עכבישבוש נשמה!

CHIKOLULU

New member
עכבישבוש נשמה!

תגיד ,לא כדאי שתשקול להחליף את הפתיח הכל כך דפוק של הפורום? מה זה? זה כאילו הדודה נחמה מנהלת את הפורום.... אני אנסה את שלי.. נרצה או לא ? רווקות היא השער לזוגיות! בינתיים נשאר רק להנות ממנה... בכניסתך לפורום זה את/ה מתבקשים לחלוץ את המסכות וללבוש אמיתות. לחץ על "היכנס לפורום" כדי לעניין ולהתעניין. אגב ,יש "חתונה" בקרוב?

העכביש2

New member
ואתה חושב שיש לי כח?? ../images/Emo122.gif

אני רק ממלא מקום עד שגברת-מנהלת-עוברת-לה-דירה תחזור...
ככה שלא ממש אכפת לי איך הפורום נראה...
טוב טוב נו, סתם בצחוק... אנסה לשנות משהו בהמשך השבוע... צ'יקולולו מ'עיינינים איתך גברבר? איך המרגש?

CHIKOLULU

New member
כרגע שורד.

בעקבות הפרידה שלי ושל חברתי ובעקבות האסון המלחמתי נקטמה השיגרה. אין כוחות וראש ליצירתיות ועבודה עם תלמידים ,כך שבנתיים מנסה כיוונים אחרים. ההתמודדות עד לכדי שאתפנה רגשית לקשר אחר קצת מכניסה לניוטראל. אז אני מנסה ליצור קשרים ומפנה את עצמי לטובת אחרים., את נקודת המוצא אני רואה ,רק כשכרגע יש תהליך מחייב. אגב ,העלבת אותי...
מה? הפתיח שלי לפורום ,לא מוצא חן בעיניך? (איפה ה-K300 שצריך אותו...) ועוד דבר ,יש לי שאלה שחשוב לי לשאול אותך בתור חבר פורום נכבד מעל גלי האתר: אתה חושב שהתגובות והתבטויות שלי עד כה ,בוטות מידי לפורום?

K300 ../images/Emo35.gif../images/Emo67.gif

היי
אני לא מרשה ככה
אני חושבת שההתבטויות שלך ממש מעבר לכל ביקורת
אם הייתי מנהלת פה מזמן הייתי מטפלת בך
נו באמת.... אתה הרי נותן לפורום חיים משלו
אתה בסדר אתה
קולולולולולולולולו
טוב שבאת

העכביש2

New member
לוחץ לך את היד ../images/Emo45.gif

ומחזק את דבריך! שיהיה בהצלחה חבר, אני יודע שזה קשה, גם אני עברתי משהו דומה לאחרונה.... תהליך הוא חשוב ואסור לזלזל בו, וגם אם יש נפילות אסור להרים ידיים ולדעת טוב טוב מה גורם לנו נזק ומה עושה לנו טוב בלב. והפתיחה שלך תשקל בחיוב
(רק תחזיר תקיי 300
) ולגבי ההתבטאויות: חלקן קצת נוקשות אבל לרוב אתה מתנסח סבבה... שמע, אם אתה לא מעליב ופוגע אין סיבה שתסננן מילים, אני לא ראיתי משהו חריג כ"כ עד עכשיו אז זה בסדר. בכל מקרה, אני חושב שאתה מתחיל להתחבר פה לפורום אז במצב כזה גם אם אתה עוקץ אז לא נפגעים ממך...

למעלה