עיתוי גרוע...

babe10

New member
עיתוי גרוע... ../images/Emo10.gif

הפחד הכי גדול. האהבה הלכה. הבכי. לילות בלי שינה. החיים נראים לפני סיום. אבל הזמן עובר. הלב מאחה עצמו ממקומות לא ברורים. או ככה זה נראה.. החיים ממשיכים. ואז מגיעה אהבה חדשה. רק מתחילה. העתיד נראה ורוד. ואז - משום מקום - הוא חוזר. מתחנן. מבקש. מבטיח. ולא - אין מקום למחילה. אבל הלב עדיין שלו. תמיד היה. תמיד יהיה. הסיוט הכי גדול של חיי. הפחד הכי נוראי. אי אפשר לשבת ולחכות שאולי ומתי ואם וכאשר. אבל זה הורס... כי מרפי וחוקיו המאוסים הרי מבטיחים שאם וכאשר זה כן יקרה - זה יקרה ברגע הכי לא מתאים... Too Gone, Too Long En Vogue Did I hear you say that You want another chance You need another try You´re ready to reclaim your prize So, you want my love back Why´d you let it slip away Why´d you ever let me go Your change of heart has come too late Well, the door is locked You can´t get in The game has changed You´ve been 1 - Too gone, too long, baby To ever get back again In my heart Too gone, too long, baby You´re too many tears too late To ever come back, to get back in my arms Been gone Too gone, too long Don´t you hear me say that You´d be a fool to leave You´d regret the road your chose You´d come running right back to me You had such a good love, sugar You´ll never find with no one else But what I know all the time You had to find out for yourself But now you´ll never know That love again You´re on your own You´ve been Repeat 1 Been gone Too gone, too long Did you really think I´d take you back Let you back in my life Oh, baby Just like that Someone new is loving me Loving you is what used to be Baby, you´re too late To win my heart again Repeat 1 Repeat 1 No, never No, never Just too long I don´t need you I don´t want you Later for you baby Oh, oh Hit the road, Jack And don´t you come back Oh, yeah, yeah Oh, oh, yeah סתם. בא לי לשתף...

ליאן.

New member
מאין הם מגיעים להם ?

יש איזה חדר המתנה גדול שמאכסן אהבות ישנות שרק מחכות לצוץ בשנית? זמנך עבר, מותק. זוכר שאמרנו שלום? זוכר שלא התאים יותר והלכת? זהו נגמר. יאללה לך הביתה מוטי. יום יבוא ועוד נתראה לנו ביום הורים של כיתה א´. אתה תבוא עם אישתך ובגאוה תשמע איזה תענוג זה ללמד את מירי הקטנה וכמה מהירת תפיסה היא.. אני אחייך לעצמי, אשק לבעלי בלחיו ואנעץ מבטים גוערים בזעטוטון, שעוד רחוק מלהביא מעט נחת להוריו. יאללה מוטי, תן יד לאמא, הולכים הביתה.

babe10

New member
ליאן...... הכל בסדר?.... ../images/Emo12.gif

רק פקחתי עיניים... אני קוראת את ההודעות שלך... ואפעס, מחשבה עולה בראשי: בקבוק ויסקי שלם על בטן ריקה???????? הכל טוב? בכל מקרה - למרות חוסר היכולת הרגעי שלי לעמוד בקצב התזזיתי שלך על הבוקר, הרשי לי לענות על שאלה אחת. עם כל השאר אני כרגע לא מסוגלת להתמודד לפני הקפה... מסתבר שיש כזה חדר. והחדר הזה נפרץ בלי שאף אחד שם לב. ואפילו לא פרסם הודעה לציבור! אחרת איך תסבירי שמיום ששי בבוקר, אני מקבלת טלפונים מהעבר, בקצב של החלפת משמרת בהסתדרות? כולם, אבל כולם, נזכרו פתאום להופיע לי בחיים אחרי שכבר הייתי בטוחה שהגלו אותם מהארץ במטוס בכוון אחד (נו, טוב, אז גם אחד כזה התקשר..) לא בריא לשלוותי הנפשית המעורערת גם ככה בימים האחרונים עקב הצפת רגשות שבאה מתוכי בפנוכו. אז גם הם? למה תמיד צרות באות בצרורות? ובכלל מה שלומך את?

