עכשיו בערוץ 24 הדורבנים מופיעים ב"הבמה המרכזית- מהדורה מיוחדת" איזה חמודים...
S Sn‡ƒƒ New member 24/4/04 #1 עכשיו בערוץ 24 הדורבנים מופיעים ב"הבמה המרכזית- מהדורה מיוחדת" איזה חמודים...
ש שושה 12 New member 24/4/04 #2 ../images/Emo79.gifראיתי את זה וגם הקלטתי, היה נורא נחמד, עוד שניה אני מעבירה את הווידאו מהחדר של אח שלי לחדר שלי ואז אני אוכל לראות את זה שוב... ( )
../images/Emo79.gifראיתי את זה וגם הקלטתי, היה נורא נחמד, עוד שניה אני מעבירה את הווידאו מהחדר של אח שלי לחדר שלי ואז אני אוכל לראות את זה שוב... ( )
ש שושה 12 New member 24/4/04 #4 ../images/Emo79.gifלא אבל חלק מהקטעים שהיו במאחורי הבמה לא הראו במהדורה המיוחדת . החברים שלי נורא חיכו ל"צביקה פיק זה משהו היסטרי זה אחלה שטיק..." את ראית את זה או לא? אם את רוצה יש היום שידור חוזר ב-21:30 נראה לי...
../images/Emo79.gifלא אבל חלק מהקטעים שהיו במאחורי הבמה לא הראו במהדורה המיוחדת . החברים שלי נורא חיכו ל"צביקה פיק זה משהו היסטרי זה אחלה שטיק..." את ראית את זה או לא? אם את רוצה יש היום שידור חוזר ב-21:30 נראה לי...
י ירדן והדיסקו New member 24/4/04 #5 הקלטתי שזה היה מזמן... לא ראיתי את המהדורה המיוחדת, אבל אם אין משהו חדש שם אז נראה אם יהיה לי כוח...הטיול השנתי גמר אותי לגמרי
הקלטתי שזה היה מזמן... לא ראיתי את המהדורה המיוחדת, אבל אם אין משהו חדש שם אז נראה אם יהיה לי כוח...הטיול השנתי גמר אותי לגמרי