עכשיו בערוץ 10

מעצבן

הילדה מקבלת התקף ליום. צריכה את הקוצב(86000 שקל). אין תרופה שעוזרת. האם הפסיקה לעבוד ומקבלת הבטחת הכנסה, הילדה מקבלת מלווה בביה"ס. אבל אף אחד לא מדבר על זה שזו הוצאה שמחזירה את עצמה.

הבעיה

שאלה שפועלים בשם האפילפטים, תמיד פונים בקטע של מיסכנות ושירחמו. פה זה - טיפול טוב (ואולי יקר) חוסך כסף למדינה.

ruthty

New member
אני לא מבינה למה אתה מתכוון

ועל איזה מסכנות מדובר אדוני אתה משלם כל חייך מיסים לא

מי שלא יודע לצעוק-כניראה לא מגיע לו

"תמיד פונים בקטע של מיסכנות ושירחמו".-זה מגיע ורצוי שילחמו ואין שום מסכנים פה לא לציטוט- "אם הייתי חולה סופני ולא הייתי יכול לממןאו לקבל תרופה שאינה בסל הבריאות הייתי מוכן לשאת חגורת נפץ ולהתפוצץ ליד מקבלי ההחלטות". חברה שאינה דואגת לחבריה ההחלשים הינה חברה של ביריונים ורחוקה מלזכות בסולידאריות חברתית ,תשלום מיסים ,שירות בצבא מה שמרגיז כאן האדישות של האנשים עד שזה לא קורה לך אתה לא מבין ושקורה אתה לא יכול לעשות שום דבר!

אחזור ואסביר את עצמי.

התלוננתי על הפניה לרחמנות של השילטון ואזרחים. אני מצפה מאלה שאני משלם מיסים להם,מקבלי ההחלטות,לחשוב ולהבין שטיפול הכאילו יקר יוצא מאוד זול למדינה. האמת שהם יודעים את זה , אבל הם כבולים בביוקרטיה של עצמם. צריך לעזור להם להשתחרר. הגישה ברעיון של הבקר היתה לרחמנות.

מי פנה בשמם ואיך הציגו את המקרה?

לא צפיתי בתוכנית תוכל לתאר מה היה שם מעבר למה שכתבת? מהדברים שאתה כותב אני מסכימה איתך שאין מקום להתחנן ויש מקום לדרוש,אודה לך אם תפרט מה היה שם.

ממה שאני זוכר

טוב, אם ובת , הבת חולה , בערך בגיל 12 . התקף כול יום, האם הפסיקה לעבוד, מקבלת קיצבה?. היא היתה בכנסת בועדה. זקוקה לקוצב. 86000 שקל. מקבלת תמיכה מביה"ס. האם נימצאת עם הילדה כול הזמן מחשש להתקף. הילדה סובלת מחוסר חברות ופרטיות. האוירה בראיון היה סולידית ואוהדת. הילדה נחמדה ונבונה. הופיעה כתובת של אי"ל לתרומות.

ruthty

New member
מסכימה איתך ולא מסכימה

התענה שלי אם אני משלמת מיסים ותאמין לי בלי הנחות אז זכותי המלאה לקבל את הזכויות בלי רחמים ובלי בולשיט הצרה במדנה היא לקחת ולא לתת

לא נורא../images/Emo13.gif

אבל המציאות היא שוק, לחצים ובכינות. האמת האמיתית שכל שיפור במצב הבריאותי של חולה לא מאוזן, במיוחד ילד. במחירי תרופות של 1000-1500 שקל לחודש, וגם בצורך של מיכשור שעולה 86000 שקל, מחזיר את עצמו ובגדול, אם בישיר ואם בעקיף. לכן אין צורך בועדה, ביום שיוצאת תרופה מוצלחת, היא יכולה מיד להכנס למחזור, כי היא חוסכת לקופת חולים ולמדינה. כול המשחק של הועדה אלה ניסיונות של קופות החולים לקבל תקציב. אל תישכחו שתרופות אלה בפרק זמן קצר עוברות לגנריות, ואחרות הקצת ותיקות יותר לרוב הם גנריות. וקופות החולים מקבלות עליהם כאילו הן מקוריות. ואני אחזור על זה כמו תוכי. ואגלה לך סוד, שלחתי מיכתבים בניסוחים האלה לערוץ 10 ולידיעות אחרונות, ואני מחכה לתגובות, בתיקווה שיהיו, יש לנו לפחות עוד שבועים.

למעלה