עכשיו באופן

Bodom-child

New member
עכשיו באופן

רשמי אני חלק מהנהלת הפורום בגלל העובדה ש epitaph וקרל, אינם יכולים לנהל את הפורום באופן רציף ומשום שאני חסר חיים אני אעשה זאת. כמו כן, אני רוצה למסור את ניחומינו (אמנם הם שוליים בעולם הענק הזה) לכל משפחות הרוגי האסונות בארה"ב ותקווה לעתיד טוב יותר.

anathema

New member
The Begining Of The END

משום מה נראה לי שאני היחידה שחושבת ככה! אנחנו לפני מלחמת עולם שלישית ולאף אחד לא אכפת זה היה האמת די צפוי שבסופו של דבר נשמיד את עצמנו.

anathema

New member
Nostradamus

"In the City of God there will be a great thunder Two brothers torn apart by Chaos, while the fortress endures, the great leader will succumb" , "The third big war will begin when the big city is burning" - Nostradamus 1654

ed547

New member
אם בכלל אפשר לקרוא לזה מלחמת עולם..

זאת בקושי תהיה מלחמה כשכל העולם נגד אפגניסטן.. קל מדי..

.Metal_F

New member
נכון...

אבל זה גם יכול להיות קרש קפיצה להתחלה של הרבה אירועים. (תחשוב שברור שעוד צדדים יתערבו). חוצמזה שארה"ב הולכת להגיב ובגדול. לפגוע בלב של המעצמה הכי חזקה בעולם זה לא בדיוק דבר שעובר בשתיקה.

a_duck

New member
זה חרא...

אם זאת הייתה מלחמה אמיתית אז היו הורגים אותם מזמן...אבל זאת לא ממש מלחמה...זאת יותר מלחמה פרטיזנית כזאת שכל אחד מנסה לדפוק את השני...כמו שברוסיה למשל גם הצ´צ´נים שהם כמו הערבים שלנו רוצים להרעיל את מי השתיה וכמו שבאמריקה הורידו בניינים וכמו שאצלנו מפוצצים דברים...החרא הזה שהולך עכשיו מזיק הרבה יותר לאנשים רגילים...

ed547

New member
הקטע הוא שמדובר בארגון טרור..

וגם אם יפגעו באפגניסטן יהיה להם לאן לברוח וזה יתרון ענק שיש להם עם העולם המערבי. אם ארצות הברית יפילו פצצת אטום הם יפרו את אמנת ג´נבה ואז יהיה כאוס מוחלט. ועוד דבר הוא שאחרי מלחמת עולם יש מהפכה תרבותית גדולה ואולי יש סיכוי קטן שהחברה של ימינו תשתנה..

antichrist

New member
WAR

אנחנו נצטרך להלחם נגד כל מדינות ערב, לא רק אפגניסטן הם יתאחדו

BlackShadow

New member
אי אפשר לקרוא לזה מלחמת עולם...

אי אפשר בכלל להשוות בין הכוח של ארה"ב לכוח של אפגניסטן...

a_duck

New member
אני רואה ששמתם את האתר הזה שאמרתי

לכם...בהודעות נבחרות... אני בכלל חשבתי שתמחקו את ההודעה...

למה לא../images/Emo35.gif

יש מלחמה בין הערבים לבנינו ובין אפגניסטן לבין ארה"ב וארה"ב חושדים שזה הערבים... אז בקיצור כולם נגד כולם... יש! כולנו הולכים למות!!!! "הבה נגילה הבה"

a_duck

New member
אם דיברת אלי אז...

לא נראה לי שהבנת לאיזה אתר התכוונתי...

6Fallen6Angel6

New member
World War 3

זה בטוח.... תיהיה מלחמה... אירן ועיראק ועוד ארצות יקבלו לא מעט רעיונין חדשים

taya

New member
טוב,

המצב ממש מפחיד, לא תאמינו כמה אנשים בכו בבית ספר אתמול. אנשים גם התעלפו וכל זה, כל היום היו סירנות של אמבולנסים. בכלל, יש עכשיו גם מרדף בבוסטון. מפחיד.

epitaph

New member
שלומות טאיה ../images/Emo13.gif

לא נראה לי שמישהו היה יכול לחזות שככה תכתבי את ההודעה הראשונה שלך מארה"ב (זו ההודעה הראשונה שלך משם,לא?). מבכול מקרה,ברוך שובך (יש לי דה ז´ה וו).

taya

New member
כן כן, הודעה ראשונה.

שאלה- האם מישהו מעוניין, האם מישהו יקרא, האם יש טעם לכתוב הודעה מפלצתית סטייל טאיה ?

למעלה