עיתונים

superyal

New member
עיתונים

שוב יום שישי ושוב תור של חצי שעה בכניסה לתחנה כי מקבלים עיתון חינם!!! ומה לעשות משבוע לשבוע 310 עיתונים שמחולקים משעה 6:00 נגמרים יותר מוקדם והיום נגמרו לפני 9 ואז בערך בשעה 10 הגיעו שתי מכוניות בערך ביחד כששמעו שנגמרו העיתונים התחרפנו: רכב א': "מה נגמר העיתון . מה אני אעשה? אתה בטוח שנגמר?" רכב ב': "תבדוק שוב בטוח נשאר עיתון בשבילי" מתדלק א':"לא אין יותר עיתון נגמרו" מתדלק ב':"כן אני בטוח שאין" מתדלקת ג' בדיוק יוצאת מהחדר עם עיתונים של אתמול בדרך לזרוק אותם לפח רכב א':" אהה שקרנים יש עיתונים שקרנים" רכב ב':"שתדעו לכם שזו ממש חוצפה ובושה" מתדלק א+ב:" גברתי זה עיתון של אתמול" רכב א+ב:" שקרנים בואי הנה תביאי את העיתון, אין לכם בושה???" מתדלקים א+ב+ד:" אתי בואי בואי תביאי להם עיתון" רכב א+ב: כן תביאי עיתון!!!! מתדלקת ג' מביאה את העיתונים של אתמול ומחלקת רכב א':" היי זה עיתון של אתמול!" רכב ב':" למה לא אמרת שזה מאתמול?" מתדלקים א+ב+ג+ד מגלגלים עיניים בייאוש רכב ב':" רק שתדעו שזו חוצפה למה אתם לא הולכים לסופר לקנות עוד עיתונים"? פשוט חוצפה מצידינו לא ללכת לסופר ולקנות עיתון בשביל הגברת שכנראה קשה לה ללכת לבד ועוד יותר קשה לה להוציא 10 שקלים על עיתון מה יהיה???????

singular

New member
מה פתאום נגמר העיתון???

שלום, אני לא עובד ומעולם לא עבדתי בתחנת דלק, אין לי חברים מתדלקים אומנם אני עובד סמוך לתחנת דלק גדולה ורואה את מה שמתרחש שם, אני באופן אישי מעדיף לתדלק ביום חמישי בערב כי בד"כ התחנות ריקות, ולכן אני לא מבין, למה רוב הישראלים אוהבים לתדלק ביום שישי? אולי כי הם נזכרו כי מחר שבת ויש סיכוי שחס וחלילה יצטרכו להגיע לתחנה ולתדלק בעצמם, (כי בשבת זה שירות עצמי)? אולי הם פשוט חייבים את העיתון של שבת ולא יכולים להרשות לעצמם לקנות? אולי רק ביום הזה הם חופשיים ומתפנים לתדלק כי הם לא מספיקים בשאר הימים??? מה שלא יהיה הם תמיד ימשיכו להגיע בשישי, להתלונן על התור הארוך והזמן שחיכו ולדרוש את העיתון שלהם גם אם חילקו כבר 1000 עיתונים לפניהם אני יודע שאם חס וחלילה אני נאלץ לתלדק בשישי בוקר (וזה רק במקרה חירום) אני אוותר על העיתון רק כידי שהמתדלק יחסוך לעצמו כאב ראש אחד מלקוח אחר כי בשבילי העיתון לא חשוב כל כך; המסר הוא שאנשים צריכים לקלוט שיש עוד ימים בשבוע שאפשר לתדלק בהם, שאם הם הגיעו ביום שיש אז שיבינו שעוד 100 בגיעו יחד איתם וזה לוקח זמן לטפל בכולם (ולא, לצפור כמו משוגעים זה לא יעזור) ואם אומרים להם שאין עיתון זה באמת מפני שאין עיתון ולא בגלל שלא רוצים לתת להם או ששומרים לחבר של המתדלק, והכי חשוב שייקלו קצת עם המתדלקים כי הם עושים עבודה לא קלה סוף שבוע מקסים לכולם singular

kerend

New member
כולם מתדלקים בימי שישי בבוקר

בגלל העיתון - עיתון סופ"ש עולה יותר מעיתון יומי... זה דבר ידוע וכמובן הקומבינטורים הישראלים לא פיספסו גם את זה.. הרבה אנשים לא קונים עיתוני אמצע שבוע והם יודעים שגם ככה הם מתדלקים את הרכב אז למה לא לעמוד ביום שישי במשך שעה בתחנת דלק כדי לחסוך 10 ש"ח. אני מקווה בשבילם שלפחות הם מדוממים מנוע - כי בקצב הזה ה 10 ש"ח ילכו על הדלק שהולך כשהמנוע עובד..
אני באופן אישי לעולם לא יעשה את זה - אפילו עוד לפני שהיה לי את המנוי לעיתון... אבל אני מכירה הרבה שכן.....

superyal

New member
"תצפצפו תצפצפו...

אם תצפצפו אולי המכוניות יצמיחו כנפיים ויעופו מפה" זה ציטוט שבא מפיה של אחת המתדלקות בבוקר יום שישי חביב מה שמרגיז אותי שאנשים לא קולטים שגם ככה קשה לנו, חם, הרבה עבודה ואין זמן אפילו לשתות או לשבת שניה ובכל זאת הם (בהחלט לא כולם) כל כך לא נחמדים מילא אלינו אבל גם אחד לשני אם אתה רואה איש מבוגר ברכב שלפניך אולי תחכה לפני שאתה מצפצף כי אולי לוקח לו קצת יותר זמן ללכת, להתניע ולנסוע.. אנשים חושבים שברגע שהם סיימו לתדלק הם צריכים ללכת אבל מה לעשות שהם חייבים לחכות שהרכב לפניהם יסע וכן מה לעשות הוא בדק שמן ומים והוא גם רוצה עיתון וגם הוא צריך שינקו לו את השמשות סבלנות אנשים סבלנות אתם יודעים שביום שישי יש לחץ ואתם באים בכל זאת אז תתמודדו!!!

kerend

New member
אולי תתחילו במקום

דלק בימי שישי לחלק ללקוחות רד-בול... תבדקו אם זה נכון שרד בול נותן להם כנפיים...

למעלה