבשטיין ורועי יחזקאל. אתם מוזמנים כבר עכשיו לשרשר שאלותיכם בפורום וכמובן- לצפות בתוכנית האירוח!! קיץ של בילויים בתפוז אנשים

../images/Emo56.gif אתם קולטים???!!!

צביקה שחורי - סמנכ"ל מחקר ומיזמים טכנולוגיים של סלקום- יתארח היום ב-17:00 בפורום סלולארי ויענה לשאלותיכם בכל הקשור לסלקום ולעתיד בתחום התשתית הסלולארית של סלקום ובכלל... אתם מוזמנים כבר עכשיו להשאיר שאלותיכם בפורום. קיץ של בילויים בתפוז אנשים

אמנות ללא צבעים- תפוז Live

היום ב-19:00 נארח בפורום אמנות את בועז פייפר, שהוציא ספר מיוחד על עיוורון צבעים. אתם מוזמנים להכניס שאלות המעסיקות אתכם בנושא עיוורון צבעים, או בנושאים הקשורים לעיסוקיו הקודמים של בועז: משחק, שירה ו"בנות פסיה". קיץ של בילויים בתפוז אנשים

King Of Kromags

New member
באמת? 'תם נשבעים???!!!../images/Emo103.gif

אני אנצל את ההודעה חסרת הפואנטה של ההנהלה, ואספר לכם שמחר, ניצי חוזרת מהקורס מדצי"ם שלה. שרשרו לכאן ברוכה הבאה או משהו, תמיד נחמד לעשות למישהו מצברוח טוב.

King Of Kromags

New member
../images/Emo41.gif התחרות...../images/Emo103.gif

אתם זוכרים את התחרות מלפני חודש? יופי. היא מתחילה ביום ראשון. אתם תקבלו דף עם רקע על העולם בו אתם נמצאים, תקבלו עליו חידות ומשימות שונות. אתם תשלחו לי מסר עם הפתרון ואני אחזיר מסר עם כתובת. אתם תכנסו לכתובת. תלחצו עליה, ותיכנסו לדף עם סיסמה. את הסיסמה תשלחו לי במסר. אם הסיסמה נכונה - 5 נקודות. אם לא - אז לא. אני מאמין שלא תלכו ותספרו לכולם מה הסיסמה, אבל זה כבר עניין שלכם.
לכולם.

King Of Kromags

New member
וודאי, איש אנימה ומנגה.../images/Emo103.gif

רק רציתי להתלהב ולהגיד לך שצפיתי ב-כ-ל פרק גרוויטיישן ולפעמים אפילו קראתי כל מיני דברים סוטים שיערה הביאה לי. Yaoi Rulez (אם ככה כותבים...
)

למעלה