עיתון מוכן

הבורריב

New member
עיתון מוכן../images/Emo88.gif

קריאה נעימה
blog.tapuz.co.il/Haborerr (במקרה של הערות ותוספות שלחו לי מסר לניק הזה). תודה.

אושRתי

New member
ואתם מוזמנים גם להגיב בבלוג עצמו

ובמקרה שאהבתם רשומה תלחצו שם על אהבתי, לגבי סדר רשומות לא הצלחתי להסדר אותם לפי סדר רץ מקווה שבהמשך אצליח...

כמה הערות../images/Emo9.gif../images/Emo66.gif

צריך לשנות בסוף הכתבה של אריאל כמה דברים כי עברנו תרבע גמר. הכתבה של יפעת על הדנמויות חוזרת על עצמה פעמיים הקטידים אמרוים להיות בסוף. ומה עם הכתבה שלי? סך הכל העיתון נראה ממש יפה

אושRתי

New member
../images/Emo26.gif

1.על איזה נושא עשית את הכתבה? 2.אין כפילות בכתבות של יפעת, יש שם אחד נוסף שמופיע שם תמונות כיוון ולא היה אפשר להוסיף את זה ביחד תלחצו על המצלמה שם לפי התמונה --> וזה יוביל אותכם לתמונות.

אושRתי

New member
ותשלחו לי תיקון לגבי כתבות שצריך קצת לעדכן...

ואבדוק למה אין עוד שם כתבות, יכול להיות שאין מקום להוסיף עוד.... אני כמעט בטוחה ששל מאי נמצא שם ...

liaush

New member
בנוסף לכך זה לא כ"כ מסודר מבחינת הכתב

חלק מהכתבה בכתב אחד והשני . רצוי לשים בכתב 1 שיהיה יותר מסודר וכמובן בגודל כתב שלא יהיה ענק כמו בכתב בכתבה שלי חח והכתבה של מאי זה על אירוע ההשקה. ואני לא רואה שם את הכתבה על השחקנים -אני רואה רק על הדמויות. הכתבה על השחקנים זו הפינה שלך נכון?. אני לא רואה את הפינה הזו וגם לא את הפינה של מאי.. העיצוב ממש יפה. רק שבעיתון יש כמה דברים לא רלוונטיים כמו הראיון של מאי. צריך לשנות שם כמה דברים. והספויילרים של לינוי גם כן לא רלוונטים אני רואה שלא העלת

על הערב השקה../images/Emo66.gif

אה וההקדמה בסוף חח זה אמור להיות בהתחלה והקרטידים באמצע עדיף שיהיו בסוף ולא יודעת אצלי הכתבה חוזרת על עצמה. ולדעתי כדאי לשנות תכתב של הכתבה של ליה זה לא נוח לקרוא ככה.

אושRתי

New member
אני אבדוק

ושוב אין כתבה שהיא לא פעמים, חלק אחד זה תמונות, ולגבי הכתבה שלך אבדוק איפה היא לגבי סדר לא הצלחתי לסדר את זה גם אבדוק למה..... תיקונים בהמשך . . :) יש שם גם כפתור עדכון במסר, תוסיפו את עצמכם לשם כדי לקבל עדכונים :)

liaush

New member
עכשיו זה הרבה יותר מסודר ../images/Emo13.gif

רק את הכתב שבכתבה שלי צריך לסדר ולהקטין ויהיה מושלם:] וכמובן גם להוסיף כמה פינות שלא מופיעות שם כמו פינת השחקנים- הפינה שלך ופינת החדשות החמות-של מאי.

אושRתי

New member
אני מנסה לעשות את זה לפי סדר של הקדמה וכו

אבל הסדר לא מצליח להיות לפי איך שאני רוצה, אני מקווה שזה יסתדר בהמשך, גם הגודל של הכתב, רק סבלנות ויהיה בסדר :)

למעלה