עיתוי של כוריגון

אוריתי1

New member
עיתוי של כוריגון

חייבת לשאול לעצת המומחיות כאן ביום ראשון בדיקת אולטרה סאונד הראתה זקיקים בגדלים 15,17,18 הרופא הורה להעלות את המינון ל 4 אמפולות (עד כה הזרקנו 3). ביום שני כלומר אתמול הורה על כוריגון 10000האם עיתוי הכוריגון לא מוקדם מדי? אני חוששת כי לא בצענו מאז בדיקת אולטרה סאונד

זה נראה לי בסדר

הזקיקים הגדולים גדלו עוד בכמילימטר וחצי ביממה כך שעיתוי הכוריגון נראה לי תקין. אני חושבת שכדאי לך לסמוך על הרופא בהחלטות האלה. יש לו גם את הנתונים של בדיקות הדם. בהצלחה!

קט קט

New member
../images/Emo26.gif שרשור ../images/Emo36.gif

סליחה, אני מנצלת את הבמה לשרשר שאלת כוריגון נוספת: אני יודעת שצריך לחכות 14 יום עד לבדיקת הבטא אם לוקחים 10000 יחידות של כוריגון. אם קיבלתי 5000 כמה זמן צריך לחכות? אפשר לבדוק אחרי 13 יום? סליחה על האובססיביות אבל אני ממש מטפסת על הקירות! קט

קט קט, את צודקת

10000 אחרי 14, ולכן 5000 אחרי 13, 2500 אחרי 12 וכך הלאה כל יום פוחתת כמות הכוריגון בגוף בחצי מה שנקרא - משך מחצית חיים = יום בהצלחה ליאור

קט קט

New member
ליאור...

תודה! זה בטוח בטוח בטוח? אני כל כך לא רוצה לקבל תוצאה שגויה! בטוח במיליון אחוז שזה אכן פוחת בחצי כל יום?? קט

LeeLoo1

New member
אני לקחתי 2 אמפולות של כוריגון...

היום הוא היום ה 13 או 14 תלוי אם סופרים מים הזריקה )כי הזריקה היתה בערב( מה זה אומר שמחר אני יכולה לעשות בדיקה?????

קט קט

New member
כוריגון ושות´

שאלתי גם באתר של זיידמן, והוא ענה שבכל זאת צריך לחכות 14 יום. אני לא יודעת. לי-לו, מבחינתך נראה לי שזה כבר בסדר, סופרים 14 יום מהזריקה, ואם את שם עכשיו - אפשר לעשות בדיקה. אני לעומת זאת בכל זאת אחכה, אלא אם כן אני לא אשן בלילה ולא אוכל לעמוד בזה. אני ממש אשתדל לחכות (נראה לי...). קט

LeeLoo1

New member
קט קט היקרה

מחר בדיקת דם על הבוקר, אלא אם יקרה מקרה מצער בלילה... בהצלחה גם לך... אני מעדיפה לבדוק כי אם זה חיובי זה יראה בטא מסויימת ואם זה שלילי היסורים של ההמתנה יפסקו ואני אצעד לקראת חודש חדש, טיפול חדש ורופא חדש... אגב אני הולכת עוד שבוע לפרופ´ זיידמן. בהצלחה

א י נ ס

New member
היום נשאלה בדיוק שאלה כזאת

באתר דוקטורס. התשובה היתה (גם לגבי 10000 וגם 5000) - "בטא אחרי 14 יום")

מיצי1

New member
תשובה מהאינטרנט

זו תשובה לשאלה דומה, מתוך אתר של ארגון העוסק בפוריות. התשובה שלהם לגבי מינון זה בדיוק היא 10 ימים. : Can I use an HPT if I had an hCG injection (such as Profasi, Pregnyl or Novarel)? A: You can, but you should wait 7-14 days after your last injection before the shot is out of your system. If you test too soon, you might get a false positive. Wait 14 days after a 10,000 IU injection, 10 days after a 5,000 IU injection, or 7 days after a 2,500 IU injection.

