עכברים קפואים?

• פותח הנושא ryv5
  • פורסם בתאריך

ryv5

New member
עכברים קפואים?

איך מקפיאים עכברים מישהו יודע? האם רק מכניסים אותם למקרר חיים ומחכים שהם ימותו זה לא אכזרי? האם עושים זאת בדרך אחרת?

Liron Samuels

New member
אם העכברים גדולים מספיק

אפשר לתפוס אותם מאחורי הראש ולמשוך מהר את הזנב. זה שובר להם את עמוד השדרה והורג אותם במהירות וללא כאבים, במקום לזרוק אותם חיים למקפיא. אין לי רעיון פרקטי כל כך לעכברים קטנים וולדות, אולי לאחרים יש.

naja

New member
וואי, וואי,תראו מי פה, תתעלפו!!!!!

מה המצב לירון? איך בצה"ל?(שאלו עלי במקרה?), אתה מסתדר עם הטיפול בכל החיות? לגבי השאלה עם העכברים-מקפיאים אותם אחרי שהם מומתים. איך הורגים אותם? אפשר לדפוק אותם בקיר
, על מדרכה
, לתקוע להם מברג בראש
, איך שנוח לך(יש שירשור גדול מלא שיטות מצויינות!!!). ברצינות-תחפש את השיטה הכי מהירה שאתה יכול, או פשוט תקנה אותם קפואים.

BabaGee

New member
שניכם טועים ומטעים !

השיטה הכי מהירה והכי כיפית היא: ביד אחת לטבול את העכבר במי מלח וביד השניה להכניס מסמר 6 אל השקע החשמלי (אל הנקב הימני), הזרם החשמלי שעובר דרך העכבר יותיר אותו אפוי בדיוק במידה הנכונה והמאוד אהובה על כל זוחלי הגחון למינהם. הכתוב למעלה הוא תוצאה של חוש הומור דלוח וגרוע במיוחד ! (גם השעה תורמת את חלקה ). אין לנסות את זה בבית (או בכל מקום אחר!!)

GUYLI9

New member
אוי ואבוי!

תנסה את זה עלייך!
יש לכם עוד דרכים משנות להרוג עכברים?

GUYLI9

New member
אני עדיין לא מבין

איך המציאו את השיטות האלה.... אתה בטוח שלשבור את עמוד השדרה זה ללא סבל?

שובל09

New member
ברוב

המקרים ששוברים את עמוד השדרה, גם חוט השדרה נקרע, ו"בזכות" זה לא מרגישים את הגוף, אז אני משאר שכן... וחוץ מזה, זה מוות מהיר...

ואני חושב ...

שבכל מצב עדיף להקפיא את העכבר כך בהדרגה חום גופו יורד עד שהוא קופא ולטעמי סובל פחות ,אין לי עוד נסיון עם עכברים בוגרים אבל לא נראה לי שאני טועה גם לגביהם .

ההשוואה לא נכונה

גודל של אדם וכמות הדם שיש בו באמת יגרמו לכמה שעות של סבל בהקפאה(לא בשלג!!!) . כמות הנוזלים שיש בגופו של עכבר אמורה לקפוא תוך משהו כמו חצי שעה ,ולי נראה שעד שזה יהפוך לסבל זה כבר יגמר כי אבריו ונוזלי גופו יקפאו לגמרי ,בכל אופן כפי שציינתי אין לי נסיון בנושא ולכן אולי אני טועה ,דעתי מבוססת על הגיון פשוט . אם מישהו פה מנסיון הגיע למסקנה שזהו תהליך שלוקח יותר מכמה עשרות דקות אני מקבל את הטענה . פשוט קשה לי עם המחשבה שאצטרך לפגוע פיסית בבע"ח שלא לדבר על כך שהבטחתי לאישתי שלא אתאכזר לעכברים, זה מבחינתה היה המחסום העיקרי בשיקול לקנות לי את הנחש (מתנה ליומולדת 30 ) . ואיך אפשר בלי ניצול קטן של השירשור -כמה ימים לוקח לנחש להשלים את העיכול עד שניתן שוב להרימו ללא חשש שהוא יילחץ ויקיא את האוכל ?

