צריך לשנות בסוף הכתבה של אריאל כמה דברים כי עברנו תרבע גמר. הכתבה של יפעת על הדנמויות חוזרת על עצמה פעמיים הקטידים אמרוים להיות בסוף. ומה עם הכתבה שלי? סך הכל העיתון נראה ממש יפה
1.על איזה נושא עשית את הכתבה? 2.אין כפילות בכתבות של יפעת, יש שם אחד נוסף שמופיע שם תמונות כיוון ולא היה אפשר להוסיף את זה ביחד תלחצו על המצלמה שם לפי התמונה --> וזה יוביל אותכם לתמונות.
חלק מהכתבה בכתב אחד והשני . רצוי לשים בכתב 1 שיהיה יותר מסודר וכמובן בגודל כתב שלא יהיה ענק כמו בכתב בכתבה שלי חח והכתבה של מאי זה על אירוע ההשקה. ואני לא רואה שם את הכתבה על השחקנים -אני רואה רק על הדמויות. הכתבה על השחקנים זו הפינה שלך נכון?. אני לא רואה את הפינה הזו וגם לא את הפינה של מאי.. העיצוב ממש יפה. רק שבעיתון יש כמה דברים לא רלוונטיים כמו הראיון של מאי. צריך לשנות שם כמה דברים. והספויילרים של לינוי גם כן לא רלוונטים אני רואה שלא העלת
אה וההקדמה בסוף חח זה אמור להיות בהתחלה והקרטידים באמצע עדיף שיהיו בסוף ולא יודעת אצלי הכתבה חוזרת על עצמה. ולדעתי כדאי לשנות תכתב של הכתבה של ליה זה לא נוח לקרוא ככה.
ושוב אין כתבה שהיא לא פעמים, חלק אחד זה תמונות, ולגבי הכתבה שלך אבדוק איפה היא לגבי סדר לא הצלחתי לסדר את זה גם אבדוק למה..... תיקונים בהמשך . . יש שם גם כפתור עדכון במסר, תוסיפו את עצמכם לשם כדי לקבל עדכונים