עיתון פלוריסיינטה

עיתון פלוריסיינטה

העיתון יהיה עם ראיונות אם מנהלים,גולשים... אני זקוק ל... מעצב\ת עורכ\ת 2 מראיינים 3 כתבים 2 כתבי תחקיר מישהו שיפרסם את העיתון מישהו שינהל פינת שאלות-תשובות 2 מכיני שעשועונים מנהל מדור מאחורי הקלעים מנהל מדור "מה שמסביב" (המורדים,פינת אור,קטנטנות...) איך זה יעבוד
המראין,הכתב תחקיר,הכתב,מכין השעשועונים,מכין השאלות תשובות ישלחו לעורך את החומר והוא יקצץ,יתקן... "ישפץ" את החומר את החומר המשופץ הוא ימסור למעצבת והיא תעצב את העיתון תוסיף תמונות... והיא תמסור את התוצאה הסופית למשווק העיתון יום לפני פירסום העיתון והוא יפרסם הודעות כמו:זה ענק וזה מתקרב עיתון פלוריסיינטה וזה הדבר האמיתי בקשר למנהלי המדורים: אתם תצטרכו להוציא מידע על נושא המדור ואז אתם תשלחו לי את הקישור למדור שהכנתם ואני ישלח את זה למשווק התפקיד שלי הוא: 1)אם יש שאלות למכיני העיתון שישלחו לי ואם לגולשים אז הם יכתבו את השאלות בפורום ומכין הפינה שאלות תשובות יענה להם בצורה שבעיתון יהיה עמוד שאלות תשובות ויהיה כתוב את השאלה ומתחת הוא יכתוב תשובה
2)אני ינהל מדור סלב מתחלף וכל פעם אני יפרסם מידע על שחקן על הדמות וכ'ו... ומה שנשאר זה הקוראים
תודה בר.

כתבת תחקיר או כתבת רגילה...

אם את לא יודעת מה ההבדל הנה הסבר קצר... דוגמא לכתבה רגילה
ב-1.9 (סתם תאריך) פלוריסיינטה היו בימי היצלום הראשונים ונאספו אלפי ילדים לאולפני הצילומים כדי לראות אותה. דוגמא לכתבת חקיר
ב-1.9 היה צילומים לפרקים של פלוריסיינטה היו ומעריצים והיה כיף אבל הנה חשיפה של מה שבאמת קרה שם כל הסודות והשקרים בכתבה אחת. הבנת

Chelicienta

New member
מעצבת

אולי אני יהיה של השער הראשי והיא של מדורים או ההפך?!...כי גם אני אוהבת לעצב חח

לבנתיים ../images/Emo27.gif

מעצבת העיתון הראשי-Chelicienta מעצבת 3 המדורים (מה שמסביב,מאחורי הקלעים,סלב מתחלף-t u l t u l 16 כתבת-My self and i מנהל מדור סלב מתחלף-אגוסטינה רוס

Chelicienta

New member
אבל...

רק שאלה...אממ...אתה לא מביא תמונות וכל זה?... וגם תביא לי איסי או מסן שניצור קשר...חח

למעלה