עכשיו אחרי המבחן

Knuckles

New member
עכשיו אחרי המבחן ../images/Emo42.gif

תנו לי קצת אינפורמציה על הדבר המגניב הזה DRAGON BALL הבנתי ממכם שהישראלים דפקו דיי הרבה שמות אז מה השמות מול הדפיקות מה זה התוספת Z או GT מה זה התואר SON למה ראיתי גוקו מחומצן מה הקטע עם הקופים והכי חשוב... מי חבר של מי אח של מי אבא של מי בעל של מי אישה של מי הבן של מי? תודה.........

Prophet

New member
קודם כל

SON זה שם המשפחה של גוקו, גוהאן וצ´יצ´י... השמות שהישראלים דפקו הם: פריז - המקורי הוא פריזה מקיטה- המקורי הוא ווג´יטה סון גוקו- המקורי הוא גוקו גוהאן צ´אן- המקורי הוא סאן גוהאן Z, GT הם סיומות של סדרות בהמשכיות (סדרה ראשונה דרגון בול, סדרה שניה דרגון בול זי (מה שיש בישראל), סדרה שלישית דרגון בול ג´י טי)... גוקו אח של רדיטס זכרונו לברכה... גוקו בעלה של צ´יצ´י... צ´יצ´י הבת של אוקס קינג... גוהאן הבן של גוקו וצ´יצ´י... קרילין למד עם גוקו אצל מאסטר רושי (קאמה סנין)... בולמה היא הבת הראשונה שגוקו ראה בחייו (בסדרה דרגון בול)... יאמצ´ה, טינשן האן וצ´אוזו (שיאצו) הם סתם חברים של החבורה ... מקווה שהבנת .

Prophet

New member
ושכחתי להוסיף

שהשיער המחומצן זו דרגה שרק מי שבדם שלו דם סאייאני יכול להגיע והדרגה נקראת סופר סאייאן. כשסיין מאוד עצבני הוא מתחזק מאוד וכשיש לו עוצמת כוח בסביבות 150,000 הוא הופך להיות סופר סאייאן ורמת הכוח שלו מתעצמת (אני חושב אבל לא בטוח שהוא מכפיל את העוצמת כוח שלו).

SuPeR sAyIaN

New member
רק מכפיל?

מה קרה לך? השתגעת? רק כפול שניים? בלי קשר לדרגון בול, קראתי פעם שכל יצור שמתעצבן מכפיל את הכוח שלו פי 7... לסאיינים יש רוח לחימה מלידה, אז זה חייב להיות יותר משבע פעמים, זה בעולם שלנו... בקשר לדרגון בול אני כמעט בטוח שזה יותר מהכפלה אבל כמובן שיש יותר מבינים ממני אם אתם יודעים תדברו

haunter

New member
לא הבנתי

לא הבנתי את עוצמת הכוח הזאת, מה זה? ובאיזה יחידות זה נמדד? מטרים לשניה בריבוע?

Prophet

New member
עוצמת כוח

לכל בנאדם יש עוצמת כוח נמדדת... כמה שהעוצמת כוח שלך יותר גבוהה אתה יכול לעשות איתה יותר דברים כמו כדורי אנרגיה, דיסטרקטו דיסק (דיסק שחותך הכל), להפוך לסופר סאייאן וכו´ אי אפשר לתאר את היחידות כי אני לא חושב שאמרו את זה בסדרה אולי בדרגון בול..

Goggle Girl

New member
בקשר ל סון גוקו...

גוקו הוא לא השם המקורי. השם המקורי הוא אכן כול ה "סון גוקו" ומאוד נהוג לקרוא לו בשמו המלא, שכן משם בא מדרש השם שלו, מאגדה סינית שבה ילד עם זנב נופל מהשמיים. ולילד קוראים "סון גוקו", ולא רק גוקו.

king kazabubu

New member
סאן זה גם תואר כבוד כזה...

כמו צ´אן או סאמה. אני לא מבין בשביל מה הם השאירו את זה אבל לא חשוב... העיוותים הם כאלו. גוד- קאמי פיקורו=פיקולו אבל זה לא משנה כי זה ר´ יפנית קרירין- אם כבר קורירין או קרילין מה זה השילוב הדבילי הזה? בורמה=בולמה שוב הקטע עם הר´ היפנית פריז- פריזה אלוהים יודע איך הם הגיעו לשם הזה. שיאצו- צ´אוסו מקיטה- וג´יטה. זה השם הכי מוזר שהצליחו להגיע אליו... ויש עוד שאני לא זוכר. ויהיו עוד הרבה עיוותים כאלו בעתיד...

king kazabubu

New member
אני יודע...

אבל עקרונית... גם בג´י טי טראנקס מאוד התעצבן על פאן כי היא קוראת לו סתם טראנקס ולא סאן טראנקס..

TX2

New member
הלו נאקלס!

יא קיפוד פרא! סוניק וטיילס מאחוריך! (וגם הצוות שלך, הכאוטיקס) סון זה ביפנית כמו צ´אן או סאמא.

LINKIN PARK!!!

New member
אני...

לא יודע למה, אבל הורדתי פרק(40) מדראגון בול ג´י טי, ואם אני זוכר קראו שם לפיקולו- picolo-san, אולי בלי המכף, אבל ככה קראו לו. או שאולי התרגום לאנגלית פשוט היה לא נכון. אז רציתי לדעת למה פיקולו .

Prophet

New member
לא יודע למה אבל...

לכולם קוראים בסוף השם סון ביפנית... ככה זה. טראנקס סון פיקולו סון ויש עוד הרבה ...

Snake Bandage

New member
לא סון, סאן! >_<

אין דבר כזה פיקולו סון. הוא לא בן משפחה של גוקו עד כמה שאני יודעת. זה פיקולו-סאן. ככה גם לגבי טראנקס. טראנקס-סאן, לא טראנקס סון. לגוהאן קוראים גוהאן צ´אן כי איזה מתרגם אידיוט ראה גוהאן-צ´אן, ושכח שהוספת ´צא´ן´ לשם של מישהו ביפן זה סוג של הבעת חיבה, ולא חלק משם.

Brolly

New member
סון זה בשביל...

המשפחה של גוקו... כאילו סון גוקו, סון גוהאן וכו´... סאן זה בשביל אחרים גוהאן קורא לפיקולו בגרסא היפנית פיקולו-סאן...

למעלה