עישון

redsee5

New member
עישון

אורית תבורכי על עבודתך בעזרה לאנשים שמנסים להפסיק לעשן, הסיוע למעשנים בנסיונם להפסיק צריך להעשות בהתנדבות, שיטת תשלם ואולי יוחזר כספך אם לא הצלחת, מצביעה על מסחריות וניצול, הרי אם המעשנים הינם שליש מהחברה סביר שיש שוק, איני פוסל את הסדנאות למינהם, אדם כמוני לא מסוגל כלכלית לשלם על ה"תענוג" הזה, מה גם שלא צויין מהו הסכום, ושוב אם עישון הינו "תחלואה חברתית" שהמערכות הדואגות לבריאות הציבור יטפלו בכך, ולא רק ע"י מרדף אחר המעשנים, וסעיפי חקיקה מוזרים. הביקורת אינה אישית חלילה, זו דעתי, הרי גם עישון הינה הוצאה, אבל לשכמוני זו דרך חיים.

עישון

חבל שאתה מוכן להוציא כל כך הרבה כסף על הדבר הזה, מאשר פעם אחת ולתמיד לשלם 1800 ש"ח ולהשתחרר מהצרה הזאת עזוב אותי מדרך חיים, זה שיעבוד, שכדי לא להיות מובכים אנחנו קוראים לזה בשמות יפים. שום ניצול ושום בטיח, למה אתה לא מרגיש מנוצל שאתה מעשן? אם אתה לא תעזור לעצמך, אף אחד לא יוכל לעזור לך, גם התגובה שלי אינה אישית, ועדיין מציעה לך לנסות לפתוח את הראש ולקבל את האפשרות שאפשר לברוח מהכלא של הייסורים והתרוצים. בברכה,

redsee5

New member
אורית...

לא אפגע בעיסוקך המבורך, תשובתך מסחרית לחלוטין, כך טענתי גם בפנייתי הקודמת, ציפיתי ליחס מבין יותר, הויכוח מיותר, בכל מקרה יגיע הרגע ובאופיי החזק אחליט מה עלי לעשות, בהצלחה בהמשך דרכך......................

תנסה רגע להסתכל מעבר לחוויה שמנסים להלחם

בעישון, ותתייחס לגופו של עניין, תנסה להתחבר לרעיון שאליו אני מכוונת ושוב, הכל מרצון להביא אנשים לאותו חופש שאני זכיתי בו לאחר שנחשפתי לתכנים האלה ברכותי,

grinberg

New member
מי לא שמע על אלן קאר...

אני לא בטוח כמה השיטה של אלן קאר עובדת. אבל לפי התרשמותי משוטטות ברחבי האינטרנט, או שהיא שיטה ממש טובה ומומלצת, או שיש להם טונה כסף לבזבז על פרסום והם סופר סופר טובים בפרסום כי בכל זאת 1800 למפגש בן 6 שעות ל-20 איש זה משכורת לא רע (36 אלף ש"ח ל-6 שעות
) לא ידעתי שזה כל כך יקר

כל כך יקר? באמת?

בסך הכל תוך שלושה חודשים אתה מחזיר את ההוצאה (קופסא ליום 20 שח) עדיין נראה לך יקר? גילוי נאות: אין לי ובתקווה שלא יהיה לי קשר למכון רק הקשבתי לספר

מה קורה לכם חברים?

אתם לא שמים לב שהשיחה הוסתה למקומות ממש לא רלוונטים. הדבר היחיד שיקר פה זה הרעל שאנחנו כולנו שנים קנינו, כמולכים שולל. יש מחיר לנסיון להשתחרר מהכלא הזה? ובמיוחד בהתחשב בעובדה שאם לא תשתחררו, תקבלו את כספכם חזרה? תפסיקו לשחק לידיהם של אותם אנשים שנלחמים כדי להמשיך ולהונות את עצמם, ולשלם על זה בבריאות הפיזית והמנטאלית שלהם. עד עכשיו ההגיון הוא זה שהוביל אותנו, בואו נשאיר את זה ככה. שיהיה סופ"ש מדהים,

Mr RK

New member
מסכים איתך לחלוטין

זה יקר בצורה שצורמת לאוזן ומעוררת אנטגוניזם כנגדם מבחינתי

rramrram

New member
נורא נוח לחשב את זה כך

וואו איזה עסק 1800 ש"ח ל20 איש מצויין לא לוקחים בחשבון המון דברים שאנחנו עושים: שיחות תמיכה, סדנאות חיזוק, שירות לקוחות ברמה הגבוהה ביותר, החזר כספי למי שלא מפסיק, מדריכים מקצועיים שעוברים הכשרה בארץ ובחו"ל, תנאי סדנה נוחים וכיבוד. אל תכנסו לנו לכיס, שאלו את עצמכם מה התמורה עבור הכסף. וחוצמזה כמעשנים תמיד נמצא תירוץ נוח למה לא להפסיק...זה יקר מדי...למרות ש 3 חודשי עישון יעלו לך את אותו הדבר, אין בעיה אם את מעדיף לשלם את הכסף לחברות הטבק על מנת שימשיכו לשעבד אותך אז תהנה. אם תבוא ותצליח להפסיק תבין שזו אחת ההשקעות הטובות ביותר שעשית בחייך. מעבר לעובדה שתחזיר את הכסף תוך שלושה חודשים תוך שנה תחזיר קרוב ל 10,000 ש"ח. מזמין אותך למצוא בנק אחד שייתן לך ריבית כזו על 1,800 ש"ח והכי חשוב רמת הסיכון שלך אפסית לא הפסקת לא שילמת! רמי רומנובסקי מדריך הדרך הקלה להפסיק לעשן

למעלה