עכו"ם...

• פותח הנושא ro99
  • פורסם בתאריך

Noile

New member
ולמה אתה

רואה נישואים כטרמינולוגיה של 'המדכא'? לא לדתיים ולא לממסד יש בעלות על השפה אלא לאנשים.

Nirvana0

New member
תלוי מהיכן מסתכלים על זה

לטעמי, עילה חשובה ומהותית, אך עדיין זו לא עילה מספקת (אם כבר שוקלים את העניינים לעומק).

Noile

New member
כשקראתי את

הכתבות, התחושה שקבלתי בעקבות התגובות הקיצוניות של הדתיים ואחרים שהם פשוט מבינים שמהלחמה הזאת אבודה להם. לפני כמה שנים דיון כזה בכלל לא היה מתקיים. ובקשר לכלל הציבור, לי נראה שלרוב הסטרייטים אין בכלל דעה לכאן או לכאן, ודוקא דיון בכנסת יעלה את המודעות.

ro99

New member
על סמך מה נראה לך? בדקת?

כל עוד לא בודקים באמת, אפשר לחיות באשלייה. מודעות לקיום ההומוסקסואליות? נראה לך שיש סטרייטים שלא מודעים לכך? שמעת פעם אנשים סתם מדברים כשהם תחת בביקורת? תנסי להסתובב ברחבי הארץ כלסבית בוצ'ה ונראה מה תחשבי אח"כ על זה שאין דיעה... או בתור אוחצ'ה, אם את מעדיפה.
השנאה היא עמוקה - אני בדקתי (ואני לא היחידה).

ro99

New member
אוף! ../images/Emo163.gif

"כשהם תחת בביקורת" (מה זה צריך להביע?) צריך להיות "כשהם לא תחת ביקורת"...

ro99

New member
חס ושלום!

אני רק עושה טעויות cognitive behavioural או rational emotive...

Noile

New member
לא דברתי על

מודעות לקיום הומוסקסואליות. אלא מודעות לנושאים שמעסיקים הומוסקסואלים כמו אי היכולת להנשא או אפליה. אילו דברים שמין הסתם הומואים ולסביות חושבים עליהם או מודעים להם אך סטרייט ממוצע לא, גם כאלה שמקבלים הומוסקסואליות בלי בעיות. דיון כזה הוא טוב מהבחינה שיגרום גם לאנשים שלא חושבים ולא מודעים לנושא הזדמנות להכיר אותו. יהיה לי קשה להסתובב בארץ או בכל מקום אחר כלסבית בוצ'ה... אבל כשנראים סטרייטים זו גם הזדמנות לשמוע דעות לא מצונזרות...

ro99

New member
כמו שאמרתי קודם... ../images/Emo5.gif

"הבבונים האלו מייצגים את מה שהרוב חושב ולא מעיז לאמר בארץ". באינטרנט כשלא רואים אותך אפשר לדבר חופשי. ואני לא מרגישה שום תחושת ניצחון בגין "רואים? אמרתי לכם!", אלא פשוט גועל עמוק. ממש אין לי מה להגיד לאנשים כאלו, שום חשק ושום צורך (אבל כל הכבוד בולי שאתה כן אומר!).
איך אנשים מצליחים להרחיב אופקים גאוגרפים ולהשאר ראש קטן קטן קטן. מדהים. You can take the girl/guy out of Petach Tikva, but you can't take Petach Tikva out of the girl/guy... (וסליחה לכל הנאורים והסובלנים פה שבמקרה כן יצאו מפתח תקווה.)

bulllli

New member
חבל אבל מובן...

מובן שאין כח להילחם או לפעמים לטרוח לענות לחכמי ציון. אבל במענה שלנו יש צורך להסביר ולא להתנגח. לדוגמא: ישראל נחשבת בעולם למדינה שלא הוגנת ביחסה לפלסטינאים. ולמה זה? כי ישראל לא עוסקת בהסברת המצב ולעיתים אף מתנגחת באלה שטוענים ככה. אם מסבירים אז הדברים נראים אחרת. לדעתי הרבה דברים בעולם נראים רע בגלל אי הבנה. אי הבנת האחד את השני. מדובר בפסיכולוגיה נורא בסיסית, אותה למדתי ואיתה התנסיתי בעבודתי כאחראי בשירות לקוחות. עד שלא הסברתי ללקוח את הדברים בשפה שהוא מבין, אז לא התקדמנו. צריך להבין מה השפה ומה יכולת ההבנה של הזולת ולפיה למצוא את המילים הנכונות להסברה. אבל עם כל האופטימיות, אני פסימי, לדעתי בסופו של דבר האנושות תושמד בגלל הבריונות של טבע האדם. הדרך בה קבוצה מסויימת מנסה לקבוע לזולת איך ומה לעשות, תוביל אותם להשמדה עצמית. אז לשמוח לאיד שהם ישימו לעצמם בסוף רגל, או להתעצב על כך שזה יהרוג גם אותי?

Nirvana0

New member
../images/Emo5.gif

כבר לא נשארה פיסה טובה
ועל זה
"לדעתי בסופו של דבר האנושות תושמד בגלל הבריונות של טבע האדם"... אני לא מערערת.

למעלה