עכשיו בלבלתם אותי!!! מה בפאקינג תאריך של המפגש!?!!?!?
K kokain1 New member 24/12/04 #2 2.1.05 יום ראשון שעה 3 (למאחרים עד 3 וחצי) בעזריאלי, ניפגשים ליד קיר הפיות. בנתיים זה אמור להיות ככה. אולי יהיו שינויים
2.1.05 יום ראשון שעה 3 (למאחרים עד 3 וחצי) בעזריאלי, ניפגשים ליד קיר הפיות. בנתיים זה אמור להיות ככה. אולי יהיו שינויים
J Just Angel New member 24/12/04 #3 הממממ וכמו פעם שעברה../images/Emo26.gif תקחו מספר פלאפון של מישהו-שלא יקרה לכם מה שקרה לליז
J Just Angel New member 26/12/04 #23 הרכבת זה קומה ראשונה הטאוור רקורדס זה קומה שנייה. אז אתה יוצא מהשער של הרכבת ועולה לקומה שנייה ואז יש חנות ענקית של טאוור רקורדס *שאי אפשר לפספס* וצמוד לחנות יש קיר שמצויירות עליו פיות :]
הרכבת זה קומה ראשונה הטאוור רקורדס זה קומה שנייה. אז אתה יוצא מהשער של הרכבת ועולה לקומה שנייה ואז יש חנות ענקית של טאוור רקורדס *שאי אפשר לפספס* וצמוד לחנות יש קיר שמצויירות עליו פיות :]
F Falling Tears New member 26/12/04 #26 מי כאן מראשון והוא הולך ברכבת? ../images/Emo4.gif לא יודעת איך אני אגיע.. אני לא רוצה ללכת לבד
J Just Angel New member 25/12/04 #12 בת"א--->עזריאלי המממ נפגשים-מדברים&צוחקים&מסתובבים&עושים שטויות ומצטלמים הרבה :] המממ דברי איתי במסנג'ר אם את רוצה ואני יסביר לך הכל- [email protected]
בת"א--->עזריאלי המממ נפגשים-מדברים&צוחקים&מסתובבים&עושים שטויות ומצטלמים הרבה :] המממ דברי איתי במסנג'ר אם את רוצה ואני יסביר לך הכל- [email protected]