עכשיו בתפוז... Live

QueIronia

New member
../images/Emo80.gifהסקר הוחלף../images/Emo26.gif

לאור התגובות ה"חמות" לסקר ששמתי בפעם האחרונה, החלטתי להחליף את הסקר מוקדם מהרגיל. הסקר החדש: בוקר אחד
באים אליכם ואמרים לכם ששולחים
אתכם עכשיו לאי-בודד, ואתם יכולים לקחת רק איתכם רק רדיו-דיסק ודיסק אחד של ג`ניפר. באיזה דיסק תבחרו
אני כבר הצבעתי, ואתם

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gifכן אני

כרגיל
עד כמה שאני מאוהבת ב JLO (הדיסק) אני יודעת שתמיד בנסיעות אני אוהבת לחרוש על J TO THA LO כי השירים ארוכים, ואף פעם לא נמאס מהם!

love amor

New member
גם אני פה../images/Emo3.gif

אני בחרתי את on the 6 מה לעשות זה עדיין הדיסק שהכי אהבתי שלה..(בכל זאת בגללו התחלתי להעריץ אותה)

All I Have

New member
אני לא יודעת מה לבחור!!!

אני חולה על כל הדיסקים שלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *עוד 13 ימים!!! *ג'ניפר לופז שולטת!!!

QueIronia

New member
../images/Emo80.gifנ"ש../images/Emo26.gifעוד מקום ראשון../images/Emo70.gif

והפעם, בתור World's Number 1 Bling Babe, כלומר, אישה שלובשת רק בגדי מעצבים יקים ותכשיטים יקרים (ע"פ מילון אוקספורד אנגלי-אנלי עם המונח Bling bling...). במצעד הגברים היה לא אחר מאשר האקס המיתולוגי שלה - P Diddy (זוג משמיים
)

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gif../images/Emo47.gif

מעניין איך היא קיבלה את הפרס הזה... כמחמאה? זה נחמד אבל יש בזה ירידה מסוימת, לא?

QueIronia

New member
../images/Emo80.gifמצד אחד כן, אבל מצד שני, זה רק

מראה כמה סטייל יש לה... לירון, תשתמשי בזה לחלק שלך בביוגרפיה.

gal be

New member
../images/Emo29.gif הפרס הזה לא תומך בטענה שלה

שהיא עדיין ג'ני מהבלוק, אתם לא חושבים?

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gifחחח לא חשבתי

על זה באמת
בגלל זה אולי אמרתי שזו מעין ירידה מסוימת... אבל אני לא חושבת שהכוונה של ג'ניפר ב"ג'ני מהבלוק" הוא להגיד שהיא עדיין ענייה ומסכנה, אלא להגיד שהיא יודעת מאיפה היא באה, ויש לה קשר לעבר שלה.

gal be

New member
../images/Emo29.gif ברור שהכוונה של ג'ני מהבלוק

זה לא להגיד שהיא ענייה, אלא מה שאת כתבת, ויותר מזה נראה לי שהכוונה להגיד שהיא בחורה פשוטה ולא הדיווה המגעילה כמו שהתקשורת אוהבת להציג אותה, ואז מי שישמע שג'ניפר לובשת את הבגדים הכי יקרים וגם תכשיטים (דבר שלא מראה על פשטות), התדמית של ג'ניפר בעיניו תיהיה של דיוה שמתנהגת בהשפלה לאנשים. (למרות שאני לא חושבת שבגדים יקרים מעידים אוטומטית על התנסות- הרבה אנשים כן ישייכו את זה בצורה הזאת).

All I Have

New member
../images/Emo4.gif

ג'ניפר לובשת בגדים יקרים בגלל שיש לה כסף לקנות בגדים יקרים... זה לא קשור לתדמית, זה פשוט בגלל שיש לה כסף... זה לא אומר שהיא לא קשורה לעבר שלה!

gal be

New member
../images/Emo29.gif אם ההודעה שלך היא תגובה

להודעה שלי... כדאי לך לקרוא את ההודעה שלי שוב.

../images/Emo41.gifסבבה שהיא זכתה שתקבל את זה...

בתור מחמאה כולם שם בהוליווד מתלבשים בבגדים יקרים אז היא בהכי יקרים למה לא
ובלי קשר גם אם היא תלבש סמרטוט היא תראה טוב

למעלה