ליאן.

New member
מה פיתאום ויסקי!?

שתיתי קצת יין...אבל לא בכמויות מסחריות... חשבתי שזה משעשע, אבל אני חושבת שפשוט הקדמתי את זמני.. ואני חושבת שהקאמבקס של אקסים נובע מכך שכעת היא התקופה שבה אנשים יוצאים פחות, ויותר מחפשים לעצמם פעילות תוך ביתית.... כך שזו העונה וכדאי להיות ערוכים לכך נפשית (שכפ"צים במוח וכו´) וכללית (לעבור דירה ולשנות מספרי טלפון.. או לפחות לדאוג להודעה פתיחה גברית במזכירה האלקטרונית!).. מה שלומי אני? תודה לשואלת. הכל תקין, פעיל וזמין...עייפה מתה ואפרוש בקרוב..
יש בתכנון קומזיץ.. כרגע אין פרטים מלאים, אך בהחלט מקווה לנוכחותך

babe10

New member
אחותי...

זה היה מאוד משעשע! פשוט המח שלי עדיין היה בשלבי התעוררות מוקדמים מדי על מנת לעכל.... תמשיכי. אין כמו צחוק בריא על הבוקר, וסיפקת לי אותו בכמויות. יין? תמיד טוב. תמשיכי ככה ואני בטוח מגיעה לקומזיץ (שני הבקבוקים הראשונים עליי.) את מוצאת חן בעיניי מיום ליום.

ליאן גורמת לי לצחוק בלי הפסקה ...

אף אחד לא סיפר לך ? הרעים הגיעו לעיר ! מצבך לא כזה גרוע, תאמיני לי. חוץ מזה תתנחמי בעובדה שעכשיו הם מצטערים על מה שעשו פעם ...

babe10

New member
מצטערים? Nah...

סתם אוכלים את הלב, מתפתלים, ועושים שמיניות בתקווה לזכות בעוד קצת מנחת - (תבחר..) והם לא רעים.. רובם בכל אופן. צ´מע - יש דברים שלא מסתדרים. גם אני פעם לא הייתי מבושלת לגבי מה אם ואיך אני רוצה את מערכות היחסים שלי אם בכלל. והלוואי והם היו רעים - ככה זה לא היה מטריד את מנוחתי.. שיט. עכשיו התחוור לי.. עוד אחד נוחת הלילה... למישהו יש מקלט בשבילי?!

שמעתי שעיריית תל אביב

סידרה את המקלטים אחרי מלחמת המפרץ אבל 10 שנים אז לכי תדעי ... את לא צריכה להסביר לי, באמת שלא, הסיטואציה מאוד מוכרת לי. חוץ מזה, טוב שליאן פה, אחרי שקראתי את ההודעה שלה על 101 דרכים להיפרד ממנו אני מרגיש הרבה יותר מוגן.

babe10

New member
טמבל יקר, אתה לא תאמין...

היום אחד מהנבלות התקשר שוב - יש לו חברה! והוא רוצה להפגש. הטיעון שלי לא עזר והוא התעקש שאם לי אין חבר אז לא צריכה להיות בעיה. הבהרתי לו את משנתי לגבי גברים בוגדים וביקשתי שלא יתקשר אליי יותר. אסרטיביות מהולה באגרסיביות. יאק! אין דבר דוחה יותר מגברים בוגדים!

dianah

New member
../images/Emo45.gif טוב מאוד בייב ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

אוי, אם רק היית יודעת ../images/Emo13.gif

מה עובר עליי ברגעים אלה ממש ... בדיוק עם אותה בעיה - מנסה להסביר למישהי מה מסתתר מאחורי רעיון הבגידה... אולי אנחנו טועים ? כבר אין לי מושג, בחיי.

babe10

New member
לא. אנחנו לא!

