עכשיו אני פונה

מאי 39

New member
עכשיו אני פונה

ודיי קשה לי לכתוב כי יש בי נקיפות מצפון בכלל שאני כותבת עליו אני 20 נשואה והיו לנו המון שנים של לפי ההגדרה שלי אש לפני שלוש שנים הכרתי מישהו דרך האינטרנט והיו לנו המון המון שיחות במשך כ שנתיים שיחות על הכל אבל בשום אופן לא הסכמתי להיפגש העברנו תמונות באימיילים אבל פגישה לא רציתי כי ידעתי לאן זה יוביל וגם ככה היו לי המון נקיפות מצפון על בכלל שאני מדברת עם מישהו גם זה בעיניי היתה בגידה וזה הפריע לי המון לחיי הזוגיות שלנו אבל מתוך נקיפות מצפון אפילו התאמצתי יותר והסקס היה אפילו יותר טוב לפני חצי שנה הפסקתי את הקשר ברגע שהאיש אמר או פגישה או כלום העדפתי את הכלום עם כל הקושי בהתחלה הרגשתי המון הקלה ונתתי בכוחות מחודשים את כל כולי למערכת הזוגית שלי אבל שום אחרי חצי שנה אני עייפה להיות המפעילה היחידה היוזמת היחידה ולא רק בסקס אלה בכלל בכל מצב שהוא למען הזוגיות אני עייפה מלדבר איתו בנושא ובאמת המון פתרנו בשיחות ופתיחות ביננו אבל כל פתרון היה לזמן קצר ואז שוב חוזר חלילה אני מתחזקת מבחינה מסורתית ולקחתי על עצמי בהסכמה שלו לשמור נידה והאמת שבהתחלה זה היה מאוד מאוד קשה אבל אחר זה אפילו תרום לחיי הזוגיות שלנו כל חודש אני הרגשתי כלה מחדש והצפיה והגעגועים מאוד עזרו אבל פתאום החודש אני בכלל לא מחכה אין את הצפיה וזו הפעם הראשונה שזה קורה לי. אני מאוד אסטטית ונקיה והוא אני כל פעם במשך כל השנים הייתי צריכה להגיד לו בעדינות ובכל דרך אפשרית שזה דבר שהכי הורג אותי עניין ההיגינה אז כשהוא מאוד רוצה אז הוא משתדל אבל בדרך כלל לא וזהו אני עייפה זה מגעיל אותי עייפה להגיד לו לך תתקלח עייפה להגיד לו עייפה להגיד זה כבר חודשים שאני לא מצליחה בכלל לגמור לא איתו ולא בלעדיו אני יודעת שיש גם את עניין החזרה בתשובה שאני עסוקה עכשיו בחשבון נפש ונקיפות מצפון על השיחות שהיו לי אני פצצת

qt1

New member
מאי 39 ../images/Emo141.gif

כתבת את המילה "עייפה" מעל 5 פעמים...עם אינני טועה :( את מתארת מ. יחסים לא קלה - אין ספק שאת עייפה , במי את נעזרת כשקשה לך? מה היה בקשר הזה שאין לך בזוגיות? איך היית רוצה שהזוגיות שלך תשתנה והאם את חושבת ששינוי הוא דבר אפשרי בהתחשב בכל הדברים אותם את מתארת? אם תרצי לכתוב אם רק את נמצאת בתהליך החזרה בתשובה? לא הבנתי כ"כ אם גם בעלך מעורב בכך ... מאי , כתבת את המילה "נקיפות מצפון" לא מעט פעמים... איך את רואה את עצמך / האם את רואה את עצמך סולחת לעצמך על התכתבות עם אדם דרך האינטרנט? האם את יודעת לסלוח לעצמך באופן כללי? תשמרי על עצמך - זה לא הכל שחור או לבן , יש הרבה גוונים של אפור , אולי כדאי לך לאמץ את המשפט הזה. QT

מאי 39

New member
וואוו

איזו שאלה שאלת אפילו אנשים שמכירים אותי טוב לא היו כל כך נוגעים בנקודות ששאלת אני אדם שלא רק שקשה לי לסלוח לעצמי אלה אפילו מענישה את עצמי על טעויות שאני עשיתי אני בדרך כלל אדם מאוד אופטימי ואוהב אבל יש ימים כאלה שאני כמעט על סף שבירה ואתמול היה אחד מהם ולא אני לא החוזרת בתשובה היחידה כולם בבית כל אחד ברמה שלו ותהליך ההתחזקות שלו

qt1

New member
../images/Emo39.gif מאי...

את צריכה ללמוד לסלוח לעצמך ולהמשיך הלאה , זה נכון לגבי כל אדם בעולם כולו ולא רק לגביך. אין אדם שלא עשה טעויות , זהו חלק מהטבע של כולנו - את זה את בוודאי יודעת . מה את משיגה בכך שאת מענישה את עצמך? אולי , אולי הגדולה שלך צריכה להיות בכך שתתחילי במספר 1 = בך! ללמד את עצמך לסלוח , לשכוח עד כמה שאפשר ולהמשיך הלאה מלאת אופטימיות? ואולי את צריכה יד מכוונת , איזשהו טיפול מאיש מקצוע? מה דעתך? איך את מענישה את עצמך על טעויות שעשית? " זה מתבטא בזוגיות שלך היום? בספר , הנזיר שמכר את הפרארי שלו / רובין ס' שארמה יש משהו שמתאים לך (לדעתי...) "כן. אבל אני מציע שתפסיק לשפוט את האירועים ולסווג אותם כחיוביים או שליליים . פשוט תחווה אותם , תחגוג אותם ותלמד מהם. בכל אירוע יש לקח שאפשר ללמוד. הלקחים הקטנים האלה מזינים את הצמיחה הפנימית שלך וגם את הצמיחה החיצונית. בלעדיהם היית תקוע, בלי להתקדם לשום מקום. כך גם בחיים האישיים שלך. רוב בני האדם מתפתחים וצומחים בעיקר מן ההתנסויות שהציבו בפניהם אתגר. ואם יש למעשה שלך תוצאה לא צפויה ואתה מרגיש מאוכזב , זכור שחוקי הטבע דואגים תמיד שבזמן שדלת אחת נסגרת - דלת אחרת נפתחת." ליל מנוחה מאי :) QT

למעלה