עיתוי . . .

niki love

New member
עיתוי . . .

זה תמיד בעיתוי הלא נכון, שמונה בערב, אני כבר שעה חסרת מנוח, מתפתלת בכיסא, מחר מתחילים הלימודים, ברח לי הקיץ. רוצה עוד קצת. פתחתי את הפורום, זה כבר תמיד אותו הדבר. מועדון הספרות האירוטית זה כאן, כל אחד כותב נפלא, אין לי סבלנות היום למשוררים, נגמר לי הקייץ, אני רוצה משהוא אחר , ועכשיו. יצאתי לטיול לפני בערך שעה, חצאית קצרה גופיה לבנה, בלי תחתונים בלי חזיה. מסתובבת חרמנית נורא, היה אחד עם כלב, אפילו לא נתן מבט, היה אחד שווה שקוע בפלפון בשיחה. היו זוג כבר ניגשתי אליהם, ושניהם באיזה ויכוח מטופש. נכנסתי לשיחים, אי שם ברעננה. נשענת על גזע עץ, מרימה את החצאית, מרגישה את האויר הקל על הגוף שלי החשוף, בוערת מבפנים. כך התפרקתי , שתי אצבעות בדגדגן, אחת בפנים. צעקתי כשגמרתי אני בטוחה, איזה עיתוי חרא, לא היה שם אף אחד.

bugbuster

New member
../images/Emo3.gif לנפנף בסדין מול פר מיוחם או..

להזכיר חבל בבית של תלוי, מה?

Cool as ice

New member
מקביל...

לא יכולתי יותר, חשתי קצת חנוק. האשה עסוקה בהכנות לקראת יום הלימודים שמתחיל מחר. הילדים כל אחד בעיסוקו, מצוטטים עם חברים לקראת מחר. לקחתי את הכלב לסיבוב, סתם תירוץ לצאת, אני אף פעם לא לוקח את הכלב. ירדתי לשאוף אוויר ולסתכל קצת על אנשים. הייתה שם מישהי שמשכה את תשומת ליבי, אך עשיתי עצמי כלא מבחין... תנועתה החתולית ולבושה משכו אותי, גופיה לבנה שבקושי הצליחה לכסות על זוג שדיים מדהימים נטולי חזיה. החלטתי לעקוב אחריה, לא טעיתי. מחזה מדהים של אשה מתענגת, עונג חייתי מהיר וטהור. לו רק חכולתי לשלוח יד...

בוגאטי

New member
רעיון להנהלת הפורום

צריך לארגן מספר חירום למקרים כאלה עם מתנדבים משני המינים. לא יכול להיות שאנשים במצוקה כמו שמתוארת כאן ישארו ללא מענה!

bugbuster

New member
בוגאטי... אלף שלום, בית, כמו שאני

מכיר את "הנהלת הפורום," הוא יתנדב מיד, ולא יאפשר אף מיתנדב אחר, ויסגור את הרשימה עוד לפני שנפתחה, מה אני יגיד.. בימקומך הייתי סומך רק על עצמך. פחחחחחחח..

למעלה