עכשיו אני בתור!

EverMan

New member
בעברית לדעתי זה נשמע הרבה יותר

טוב .. מה עוד שאי אפשר לתרגם את זה כסערה , כי השם חייב להיות זכרי. אני אוהב את התרגום שלו.

Lion_Heart

Well-known member
הדמות האהובה עלי ../images/Emo58.gif

הוא קרמון מאייר ןאגב 1: אני שונא את רייסטלין ! למה? כי הוא רוצח!!! ב: יש לי שאלה ש מצריכה תשובה עד כו קראתי את הרשומות , האגדות , דרקוני להבת הקיץ! ועד כה לא ראיתי את אבירי סולמניה מנצחים בשום מלחמה ! ולא ברשומות הם לא ניצחו בכלום \ ברשומות הרוע השמיד את עצמו! וב "דרקוני להבת הקיץ" קרעו להם את ה
אז זה רק אני או ש היקמן ו וויז עשו את אבירי סולמניה לוזרים ?

La Gamba

New member
בשביל אבירי סולמניה

השקט הוא ניצחון. חוץ מזה, היו רק שני מלחמות. (איך אריאקן גייס ככל כך הרבה אנשים לשורות שלו, למה יש לו צבא ענקי אם הוא בקושי קיים, והגיוס הוא אחד אחד? זה לא יותר הגיוני שיהיו יותר סולמנים מאשר אבירי טאקיסיס?)

Lion_Heart

Well-known member
../images/Emo46.gif

"איך אריאקן גייס ככל כך הרבה אנשים לשורות שלו, למה יש לו צבא ענקי אם הוא בקושי קיים, והגיוס הוא אחד אחד? זה לא יותר הגיוני שיהיו יותר סולמנים מאשר אבירי טאקיסיס?) " זו הנקודה שלי!!! איך? איך הוא הצליח לצור "מסדר אבירות" יותר טוב וצבא יותר טוב ב10 שנים? זה לא עובד ככה!!! אבירי סולמניה לא היו אמורים להפסיד!! זה לא בסדר!!

EverMan

New member
כי אבירי סולמניה

היו שאננים מדי. בנוסף לזה , הם נשארו בעבר ונתקעו עם מידה שלא מתאימה יותר. לכן החדשנים יותר , אלו עם היותר אנרגיה , אלו שלא תקועים בעבר ... "קרעו אותם".

La Gamba

New member
למה תמיד יש להם צבא יותר גדול?

מילא ברשומות, אז שנאו אותם. אבל עכשיו מעריצים את הסולמנים, הם מפורסמים. אין להם מגבלות של צבא סודי. והם מתחזקים! איך לעזעזל מישהו כמו אריאקן שיש לו אבירים עם אותו קוד ערכים שדומה לסולמנים ((אך נאמנים לאופל שיוצר תסביך מסוים), מצליח לגייס יותר מהסולמנים? שלא לשכוח שלוקח המון זמן לאמן אבירים כאלה.

EverMan

New member
למה ? כי למשל אצל בני אדם

הרבה יותר קל להיכנס לעולם האופל בו אתה מתקדם הרבה יותר מהר מאשר אצל אביר סולימאניה. מה עוד שאבירי סולימאניה מאוד מאוד בררניים , הם לא מכניסים כל אחד למסדר שלהם , להבדל מהאבירים שכל מי שרוצה מוזמן. בנוסף לזה , לאבירים יש בנוסף גם הרבה יותר דרקונים (יש יותר דרקונים כרומטים מאשר מתכתיים) ויש להם את האורקים ואת הגובלינים ואת האוגרים והאורקים והאוגרים .. לא חסר להם ...

La Gamba

New member
כל היצורים הנ"ל

אינם בצבא. לאריאקן יש צבא של אבירים! (ולא, לא קל יותר להיכנע לאופל שכזה, מכיוון שהוא נורא סדרני)

Raist

New member
אל תשכח...

אל תשכח שהצטרפו לצבא שלו המוני פראים (אלו שצבעו את הגוף שלהם בכחול)

הלדין

New member
המממ...