אלדד אולי יהרוג אותי עכשיו, אבל אני חייבת. זו לא הכללה. זו עובדה. הרבה גברים בוגדים. גם לא מעט נשים. אתה לא. אלדד לא. אני לא. אני חושבת שגם דיאנה? אולי שכחתי כמה אבל העקרון הובהר. הדרך היחידה לחיות לפיה היא הדרך שמשרתת את האמונה שלך. אולי החברים שלך יקראו לך חנון. אולי יצחקו עליך שאתה לא מתנהג כמו "גבר". אולי תרגיש חריג. אבל לא לשוא קיים הביטוי יחידי סגולה. כי הם יחידים. וזה מה שמייחד אותם. אם תהיה כמו כולם, זה לא יגרום לך להרגיש טוב יותר עם עצמך. אלא ההיפך. אם תשתף פעולה עם בחורה שבוגדת, תהיה שפל לא פחות ממנה (תחשוב אם היית רוצה להיות במקום הגבר שאתה) אתה פשוט תיהפך להיות עוד אחד מיני בוגדים. רק שהבגידה שלך תהיה החמורה מכולם. כי אתה תבגוד ב עצמך!!! וזו הבגידה שהכי קשה לחיות אתה. אל תנסה לשכנע אחרים בצדקתך. תסביר מה עמדתך, ותחייה אתה. מי שראוי להיות בסביבתך יבין את הדרך שלך, יכבד אותה, ויבחר מה טוב לו עצמו. יש?

אלדד26

New member
קראת לאלדד, אלדד הגיע.

כל ההודעה שלך הייתה בסדר גמור, אבל למה התעקשת להכליל? ולמה, אבל למה האפליה הזו: "הרבה גברים בוגדים. גם לא מעט נשים" ???????? הרבה גברים בוגדים (70 אחוז, לפי הסטטיסטיקות שאני קראתי), והרבה נשים בוגדות (65 אחוז, לפי אותן סטטיסטיקות). הכללה זה 100% או קרוב לזה. וההכללה הזו שלך גם הפלתה, וזה סתם היה מיותר. אני אשתוק עכשיו.

babe10

New member
מה למה? זה ברור.

אני נהנית לראות אותך מתעצבן...

babe10

New member
ברשותך,

אני בוחרת לשמור על זכות השתיקה ולא להגיב בלי עורך הדין שלי.

המצב הרבה יותר חמור

הרבה יותר ממה שאת חושבת: נראה לי שחשבת שאני התכוונתי שמישהי מנסה לשכנע אותי לבגוד איתה או משהו כזה. זה ממש לא המצב. היה ביננו דיון נוקב על השקפת העולם וראיית העתיד של הקשר. מצד אחד הטענה היא שאין כזה בן אדם שיהיה לנו טוב איתו לנצח ואף פעם לא נשתעמם איתו ושצריך לגוון בחיים ומצד שני (אני) שטענתי שקשה למצוא אבל אפשר. (הכל על רגל אחת). כמעט השתכנעתי האמת, היו כמה טיעונים חזקים. אז את מבינה, המצב הרבה יותר חמור, מנסים להמיר אותי מדתי !!!
אל תדאגו, חשבתי על זה הרבה ואני עדיין בטוח בדרך ... (יש למישהו רכב ? שלי מחר במוסך)

שאני אבין

אתה מנסה להתחיל עם הידידות שלי ? לא כדאי לך בן אדם, ראיתי מה קורה לאנשים טובים כמוך, היא אוכלת אותם ואז יורקת את החתיכות וממשיכה הלאה ...

למעלה