עכברוש הכלא

עכברוש הכלא../images/Emo59.gif

תעוף מהפורום!!! אתה לא שייך והסרבנים שימותו מצידי, אז תתחפף הביתה לפני שכ"ך מפוצצים לך אותו...

G יוני

New member
אריאל...

למה להתחיל לפוצץ ולירות? זה לוקח יותר מידי זמן. אתה מצפה שנהרוג את כל הערבים בנשק, רובי ותותחים וכל השטויות האלה...? הרי זה לוקח יותר מידי זמן ויותר מידי תקציב... צריך לחשוב על דרך מהירה, זולה ושלא מותירה עקבות, כך שאף אחד לא יוכל להאשים אותנו בעתיד... אם אתה חושב על דרך כזאת תודיע לי שאני אוכל לשתף איתך פעולה... יחי הציונות!!! יונתן...

../images/Emo6.gif

אל תתבלבלו בין רכבות נוסעים לרכבות משא! ברכבות משא אפשר לדחוף יותר אנשים בגלל שאין את הכיסאות האלו שתופסים מקום!

רגע רגע רגע.....

כשעולה הנושא של "למה לא להרוג ערבים", אני חושבת שזה מאוד לא במקום לנמק את הסיבה בעניינים טכניים עד כדי חולניות, לא היו לך שכנועים יותר עמוקים? מדובר פה בלהרוג בני אדם, שנכון, יכול להיות שלחלקם מגיע למות, וזה לגיטימי, אבל מדובר בלהרוג ילדים ועווד אלפי אנשי חפים משפע! אני יודעת שזה נשמע מאוד באוויר, ומאוד מתיימר, אבל זה נכון. אז יונתן, נראה לי שבמקום לחשב את ההוצאות של ההריגה של הערבים, משהו שהוא חולני בעיניי (#2), כדי למצוא משהו קצת יותר משכנע מזה (כיאה למבין כמוך). וזה גם ל"שייח הסעודי": א. אתה סותר את עצמך, מוזר שבחרת לקרוא לעצמך כך... ב. אני מאוד לא בעד סרבנים, ובחיים אני לא אהיה מסוגלת להבין אותם, אבל נראה לי שאתה קיצוני מדי.....ותזכור שהכל בגדר תגובה בלבד. שיר.

sawicki

New member
שיר-

היי, מה שלומך? מה שאמרת זה מאוד נכון ואני מסכים איתך באופן מוחלט. אולם, אני חושב שיונתן דיבר בלשון סרקאסטית כשהוא דיבר על עניינים טכניים בנושא, ובכך עשה רמיזה עוקצנית שנועדה להשוות בין כמה רעיונות שנאמרו בפורום לרעיונות שעלו בגרמניה הנאצית בזמן השואה.

אמיתי !

שלומי טוב, מה שלומך? דיי פידאחתי את עצמי, ורק אח"כ הבנתי (בעזרתו של יונתן) שהוא סתם צחק.... והעניין שהוא לא מצחיק, זה כבר נושא אחר..... תודה על ההערה.

למעלה