עכדון כמעט סופי.....

מיכאל162

New member
עכדון כמעט סופי.....

הרגע דברתי עם אייל וסכמת איתו את עניין זה בשבוע הבא ראשון-שני אני אתקשא אליו לקבוע סופית את המקום שאליו נגיע מה שבטוח אליה הביתה הוא לא הסכים אבל הכי חשוב שהוא הסכים שנגיע למקום מסיום לגבי תאריך גם כן נקבע באותו היום מה שנותר לספור לאחור....אל תשכחו מי העלה את הרעיון עשה את מרבית העבודה זהו ההתרגשות כבר בעיצומה......

BravE NeW BoY

New member
אתם רוצים שנקנה לה מתנה משותפת

או משהו כזה
או שכל מי שרוצה יביא משהו אישי

וואייי אתה לא יודע כמה...

אני מודה לך על הכללללל אני עדיין לא מאמינההה שאני הולכת לפגוש את מאיהההההה אמאאאאאאא ותודה בכלל לפורום המקסים הזה אני חולה עליכםם!!!

melody100

New member
וואי יו!!!!!!!!!

אני עוד שנייה עומדת לבכות!!!! מרוב התרגשות!!!!! אלוהים תודה תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלום לכולםםםםםםם כנסו

אוקי אז ככה.. כמו שמיכאל אמר וגם לי הוא הודיע מוקדם.. שאנחנו בטוח נוסעים למלכה ביומולדת מה שנותר לדעת זה תאריך מדוייק מקום ושעה.. ובקשר למתנותתתתת עלו לי כמה רעיונות. .אז ככה.. אני חושבת שכולנו צריכים להיפגש בעזריאלי.. !! וללכת לדוכן הזה שאפשר לעשו תאפקטים עם התמונות. .כלומר לקחת תמונה של מאיה.. ולעושת עם זה משו מכל חברי הפורוםו שכל אחד יתן סכום מסויים של כסף ונקנה לה פולללללללל בלונים.. ומי שירצה להוסיף עוד משו ממנו מהצדדד אז אני עכשיו אשב כמה ימים על רשיהמ שלדברים שמאיה הייתה רוצה לקבל כי אני ביום כיף דיברתי איתה קצת בכיוון ואני די יודעת מה היא ואהבת ומה לא . .אז אתם מוזמנים להתייעץ איתי בקש רלמתנות אישיות למאיה.. אני אעשה לכם בכל זאת רשימה של דברים שכדאי ושהיא תאהב.. עד אזזזזזז תפצו תשמחו אבל לא לעשות מזל רע חס וחלילה!!!!! חחח אוהבת אותכם ואת מאיהההההההההההה

אביבוש7

New member
../images/Emo23.gifיאווווווו אלוהים זה חלומי!../images/Emo23.gif

טוב אז ככה עכשיו אני כבר יכולה להגיב אחרי שעיכלתי מה שהולך לקרות! אז ככה, אני הבנאדםםםםםםםה הכי מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתת כרגע, אנחנו הולכים לפגוש את מאיה ועוד ביומהולדת שלה זה חלוםם שהופך למציאות, כמו שאומרים "המציאות עולה על כל דימיון"... יאאאאאאאאאוווווווווו אמאמממממממממממממממאאאאא אני בהלםם זה הולך להיות כזה מדהיםםם!!! טוב אין לי יותר מילים, מה שנותר לי לומר זה שאני אוהבת את כולכםםםםם אחד אחד והכי הרבה את מאיו'ששששש וכמובן את מושמוש שלייי מתה עלייך הכי שבעולםם..!!!

k a b o o k

New member
את התגובה הראשונית..

"זכתה" לראות דיקו'ש במסנג'ר
אין לי מילים לומר מה אני מרגיש (דיקו'ש יודעת
)

יווווווו אני בשוק שזה באמת יקרה !!!

אתם גדוליםםםםםםםםםם מת עליכם !!!!!!!!!!!!!!!!!!! וכן בואו נקנה מתנה משותפת ,אני לא טוב בדברים האלה ..

bad attitude

New member
טוב הבנתי שאני לא בפנים

אז לכל מי שהולך תנצלו תהזדמנות תהנו ותמסרו לה ד"ש אוהב מכל הפורום

למעלה