עכשיו ברק בישראל מתי אטלס בהופעה מיוחדת
ד דנדוש 2 0 0 2 New member 29/6/02 #3 איזה חתיך הוא היה שםםםםםםם אבל עד לאיפה הוא מגדל ת´שיער????? חפיףףףףף מתאים לו..... איזה חמודדדד איזה קטע מצחיק זה היה נשפכתי מצחוקקקק
איזה חתיך הוא היה שםםםםםםם אבל עד לאיפה הוא מגדל ת´שיער????? חפיףףףףף מתאים לו..... איזה חמודדדד איזה קטע מצחיק זה היה נשפכתי מצחוקקקק
A ADIDIDIDI New member 29/6/02 #4 יוווווו הוא ממש ממש נראה טוב! יותר יפה לו אם השיער ככה! ודרך אגב הוא מגדל כי הוא מופיע בהצגה חדשה! וביקשו ממנו
יוווווו הוא ממש ממש נראה טוב! יותר יפה לו אם השיער ככה! ודרך אגב הוא מגדל כי הוא מופיע בהצגה חדשה! וביקשו ממנו
A ADIDIDIDI New member 29/6/02 #8 מי שפה שיבוא לצאט כדי שמיכל לא תגיד שאני כותבת שטויות! דנה כנסי לצאט
A actress New member 29/6/02 #11 אני לא כזאת מפלצת ../images/Emo171.gif פשוט הכוונה שכל טופיק חדש אנשים רושמים בואו לצ´אט ובגלל זה הפורום כולו הוצף במסרים על צ´אטים למינהם.
אני לא כזאת מפלצת ../images/Emo171.gif פשוט הכוונה שכל טופיק חדש אנשים רושמים בואו לצ´אט ובגלל זה הפורום כולו הוצף במסרים על צ´אטים למינהם.
ש שחר שמאוהבת בגידוש New member 29/6/02 #10 אני יגוון--> איזה חתיךךךךך... ממש מתאים לו ככה עם השיער הארוך!!!!! איזה מאמיייי רק בישראל היה מה זה מרגש כמעט בכיתי.....אני מה זה רגישה אני בוכה מכל שטות.....
אני יגוון--> איזה חתיךךךךך... ממש מתאים לו ככה עם השיער הארוך!!!!! איזה מאמיייי רק בישראל היה מה זה מרגש כמעט בכיתי.....אני מה זה רגישה אני בוכה מכל שטות.....
T talkedmi1 New member 29/6/02 #12 יווווו איזה מתוק הוא! ח-ת-י-ך!!!! מזה יפה עם הארוך!!! הרבה יותר חתיך!
G gamba girl New member 29/6/02 #14 אני מתמוגגת...../images/Emo25.gif הוא כזה אשכיסט! לא, בעצם הוא לא כ-ל כ-ך חתיך, הוא פשוט... סקסי!!!
C casperit New member 29/6/02 #13 אממ אני באמת אגוון: קודם כל הוא בסדר... השיער הארוך דווקא פחות מתאים לו... הוא מוזר כזה, נהה לא מתאים לו יעל
אממ אני באמת אגוון: קודם כל הוא בסדר... השיער הארוך דווקא פחות מתאים לו... הוא מוזר כזה, נהה לא מתאים לו יעל
א ארנבת היחידה New member 29/6/02 #16 אתמול זו היתה הפעם הראשונה מכל הפעמים שראיתי את מתי אטלס שהוא נראה בעיני ממש טוב ואפילו סקסי למדי .אני לא יודעת מה בידיוק הוא עשה בשיער אבל זה מתאים לו מאוד והוא הביא חבל"ז של חיוכים. בקיצור יש חיים אחרי אלי מרקו........
אתמול זו היתה הפעם הראשונה מכל הפעמים שראיתי את מתי אטלס שהוא נראה בעיני ממש טוב ואפילו סקסי למדי .אני לא יודעת מה בידיוק הוא עשה בשיער אבל זה מתאים לו מאוד והוא הביא חבל"ז של חיוכים. בקיצור יש חיים אחרי אלי מרקו........
P pompii New member 29/6/02 #17 הוא נראה ממש טוווווב ככההההה עם השיער שממש ארך לו דרך אגב! והוא גם התלבש יפה איזה כוסון הוא היה שם!
נ נ י ב ה ק ל ז ו ן New member 29/6/02 #18 מתי היה ממש חמוד! ויש בינו לבין לימור משהו???? ומה אתם אומרים על סיום העונה של "רק בישראל"??? ומתי נבחר לתאטרון "גשר" - כל הכבוד לו!
מתי היה ממש חמוד! ויש בינו לבין לימור משהו???? ומה אתם אומרים על סיום העונה של "רק בישראל"??? ומתי נבחר לתאטרון "גשר" - כל הכבוד לו!
G gamba girl New member 29/6/02 #19 אין סיכוי!../images/Emo128.gif לימור (אורנה בנאי) לסבית מוצהרת... מתי הזה- אני לא יכולה לעמוד בזה! הוא כזה שווה!!!
אין סיכוי!../images/Emo128.gif לימור (אורנה בנאי) לסבית מוצהרת... מתי הזה- אני לא יכולה לעמוד בזה! הוא כזה שווה!!!