אני לא התכוונתי שהוא ימות בשלג

במקרה והייתי מציע לו למות בשלג לא הייתי מבקש שיחזור לספר על החוויה. ברור שלאדם יקח הרבה יותר זמן לקפוא מאשר לעכבר אבל זה לא העניין. העניין הוא שאתה קופא! וזה בטח שלא נעים לא לאדם ולא לחיה. זמן העיכול תלוי במספר גורמים ויכול להמשך מ3 ימים אם איני טועה ועד שבוע שבועיים. בדרך כלל לאחר 3-4 ימים מהטריפה ניתן להוציא את הנחש מהטרריום וזאת בתנאי שאין רואים על גופו נפיחות מהארוחה האחרונה.

gaichuk

New member
הקפאה יכולה להיות אחת הדרכים הכי

פחות נעימות להמית עכבר. או לצורך העניין,כל חיה . ולא רק בעלי דם חם. לפני שהגוף נרדם והעצבים משתתקים יש את השלב של היפותרמיה. השרירים שבמצב נורמלי ירעדו על מנת לחמם,לא מצליחים . הרעידות מתחזקות והופכות לעוויתות בלתי נשלטות שמלוות בכאב. כמובן בהתאם לשטח הפנים של החיה ו'גוף החימום' שנמצא בתוכה,מופיעים פצעי קור שגם הם ,איך לא,מלווים בכאב... בעבר ניסיתי את השיטה וכשגיליתי שהעכבר יכול לשרוד כ-10 דקות לפני שהוא עובר את נקודת ה'אין חזרה',עברתי לשיטה היותר פשוטה של מכה מהירה בעורף התחתון וסיום כל הסיפור תוך שניות. אגב,ה"10 דקות" מתייחס למצב שבו מקפיאים עכבר בודד. כאשר יש יותר מעכבר אחד הם מחזיקים יותר זמן בחיים. יותר זמן=יותר סבל...

ryv5

New member
תודה חבר'ה השתכנעתי שאני לא מתאים

לגידול נחשים כנראה. ייתכן ואני אנסה באמת לגדל נחש אוכל ביצים בהמשך אבל אפילו לחשוב שמישהו אחר ממית את העכברים עבורי, קשה לי עם זה. משום מה לראות בשר ולאכול בשר זה מרגיש משהו אחד וממש לראות חיה מתה שלמה זה משהו אחר. אולי זו צביעות אבל מה לעשות זאת הרגשה שאו שמתגברים עליה או שלא נכון? ממש רציתי לגדל נחשים אבל אולי זה באמת לא אני. בכל מקרה אם מישהו מכיר עוד זוחלים למיניהם מלבד האיגואנה שאוכלים ירקות או אפילו מאכלים לכלבים או חתולים אז אשמח לדעת עליהם.

GUYLI9

New member
מה רע בבירית?

אני לא מבין למה יש פה אנשים שהם נגד ביריות אבל אני חושב שהוא נחש מקסים! והוא גם אוכל דגים. מלבד איגואנה יש סממיות וחרדונים אבל הם אוכלים חרקים(זיקיות תימניות גם נכון?) אוכלים אוכל של חתולים- יש חמוס אבל הוא לא זוחל...

ryv5

New member
שמעתי לגבי הבירית

הרבה אנשים אמרו לי שזה נחש שאינו מריח טוב שהוא נמנע ממגע ושהוא אינו חי טוב בשבי. פעם אחת מישהו אמר לי -בירית זה נחש שיאכל גם חתיכות דגים מהיד ואז מעט זמן לאחר מכן מישהו כתב בירית זה נחש שלא יאכל חתיכות דגים אף פעם. אז אני כבר לא ממש יודע מה נכון. אולי זאת אופציה בכל זאת אשמח לשמוע אם יש לך נסיון בגידול ביריות.

GUYLI9

New member
אני לא מגדל\גידלתי אבל

יש מישהי בפורום בעלי חיים וחיות בית שמגדלת בירית אז אתה יכול לדבר איתה. השם של זה oshiii. ופה יש תמונה של הבירית שלה פה

ביריות אוכלות חתיכות דגים

אבל בחתיכות דגים אין את כל הדברים שיש בדג שלם לכן לא רצוי להחזיק בירית רק על חתיכות דגים. אתה יכול לגדל חומט לשון כחולה. הם ניזונים ממגוון רחב של מזונות שלא חייבים להיות בצורה של בעל חיים.

למעלה