עכביש בטרריום

OREAL1111

New member
עכביש בטרריום

שלום אני היום ראיתי עכביש בטרריום של הנחשה שלי! ועוד איזה עכביש? ששן חום! כמובן שישר שראיתי הוצאתי אותו מהטרריום ומישום מה גם מהבית לגינה.. עכשיו אני נורה מפחד שהעכיבש גרם נזק לנחשה! מה לעשות? איך אני יוכל לדעת עם משו לא בסדר איתה? אני לא יודע איך העכביש המעצבן הצליח לחדור!! הטרריום הוא מעץ ויש שתי חורים די גדולים מכל צד שכמובן מחובר אליהם רשת ברזל... עכשיו החורים של הרשת די גדולים ולכן ההוספתי וזלין מיסביב שלא יחדרו מזיקים למינהם לטרריום!! והוא חדר... בכול אופן העביש כבר ניכנס ויכול ליהיות שכבר גרם נזק (חס וחלילה) קרא לכם פעם? תודה רבה מראש

etay983

New member
אוראל..זה לא פעם ראשונה

שאני נתקל בהודעות שלך שהנימה שנוטפת מהם היא הסטרית לחלוטין..אם אני לא טועה עניתי לך בקשר ללחות באקווריום ושם גם ניסיתי להרגיע אותך. בשיא הכנות,למרות שזה לא המקום ואני מקווה שלא אקבל ביקורת על ההודעה הזאת אבל אני חושב שאתה צריך לעשות עם זה משהו.אני לא יודע בן כמה אתה ומה חומרת הבעיה אבל בלחץ ובהסטריה אפשר לטפל ואני במקומך הייתי מתחיל להתעניין בכיוון. בקשר לשאלה שלך- הפחד שלך הוא כמובן לא רציונלי - איך עכביש קטן יכול לגרום נזק לנחש? תחשוב על זה.. מה גם ששיני העכביש לא חודרות בכלל את קשקשי הנחש. מקווה שנרגעת אבל שוב ,לדעתי יש לך בעיה וכדאי לטפל בה.

למעלה