עכשיו אני פה

גם בדרך

New member
עכשיו אני פה../images/Emo10.gif

אחרי שבערך חודשיים הייתי הרוב ב"לקראת הריון" וקצת פה, היום החלטתי סופית להצטרף. אחרי חודש של איקקלומין, רירית לא משהו,זרע גם לא משהו ומחזור משהו משהו שהתחיל אתמול, הרופאה החליטה לעבור להזרעות... אפשר קצת פרטים? מקווה לא להישאר פה הרבה ורוצה לעבור עם כולכן לפורום השכן.

dvoriz

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

מקווה שתעברי מהר מהר לפורום השכן! הזרעה זו פעולה פשוטה של השבחת הזרע והחדרתו לרחם, הרופא יקבע אם תמשיכי עם האיקוקלומין או שתעברי לזריקות, הזריקות הם בבטן , זה לא נעים , אבל לא כ"כ נורא. עדיף שתזריקי לעצמך, זה פחות מלחיץ מלרוץ לאחות. לוקחים את הזריקות בערך 10 ימים - פעם ביום. מקווה שתצליחי,מקסימום טיפול אחד- והופ שיהיה לך תינוק מקסים!!! מחזיקה המון אצבעות.

ל א ו

New member
למה נפלו פנייך?

תכנסי רגע לפורום השכן, או לסקר של פונג ותראי כמה הצלחות יש להזרעות. לא יודעת לעזור לך עם הזרעות כי אף פעם לא עשיתי, אבל תנסי לעשות חיפוש בפורום. שבי איתנו קצת, כי נאים השכנים ואח"כ תעברי לך לדלת העגולה - רק אל תתרגלי כי באמת כייף פה.

דנה121

New member
אכן נאים השכנים..../images/Emo45.gif

וכיף פה, ואל תתרגלי.. ובאמת אל תתעצבי, להזרעות יש סיכוי טוב מאוד להצליח. ומכיוון שקיבלת את כל התשובות מהמומחיות, לא נותר לי אלא לאחל לך שהות קצרצרה ביותר איתנו, ויללה תעברי לפורום העגול.

גם בדרך

New member
תודה רבה!!!

באמת שאין כמוכן.. רק שבסוף אני לא ארצה לעזוב אתכן
(טוב, אז תבואו איתי
).. בכל אופן, אצלי ב"ה הכל כמעט בסדר גמור, חוץ מזה שהאיקקלומין קצת דיקק לי את הרירית (6.9), אז החודש אני לוקחת שבוע 2 פרוגינובה ליום ואז איקקלומין.. ומתפללים לטוב.. שוב תודה רבה על הכל!

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. האם הרופאה שלך היא רופאת פוריות? שימוש באיקקלומין בהחלט יכול לגרום לרירית להיות "לא משהו" ומעבר לזריקות ישפר את המצב בדרך כלל. הכל על הזרעות תוכלי לקרוא במאמרים ובשאלות הנפוצות. אפילו בקישורים יש הסברים. בהצלחה נועם

גם בדרך

New member
כן אבל..

בגלל שהרירית גבולית (6.9) היא עוד לא רוצה לעבור לזריקות... כן, היא רופאת פוריות אבל היא רק מחליפה של הרופא שלי כי הוא בחו"ל...

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

כמו שכתבתי לך שם - עליתם על הבעיה ואתם בדרך לפיתרון. בהצלחה ושהות קצרה. דרך אגב - את יכולה להישאר גם "שם", זה בסדר...)

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

כמו שנועם אומרת, היום הראשון של המחזור הוא היום הראשון של ההריון. על הזרעות: אחרי שמעודדים את הזקיקים לגדול (עם איקקלומין או עם זריקות) אחרי שמסתכלים על הזקיקים כל כמה ימים (עם US) ובודקים את רמות ההורמונים (עם בדיקות דם) מגיע הרגע המרגש בו הזקיקים הגיעו לגודל הנכון ואז הבעל הולך עם הכוס לחדר צדדי. (ולא מתרשם מהכמות הקטנה שיוצאת לו
) ואת האוצר הזה, הוא נותן להשבחה (אז מה אם הוא בטוח ששלו משובח גם ככה
) אחרי שעה נותנים את האוצר נוזלי יותר, משובח יותר ומנותח למשעי. עם זה הולכים לרופא יושבים על כסא ה"מלכות" והרופא עם צינורית דקה מחזיר לתוכך את המשובחים וזהו. לפעמים מרגישים קצת התכווציות ברחם אבל זה כלום לעומת צירי לידה. בהצלחה

גם בדרך

New member
פונג תודה ועוד שאלה..

קודם כל תודה רבה על הפירוט והתיאורים
. דבר שני, אנחנו דתיים, אז אצלנו זה לא יעבוד עם הכוס, אלא נביא איתו את הסחורה מהבית בתוך קונדום מיוחד.. בכל אופן, כיוןן שהרופא שלי קצת חסר סבלנות, רציתי לשאול (אם את יודעת) זה יכול לגרום לירידה באיכות הזרע שהוא לא טרי טרי? אני קצת מודאגת..

נועם@בת

New member
צריך הביא את הזרע תוך שעה מהבית

אם את חוששת שלא תעמדו בזה, תםני למחלקה ותבקשי שיתנו לך מבחנה עם המדיום הורוד של ההשבחות. זה נוזל שעוזר לשמור על הזרע בתנועה טובה יותר. בהצלחה נועם

dvoriz

New member
תשובה

אפשר להביא בתוך שעתיים ,עדיף כמה שיותר מהר. הקונדום המיוחד לא קוטל את הזרע כמו קונדום רגיל. בהצלחה!!!ובשורות טובות!!!

ברוכה הבאה

גם אני הגעתי החודש אחרי כמה חודשים בלקראת הריון. ברוכה הבאה ושהות קצרה!

ברוכה הבאה לשהות קצרצרה../images/Emo24.gif

אני נקלטתי מהזרעה ראשונה! ההריון כשל מסיבות אחרות. אז תאמיני ותקווי! בכל מקרה, אנחנו כאן כדי לעזור לתמוך ולעודד! בהצלחה לכולנו

גם בדרך

New member
מנצלש"ת את עצמי..

לגבי תופעות לוואי של הפרוגינובה.. כאבי ראש ה י ס ט ר י י ם זה חלק מהם? כי הלילה הייתי בטוחה שיש לי פטיש אויר בתוך הראש ופשוט בכיתי שעה.. בעלי מזה נלחץ!!!

דנה121

New member
תסתכלי בדף ההסבר

בכל מרשם מסבירים על תופעות לוואי שכיחות, וכאלה המחייבות התייחסות מיוחדת. כאבי ראש חזקים במיוחד בדרך כלל נמצאים בקטגוריה הזו. כדאי לבדוק, ואם זה מתמשך, רצוי להתקשר למחלקה ולשאול. אני באופן אישי סובלת ממיגרנות כך שכל סוגי ההורמונים לאורך הטיפול כולו (בזריקה, בבליעה ובדחיפה..) עושים לי את זה. אבל אם הכאב ממש חזק, כדאי להתייעץ, אולי הגוף שלך מגיב לזה לא טוב ויחליפו לך.

למעלה