עכזבות

chips

New member
עכזבות

היום תיכננתי לעשות כלכך הרבה ולא עשיתי כלום! אני ממש טובה בלתכנן. וממש גרועה בלהוציא לפועל! רציתי לעבוד על דברים , לקרוא מאמרים ולא עשיתי כלום ! ישנתי ! לא יודעת מה יהיה הסוף איתי

chips

New member
היי שמי השני

זה דחיינית . למה לעשות היום מה שאפשר לדחות למחר? מצויינת בלתחנן גרוע בלבצע. מרגיז!

אורלי_ל

New member
אני משוכללת

למה לדחות למחר כשאפשר לדחות למחרתיים? ציפסוש אתמול גם אני תכננתי לעשות הרים וגבעות, רציתי לעשות "פסח" בבית ולהעיף מלא דברים, פשוט נקיון. מה שהתחיל בקול תרועה רמה נגמר בקול ענות חלושה... סיכום הספק לאתמול: זרקתי 2 דפים לפח.
ו-
אני מתה עלייך.

chips

New member
ואני תכננתי

לקרוא מאמרים לעבוד על ה"פרויקט" שאני חייבת לסיים. יש לי ממש מאת עד שאני מסיימת אותו אוףףף מתי אני אתבגר? תיסמונת פיטר פן( הילד הניצחי)

חוכמית

New member
היי מתוקות

להתבגר??? למה? לא חייבים להתבגר בשביל זה. אני למשל לא מרגישה מבוגרת ואחרי שנים של דחיות, בלי להודות בשום פנים ואופן שאני מתבגרת, אני פשוט מכריחה את עצמי לעשות מה שאני לא אוהבת. כמו למשל, לנקות את החדר של הבן הבכור שלי. "ילד" בן 18, אתן בטח יודעות מה זה אומר.... ועוד כל מיני דברים.בכלל, ניקיונות זה ממש לא הקטע שלי. אבל, היום אם לא עשיתי כל מה שתכננתי אני לפחות נהנית מאוד ממה שכן עשיתי ואומרת לעצמי שאני ממש גדולה. וצ´פס, השארי ילדה לנצח. ל"תסמונת" הזאת יש גם דברים מאוד טובים.... אורלי, שני דפים לפח, זה מאתיים אחוז יותר מכלום!!!! את מצויינת בלוגיקה נכון? באהבה.

chips

New member
תודה לך חוכמית

המממ תיסמונת פיטר פן תזכירי לי מה החיובי בזה?
בכבוד רב אני

חוכמית

New member
קודם כל אומר לך

שאין שום דבר רע בלהיות ילדותי גם כשאתה מתבגר. ולפעמים...אפילו מתגעגים לימים שאפשר היה לקרא לתסמונת בשמה.... הכוונה היתה, ואם לכוון אותה במיוחד איליך - אם את אוהבת את עצמך אז אהבי את הכל.....כולל הכל..... לא כל דבר שנראה ילדותי הוא אכן כך. עובדה, יש הרבה מאוד אנשים מאוד "מבוגרים" שדוחים דברים לעוד חודש למרות גילם. "הילדותיות" מאפשרת לאדם להסתכל על הדברים כמו שהם לפני שהוא למד לפרש אותם לכאן או לכאן.הפירושים הם הבעיה - לא המעשה עצמו. כי אם דחית משהו, שום דבר רע בעצם לא קרה חוץ מזה שאת עשית לעצמך את המוות והיצקת לעצמך. ילד או תינוק רואה את הדברים לגמרי אחרת ואז גם לא מרגיש רע עם זה......ותחשבי על זה...... תסמונת פיטר פן זוהי הגדרה שפסיכולוגים נתנו למצב מסוים שאדם נמצא בו. אדם שמסרב לקחת מחויבויות. אם אנחנו אנשים שכל הזמן יש לנו מחויבויות (כמו עבודה, לימודים, משפחה ועוד אינספור דברים) ולפעמים בא לנו קצת "לשכב על הגב ולבהות" אז...הכי סבבה שיכול להיות. אם רע לנו עם זה, אז צריך לשנות ואם מה שיוצא מזה זה רק "נקיפות מצפון" מטופשות בגלל מה שלמדו אותנו, אז אולי כדאי לשנות את החשיבה? אני לומדת יום יום דברים מהילדים שלי, כשהם רואים את הדברים כמו שהם ושואלים שאלה מאוד במקום.. ואז אני אומרת : וואללה, למה לא? כי כך לימדו אותך? הרי את יודעת כמה הדבר זה יכול להלחיץ אז בשביל מה?? כמובן, שיש גבולות, והגבולות הם אלה שאת רוצה וקובעת. אבל...ילדים יכולים ללמד אותנו הרבה על הגבולות ואם יש צורך בהם ואם כן אז עד כמה? ובקיצור, אני מאחלת לך שגם כשתתבגרי (and god knows what it meanS....) תמיד תהיה לך פינת פיטר פן באיזה שהוא מקום כדי שתוכלי להתחבר אליה כמה שיותר מהר כשיתחשק לך. אני יודעת שלי- יש, ואני שומרת עליה חזק חזק. באהבה.