רומי 007

New member
אוריתי לא הבנתי האם

את בIVF או בטיפול הורמונלי לבד. בכל אופן - עד שהזריקה של יום ראשון תפעל ועוד תגדיל ועד שהכוריגון יתממש (מחר בבוקר) את אמורה להגיע בערך ל17,19,20 ואולי אפילו קצת יותר לכן הכוריגון בדיוק במקום. למה הוא העלה את המינון? אולי קשור לרמת ההורמון בדם? בכל אופן הנתונים טובים מאוד ומאחלת לך הרבה בהצלחה. אם יש לך ספקות תתעקשי איתו על עוד אולטרסאונד אך כרגע זה כבר לא נשמע לי כל כך רלוונטי. בהצלחה ענקית ממני

anatc

New member
עוד על כוריגון (עבור חברה)

ביום ראשון היה לה זקיק מוביל בגודל 17 מ"מ, בערב יום ראשון היא קיבלה זריקה נוספת של 4 אמפולות מטרודין, אתמול בבוקר קיבלתה כוריגון והיום עברה הזרעה. (פרוטוקול דומה לשלי) נשמע הגיוני? האם אתמול בערב היא הייתה צריכה לקבל זריקה נוספת של מטרודין, ופיספסה?.. היא נורא בלחץ, היא לא ממש סומכת על הרופא שלה, המלצתי לה לעבור לשלי אבל יקר לה, טוב, היא עוד צעירה ויש לה זמן, לא כמוני...). האם לדעת המבינים, כדאי לה לעבור הזרעה נוספת מחר או להמשיך גם היום עם הטבעי? ענת

עמית@

New member
אם הזרע תקין אפשר לחכות לטבעי

זקיק בגודל 17 יהיה בערך 19-20 אחרי הכוריגון ולפיכך זה בסדר, ההזרעה באה קצת לפני הביוץ על מנת שהזרע יחכה לביצית- אם יש בעייה עם הזרע או עם ריר צוואר הרחם אז כדאי לעדות עוד הזרעה ולדאוג שהזרע יגיע ליעדו.

רומי 007

New member
שלום רב שובך

ציפורה נחמדת או שמא תמנון סגול. מאוד מ-א-ו-ד התגעגעתי

anatc

New member
עמית, תודה על התגובה המהירה, העניין

הוא שהיא חושבת שאתמול בערב, אחרי הכוריגון בבוקר ולפני ההזרעה היום, היתה צריכה להזריק שוב בערב מטרודין. האם הכוריגון "מגדיל" את הזקיק לגודל אופטימאלי לביוץ, כך שהמטרודין הנוסף מיותר? הבחורה לחוצה, מרגישה שפספסה ושאולי הזקיק לא בגודל הנכון. אני - בתור תלמידה טובה באונ´ פורום פוריות - מנסה להרגיע בתירוץ שלחץ לא תורם להריון. (אני גם מנסה לשכנע אותה להכנס לפורום שלנו, אבל היא טכנופובית) בכל מקרה, אין להם בעיות זרע, ולגבי ריר צוואר הרחם אני לא יודעת. בתודה מראש ענת

עמית@

New member
קודם כל גם זקיק 17 יכול לבייץ

ולהוציא ביצית בשלה- אם היא קיבלה הוראה להזריק כוריגון היא לא יכולה להזריק במקביל עוד מטרודין. אם הרופא היה רוצה להמשיך בגירוי השחלות הוא היה מותח את הטיפול עוד יום- אם הזרע בסדר אז אפשר לקיים יחסי מין מחר בבוקר ובערב להנאתם המרובה. זה בסדר.

anatc

New member
תודה, אחרי התשובה הזו היא נרגעה

והלכה להכין ארוחת ערב רומנטית...
ומה שלומך את
ענת

למעלה