עכשיו אני בצרה..

און&און

New member
עכשיו אני בצרה..

אז ככה.. גם אני ישבתי אתמול בערב מול הטלוויזיה וראיתי את הקרקס המטופש שנעשה בכינוס המרכז.. תבינו-אני ליכודניק והצבעתי לטובת שרון והצבעתי גם לביבי בעבר ואם לפני שבוע היו בחירות,ללא ספק הייתי בוחר בשרון. אבל מה??? אני לתומי חשבתי שהליכוד מעוניין להביא לשלום עם שכנינו הפלשתינים, אפילו חשבתי שממשלה שבראשה עומד שרון תעשה מאמצים להביא לאותו שלום מיוחל וגם תגבה מהפלשתינים מחיר כבד בגין עיסוק בטרור,התססה ומני דברים בהם הרשות מצטיינת,כשם שהיה מתחילת כהונתו של שרון. ואז באים ואומרים לי ת´שמע,בחור..הממשלה הקיימת,ממשלה שבסיסה ליכוד וראשה שרון הלכה כברת דרך (הלכה והוליכה עם אחריה) לשווא.. כלומר בכל מצב,ובכל דפוס פעולה של ממשלה זו אין סיכוי לשלום ואני,עם כל השנאה שיש לי לעם הניבזי הזה שיושב לצידנו..וואלה..רציתי שלום ואפילו לא בשבילם,אם כי בשבילנו. ואם מישהו חושב שעראפת או כל מנהיג פלשתיני שיקום יחתום על הסכמי שלום עם מדינת ישראל מבלי שתובטח לו מדינה עצמאית בסופה של דרך טועה ובגדול. אז איך בדיוק אמורה ממשלה זו להביא לנו שלום,אם רובה הוא ליכוד והליכוד לא יתן שתקום מדינה פלשתינית??????????????????? ובכלל..בואו נצא מתוך נקודת הנחה שממשלה זו תהיה מסוגלת לתת לפלשתינים רק ריבונות מלאה ולא עצמאות במלוא מובן המילה ובואו נניח אפילו שכל היושבים בממשלה רוצים להגיע בדיוק לאותו הדבר.. אז צריך הליכוד לבוא ולאמר את זה ככה בגלוי??? איזה לאמר..לצעוק,לצעוק את זה חזק לכל קצוות העולם.. ולצמצם לשרון את רוב מרחב התמרון שהיה לו עד היום..שגם ככה לא היה משהו.. ועוד שאלה.. אמרו לי פעם שמפלגה שואפת להשאר תמיד בראשה של המדינה ולהוביל על פי אמונתה,וואלה ככה אמרו לי בתיכון.. אז למה אני מבולבל??? למה מרכז הליכוד ערער את כל הבטחון שהיה לי בצדקת דרכי כליכודניק???? הרי רוצים להבחר שוב לא??? ואם כבר כאן אז תרשו לי לאמר עוד משהו.. והפעם זה קשור לביבי נתניהו,איש יקר אשר בחרתי בו בעבר, להיות ראש ממשלה זה לא משחק מחשב שבו אפשר להפסל ולהתחיל מחדש.. וביבי חכם,ואני מעריץ אותו כאדם..קראתי ספרים שכתב והלכתי איתו עד לסוף המר,אבל עכשיו....נראה לי שצריך לתת לשרון את הצ´אנס שלו ורק בגלל שהוא עושה עבודה נהדרת כרגע!!! און&און <ליכודניק במצוקה>

למעלה