גייל יגיע לטורונטו בתחילת אוגוסט כדי לצלם פרק (יתכן שאפילו כמה פרקים) לסדרה Street Time הפרק שהוא ישתתף בו כנראה יהיה פרק 207 (שאר הפרקים לא ידועים אבל אני מניחה שהם יהיו ברצף). אניווי העונה השניה של הסדרה עולה בארה"ב ב 6 לאוגוסט. לדיווחים על הצילומים, על השחקנים ובכלל על הסדרה אתם מוזמנים ללכת לפה (עדיין אין שם אינפורמציה על גייל אבל תשארו בסביבה כי בקרוב תהיה ואולי אפילו גם תמונות מהצילומים).
קשה לי לנשום.... פשוטו כמשמעו.... וואו! שרון,הרבה אמרו את זה לפני-תבורכי! הוא נראה מממש עצוב פה... ואני יכולה לנחם אותו מתי שרק יבקש... אוך! לאכול את היצור הלא אנושי הזה!!
אניווי, במידה וכן...אז עשיתי בירור קצר שהעלה כי את סטריט טיים מצלמים בכל רחבי טורונטו. כמובן שמצלמים באולפן סגור חלק מהסצינות אבל מקורות יודע דבר מספרים לי שיש גם הרבה צילומי חוץ שמתרחשים בעיקר בדאונטאון (ממש כמו הג"ש). אז אם את מזדמנת לשם באוגוסט הקרוב ונתקלת בכמה מצלמות ומבינה שאת נמצאת על סט צילומים סביר להניח שזה הסט של סטריט טיים. אז את מוזמנת לפקוח עיניים ולהצטייד במצלמה. תהני ובהצלחה!
יש סבירות כזו. עדיין קשה לי להעריך מה הסיכוי שלה, אבל בגדול יכול להיות שיזדמן לי להיות בקנדה הקיץ, ואם כן אז כמובן שגם בטורונטו.. |מחזיק אצבעות חזק חזק| בכל מקרה - תודה על המידע, אם יהיה מה לספר, אני אשתף.