עכשיו בערוץ 8

shellyland

New member
עכשיו בערוץ 8

בשידור חוזר: סיפורו של יורש העצר הנפאלי, שבשנת 2001 ירה למוות בהוריו ואחותו ופצע אנושות רבים מבני משפחתו. שווה צפייה! מעבר לסנסציה הרכילותית, יש כאן הירהורים על מקומה של המלוכה בעולם של היום.

Mנטה

New member
משהו בקשר למקומה של המלוכה בעולם

של היום: אם זאת אני, זה אחלה דבר.

Mנטה

New member
היתי יכולה להריץ עכשיו

כמה תעמולות מוצלחות במיוחד כדי לשכנע אותך. אבל אין לי כוח להתאמץ כשממילא חוץ ממך ומעוד כמה גולשים פה, אף אחד לא ישנה את השיטה השלטונית בישראל בשביל להמליך אותי... אני רק יכולה להבטיח איזה טיזר קטן, במדינה שאני אנהל, לא יהיו פרסומות בצידי הדרכים (וספק אם בכלל).

../images/Emo124.gif טללי בוקר למלוכה ../images/Emo47.gif

בממלכה שלי יוצא הגפילטע פיש אל מחוץ לחוק על פי הפקודה למניעת התעללות בבעלי חיים על דודות תיאסר הצביטה בלחי על הבנקים יאסר להחתים לקוחות על טפסים ביותר מ-2 עותקים בתוכניות טלויזיה יוגבל השימוש במשפטים "אני לא הפרעתי לך" ו"אבל השאלה החשובה היא" תעמולת בחירות תיעשה רק בליווי חלוקת שוקולדים בלגיים

renjintso

New member
אדוני המלך

למה אתה מתעסק בזוטות? בוא נדבר על דברים חשובים בדיקטטורה הנאורה שלי, צפירות מכוניות יוצאו אל מחוץ לחוק. תעמולת בחירות תיאסר בכלל (וממילא היא תהיה מיותרת. דיקטטורה, כאילו?). "בקרוב אצלך" יוצא מהלקסיקון, וחומוס ייוצר אך ורק על פי רשיון מיוחד, לאחר עמידה בבחינות מפרכות. אכילת שום תותר רק משעה 16:00 ואילך חשוב מכל: נורמות הלבוש ישונו, ויונהג קוד נוקשה! חולצות בטן יילבשו ע"י בנות 18 ומטה בלבד. יאסרו מכנסי טייטס, כריות כתפיים, מיז'בצות, פסים בשיער. לבישת בגד ים ספידו בציבור תירשם בספר החוקים כעבירה שדינה עד שנתיים מאסר. אני גם בעד פיקוח חמור על הילודה, ובחינות תיאורטיות ומעשיות לקבלת רשיון הורות.

Mנטה

New member
בסרט הזה כבר היתי

והיה מאוד משעשע. מי שבאמת מתעניין בהצעות חלופיות למדינות השונות, יכול להסתכל באתר של פתק. אגב, תוצאות הבחירות הפתיעו לטובה ברצינותן. אני יודעת כי היתי אחת מהמתנדבים בקלפיות וחדי העין יוכלו לראות אותי שם בתמונות. הפורום אגב, מוביל לפה לתפוז, וגם בו עזרתי בניהול. מי שמדפדף ישמח במיוחד להסתכל באירוח שהיה בפורום ההוא. שאו ברכה.

Mנטה

New member
פתרון למרבית בעיות העולם

טוב נו, אז הגזמתי קצת מה יש
גבירותי ורבותי, הריני לחשוף בפניכם את הסוד השמור ביותר בממלכה, את הפתרון הסופי, כן כן, לא טעיתם, הסופי, של חלק נכבד מבעיות העולם. הריהו לפניכם: (חצוצרות) (תופים) (הנפת הדגל) דיאטדתן. כותרת קצת משונה, אולי תוגש בקרוב לאחל"ה כדי למצוא חלופה הולמת. זה איש המקצוע שיגיד לכם אם אתם דתיים מדי או חילוניים מדי, זה איש המקצוע שייעץ לכם להוריד בכמות הלימודים או להעלות בכמות הטבילות, כמה פעמים באופן אישי כדאי לכם לסובב גלגלי תפילה, ואולי אתם בכלל צריכים צום-דת לאיזה כמה שנים טובות. זה איש המקצוע שימנע ממכם להגיע לבולימיה-דתית-מסוכנת-מצויה אבל לעומת זאת גם ימנע ממכם את הניכור האינסופי של הרציונאליות הסיזיפית. זה האיש שיאשר לכם לעבור מתחת סולמות, אבל ימנע ממכם לשפוך מים כל פעם שאתם יוצאים מהבית. אם אתם מחפשים את האידיאולוגיה שמאחורי התפקיד: היא ירוקה, היא הגיונית, היא עם נשמה והיא בשום פנים ואופן לא פוליטיקלי קורקט. כל מה שעליכם לעשות הוא ללכת לדיאטדתן לייעוץ חד או דו פעמי, ולשלוח את כל חבריכם, חברותיכם וחברי הכנסת שלכם. ההצלחה מובטחת. (תמורת תשלום סמלי, תרומות יתקבלו בברכה - כלומר אפשר לתרום תמורת ברכה). וחוצמיזה כל הזכויות שמורות.

renjintso

New member
רגע, הויסה, מזה פה?

את פותחת את הקליניקה בלעדי? See you in court

Mנטה

New member
טוב זה נכון שמגיע לך קרדיט

אבל לא היתי בטוחה שתרצי להחצין אותו כאן

למעלה