chips

New member
תודה לך חוכמית

אבל מה לעשות שהמצפון מציק. הדיבור העצמי הזה " נו תכננת הרים וגבהות ומה יצא סבוף??? זילצ´ שוב פעם לא עשית כלום!? ומחר יהיה בידיוק אותו הדבר! וההרים נו צ´יפס מה יהיה איתך ? מה את מתכננת לעשות עם החיים שלך? טוב את טובה בלשבת על הת*ת ולא לעשות כלום . מתי תקחי אחריות?? את משלומפרת! את עצלנית! יללה היקיע הזמן להזיז ת´ ת*ת . בלה בלה בלה chips הילדה הנצחית

חוכמית

New member
מה לעשות? לעשות!!!...או לא....

או להפסיק את ההלקאה העצמית ולהנות מלא לעשות או.... לעשות... and chips... if you were really a child you would have never thought like this these are adult thoughts, not child´s thoughts hope my English is o.k. ולחחד שוב את מה שכבר כתבתי - לחשוב מה לא בסדר אצלי זה פשוט לעשות את מה שאמא,אבא,סבא,סבתא,דודה , אחים אחיות למדו אותי. ללמוד לקבל את עצמי כמו שאני אפילו את אני טפשה משלומפרת, עצלנית, אפס, זילצ´ וכל יתר הכינויים שנתת לעצמך, זה העניין. THAT´S THE POINT!!!!. אני רוצה להגיד לך שמערב יום כיפור ועד היום בבוקר ישבתי "על התחת" כל הזמן, עברתי מהכורסא למיטה, אכלתי נחתי ולא עשיתי כלום. ממש כלום. ויש לי המממממון עבודה. ואת יודעת מה? אני מרגישה פשוט נפלא! באהבה.

chips

New member
your english is

perfect my dear כלכך נכון מה שאת אומרת אללואי ויכולתי ליישם את זה
אותך הילדה הניצחית

אורלי_ל

New member
את יכולה מותק. תשכחי מהמילה "הלוואי

זה פשוט לשנות זוית ראייה. אוהבת את שתיכן

חוכמית

New member
no dogs, no cats

אנחנו אנשים עם ראש על הכתפיים. ומכירים את המשפט "מותר האדם על הבהמה"....חשבי קצת צ´יפס. the only thing that you are not doing is thinking. משפטים וביטויים שמתאימים אפשר למצא בלי סוף but tell yourself you´re not an animal. start to think ....במקום לצטט משפטים כדי לברוח. ועוד דבר,,, LIFE HAS JUST BEGAN FOR YOU...את בטח לא זקנה אפילו שאת חושבת כך אחרי כל מה שעברת...REMEMBER THERE IS ALLWAYS TOMORROW אוהבת.

chips

New member
../images/Emo60.gif

איפה הכלב איפה??? לתפוז יש משהו נגד כלבים??? meaW Prrrrrrrrrrrrrrr from this old *** love u me

מאז שנולדתי ועד שאמות

תמיד ארצה להיות ילדה. גם עכשיו וגם עוד 45 שנה, שכשבמבט אחד לנכדיי, הם יראו את הילדה שבי ויבקשו ממני לקחת אותם ל"מלך האריות 30" שני. במבט לאחור.

לילה.

ההורים של משפחת דרלינג יצאו מהבית והילדים נשארו במיטות. אם נשאר כל הלילה ערים הוא יבוא?, שאל מייקל, ועיניו נוצצות. הוא חייב לבוא, השיבה וונדי, הוא יבוא וייקח אותנו עימו... הלילה הוא חייב להגיע. הוא חייב לבוא.. הלילה הוא יפתיע וייקח אותי עימו.. על כנפי נשרים אליי יבוא, וכשיבוא אהיה כולי שלו. לכל ילדה כוכב. לכל ילד כוכבית.. אחח.. אני פיטרפנית wannabe אמיתית וגאה בכך. האורות. המחשבות. ההרגשות שאנחנו יכולים את הכל ומותר לנו עוד יותר, אחח.. היום יבוא, שני, הוא חייב לבוא.

chips

New member
אני אישית

הייתי רוצה להידמות לוונדי wendy דמות אחראית ובוגרת יותר מפיטר פן. לא נראה לי שפיטר פן יכול להיתקיים בעולם ובחברה כמו שלנו לצערי.

למעלה