עכשיו אני למעלה

a d i o s

New member
עכשיו אני למעלה

אני מאוד מאושר מההתעוררות הביקורת התשובות והשאלות שאנשים כותבים פה. אבל אנשים תפסיקו עם השטויות, אני כבר חודש חודש!!! רק חושב על איך זה שלא קפצתי על הריג החדש שלי יותר מפעמיים, על איך שלא קפצתי אף פעם עם יותר מבן אדם אחד, על איך שקיבינימאט, שאלוהים יעזור לי (כן duckwind השם), חשבתי שלשבת באוויר זה קל. ובמיוחד מאוד על איך שיש לי עוד 451 צניחות לפחות בשביל לקפוץ בייס!!! במקום לדאוג איך לשווק את המועדון כלכלית תנו להם לדאוג לפרסום שלהם. בינתים תדאגו לארגון מבנים גדולים להדלקת מדורה תדאגו לאווירה טובה במועדונים זו הפירסומת הכי טובה. סיפור קצר... כשהגעתי לקורס הצניחה שלי לא האמנתי שאני עושה את זה, אבל עשיתי, קפצתי התאהבתי, (למרות שאני לא ישקר חסר לי עוד קצת ריגוש),אז או קיי נגמר הקורס והמשכתי הלאה, האמת שאני לא זוכר את הצניחה הראשונה, אבל דבר אחד אני בחיים לא ישכח, אני לא ישכח איך התעוררתי ביום שבת בבוקר בשק שינה (5 בבוקר) הסתכלתי מסביבי וראיתי 20 אנשים שכמה שעות לפני צחקתי שרתי והתלהבתי איתם, ולחשוב שיומיים לפני לא הכרתי אותם. לרגע הייתי גאה על זה שאני הצטרפתי לקבוצת צנחנים 20 איש מדריכים חניכים מתקדמים יותר ופחות, עושים ביחד את מה שהם הכי אוהבים. אז אולי תחשבו לרגע בואו נקדם את הספורט עם הכייף שבלצנוח. הלוואי שצניחה הייתה עולה רק 12000 רגל, והלוואי שריג היה כלול בתשלום על קורס הלוואי והיו מאתיים מועדונים הלוואי אבל די! בואו נצנח... עדי...

danmordechay

New member
קלעת בול

זה גם מה שקרה לי כשהגעתי לאילת וגרם לי להישאב לספורט. אצלי כשהתחלתי לצנוח זה לא בדיוק היה כך אך ההרגשה הזאת השתנתה בסופי השבוע הארוכים בדרום. אני חושב שצריך לתת הרגשה שזאת לכל טנדמיסט/חניך/צנחן שמגיע למועדון צניחה. בשבילי צניחה חופשית באה כעיסקת חבילה: האנשים, הכינויים, הכיף בלילות, הכיף שבו אתה בא למועדון שהחברה מכירים אותך וכמובן הצניחות הרבה יותר כיפיות במיקרה הזה. צניחות לא רק לשם למידה אלה התערבויות כיפיות, צניחות עם סירות גומי, רדיפות אחד אחרי השני, היט אנד רול טקילה ובכלל כל דבר שהוא יותר כיפי מ"להתאמן". ברגע שלא רק הצוות אלא גם הצנחנים משרים אווירה כזאת במועדון גם הטנדמים והחניכים קולטים אותה. בעיסקת חבילה כזאת אין מפסידים. לכולם יש משהו משותף. כדי לחזור מחדש על הריגוש כל סופשבוע הייתי מוציא הרבה כסף שבכלל לא היה לי. וראיתי שכך גם הרבה אחרים. פשוט היה חשק רב לחזור כל סופשבוע. אין מה לעשות זה המצב. כדי לגרום לטנדם לעשות קורס, כדי לגרום לחניך לקנות מצנח, כדי לגרום לצנחן להגיע כל סופשבוע, צריך... עיסקת חבילה שמים כחולים דן מרדכי

למעלה