אני לא חשבתי שמדובר בצבא כל כך גדול. סביר להניח שחלק מה-"אבירים" של אריאקן לחמו לצד אביו במלחמת הרומח. חלק אחר גויס מתוך הכהונה. האחרים הגיעו בעקבות החיזיון(ברור שהמועמד לא חייב לדעת על קיומו של המסדר כדי לקבל חיזיון אלא רק למצוא חן בעיני טקיזיס ולהפגין חוסר מידות) הסיבה שאבירי סולומניה הפסידו הייתה הסתלקות דרקוני הטוב.(תורידו מהרשימה את דרקוני הזהב. גלאורונג היה דרקון זהב וכולנו יודעים כמה רשע הוא היה.) עשר שנים? הייתי אומר עשרים שנה. חלפו מאז מלחמת הרומח עשרים וחמש שנה! הם שיחררו אותו כמה שנים אחרי מלחמת הרומח ואז הוא הלך ומצא כמה חבורות תועות של חיילי טקיזיס ואירגן את הגלעין הראשוני של המסדר. למה שמישהו ירצה להיות אביר סולומניה? לא מובטחות לו אדמות ותמיד קיים הסיכוי שיוקרת המסדר תעלם שוב. קשה מאד למצוא אידיוטים בקריין, הם נוטים למות עוד לפני שהם מגיעים לגיל שבו אפשר להפוך אותם לאבירים.

Lion_Heart

Well-known member
כמו שאמרתי

עשו את אבירי סולמניה לוזרים! ולדעתי מגיע להם יותר כבוד מזה כי. . .או שהם לא מנצחים או שכולם מתים בקרב זה מעבר ללא בסדר יש גבול

EverMan

New member
לא נכון , הם ניצחו בכל מלחמה...

למשל , מלחמת הגבירה הכחולה , מלחמת הרומח , מלחמת הדרקונים ה3 ... וכו´ ... וגם במלחמת הכאוס הם היו חוד חנית יחד עם אבירי טקיזיס ... מה עוד , הם מאוד מיושנים .. הם צריכים חידוש.

הלדין

New member
מלחמת הגבירה הכחולה? מה זה?

הבעיה העיקרית בקיומו של המסדר היא שמלכתחילה תחום הפעילות שלו אמור היה להיות מוגבל לתחומי סולומניה כמשתמע משמו. כמובן מדובר בארגון קטן יחסית. הם יחידת העילית של צבאות האור אבל מי שמע על יחידת עילית שנלחמת כאשר אין מסביבה שום פלוגות "בשר תותחים"? במצב כזה, אפילו היחידה המובחרת ביותר הייתה נכתשת. זו הבעיה הבסיסית שלהם- אין להם על מי לוותר.(וזה אינו יתרון גדול כאשר אתה מדבר על כוח צבאי) צריך לזכור שבמלחמת הרומח והכאוס הם נלחמו בלי דרקונים. וטקיזיס הייתה מנצחת לולא הייתה ההברקה שלה לשים את בסיס הפיקוד שלה במקום נוח לגישה כמו נרקה.(והיא אפילו לא טורחת להציב שמירה רצינית)

EverMan

New member
מלחמת הגבירה הכחולה ../images/Emo58.gif

שקיטיארה שמעה שרייסטלין הולך להלחם נגד המלכה האפילה , היא החליטה שהיא הולכת לכבוש את פאלאנתס בשביל לברך אותו שהוא חוזר (במגדל) או שאם הוא יפסיד שהיא תעניק את העיר כ"מתנה" למלכה האפלה. היא כבשה את העיר למעשה שהיא טסה עם המבצר המעופף מעל הרי וינגרד ועקפה את מגדל הכהונה הרמה. המלחמה על העיר , והשיחרור שלה נקראו מלחמת הגבירה הכחולה. היא השאירה אחריה את העיר הכי מפוארת בסולימאניה בהריסות ולקח שנים לטפחה מחדש.

Lion_Heart

Well-known member
אז ככה

במלחמת הרומח הרוע השמיד את עצמו בלי עזרה במלחמת הכאוס אף אחד מהם לא שרד!!!!!!!!!!! כנ"ל נדמה לי במלחמת הגבירה הכחולה(נדמה לי אבל אני יכול גם לטעות)

The Dave

New member
ריסטלין!!!!!

ריסטלין- כזה שם ארוך ויפה בעצם את שמות רוב המאגים אהבתי וגם את השמות המוזרים של האלפים

מ.ש.ט

New member
רייסטלין!!!!!!!

אני חולה על הדמות וגם על השם!!!!!! וגם על הכינוי! (רייסט)

למעלה